OOTD: New Look Lace Crop Top

(English below)


Blogien lukeminen on siinä mielessä ihanaa - tai ehkä lompakon kannalta kamalaa - että saan muilta bloggaajilta valtavasti asuinspiraatiota. Monesti käy niin, että olen pohtinut jonkun tietyn vaatteen hankkimista jo aiemmin, mutta vasta kun näen sen jonkun toisen bloggaajan päällä, päätän hankkia sen.





Crop top - New Look Curves (from ASOS), UK 18
Hame / skirt - Seppälä (vanha / old)
Kaulakoru / necklace - Lahja / gift
Rannekorut / bracelets - ASOS 
Korvakorut / earrings - H&M 
Sukkahousut / tights - The Big Tights Company



Niin kävi myös tämän New Lookin crop topin kanssa. Olin katsellut sitä jo kauemmin ASOS Outletissa, mutta vasta kun näin sen Leahin asupostauksessa, innostuin tilaamaan sen. Eihän hintaakaan ollut kuin kahdeksan euroa! Inspiroiduin myös Leahin stailauksesta ja yhdistin topin itsekin hempeisiin helmikoruihin. 




Kaikkein eniten minua viehätti tuossa topissa selän vetoketju, se on jotenkin todella kiva yksityiskohta. Tilasin koon UK 18 koska UK 20 oli loppu, mutta oikeastaan tällaisessa topissa napakka istuvuus on ihan jees. 



Neuletakki / cardigan - Forever21, 2X


Myöskin Leahin suosituksesta innostuin tilaamaan The Big Tights Companyn  sukkahousut. Minulla on muuhun kroppaan suhteutettuna todella isot reidet - siis oikeasti hoikan ihmisen vyötärön paksuiset - JA pitkät sääret, joten sukkahousujen hankkiminen on aina yhtä painajaista. Nämä ovat tarpeeksi isot reisistä ja yltävät kirjaimellisesti tissien alle, joten valumista ei tarvitse pelätä. Halpoja kyseisen firman sukkahousut eivät ole, mutta esim. KappAhlin XLNT-sukkahousut, joita yleensä käytän, ovat ihan yhtä kalliita nekin. 



Kokeilin myös saman firman stay-up -sukkia, ja olipa ihanaa kun löytyi kerrankin sellaiset stay-upit, jotka pysyivät paikallaan ja ylsivät oikeasti tarpeeksi korkealle! Suosittelen.




Loppuun vielä eläinaiheinen kevennys - koska aina joku ylimääräinen tunkee mukaan asukuviin. :)



Mukavaa viikonloppua! Minä olen kipeänä, toivottavasti te olette terveitä ja pääsette ulos nauttimaan auringosta. 


In English: I love reading blogs because I get so much outfit inspiration from other bloggers. It often happens that I've been looking at a piece of clothing online but I'm unsure whether or not I should order it before I see another blogger wearing it. 

When I saw how cute this New Look crop top looked on Leah I just had to order it! Especially since it was on sale at ASOS and cost only 8 €. I just love the zipper detail on the back, and the lace is so pretty! I was also inspired by the way Leah styled it so I added some soft pink details with jewelry. 

I bought the top in a UK 18 since they didn't have my usual UK 20. It's a bit snug, but it's not necessarily a bad thing. I like my crop tops to be quite fitted. 

Also recommended by Leah, I decided to try The Big Tights Company. My thighs are huge - thicker than an average thin person's waist, haha - and my legs are long, which makes buying tights a nightmare. These fit my thighs and the waistband is right under my boobs - not very sexy, but I love the fact that they actually stay up!  They're not cheap, but then again no plus-size tights are. I also tried their hold-ups and I absolutely loved them. I wore them for a whole day and they did not roll down once. 

Of course, I had to include one photo where I was photobombed by Mila. :)

I hope you all have a great weekend. Unfortunately I'm sick so I can't enjoy the lovely sunny weather outside, boo. 

Comments

  1. Ihana toppi! Pitää itsekin harkita :3 Oon jotenkin ollut kauhean innostunut pitsistä viimeaikoina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Se on kyllä kiva, ja todella edullinenkin vielä. :)

      Delete
  2. Upea asu ♡ Crop topit sopii sulle tosi hyvin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) En olisi kyllä muutama vuosi sitten uskonut crop topeja käyttäväni, mutta nykyään tykkään niistä tosi paljon. Yllättävän imartelevia oikean alaosan kanssa!

      Delete
  3. Tykkään asusta, myös tuosta kuvassa vilahtaneesta kukkamekosta ja varsinkin siitä. Itekin etsin pitkään hyviä stay-upeja mutta ei ne vaan ekstäneet ylhäällä, nykyään käytän ihan vaan sukkanauhavyötä ja sukkia silloin kun ei ole sukkikset jalassa. Sukkiksista sen verran, että laadukkaat kyllä maksaa mutta voi että meinas silmät lentää päästä kun paikallisessa erikoisalusasuja myyvässä liikkeessä Wolfordin sukkahousut maksoivat 50 euroa! :O kyllä 20€ on minulle se raja, jossain vaiheessa ne rikki menee kuitenkin ja mielellään halvemmalla, jos vain mahdollista. Ja miksi mistään ei saa valkoisia sukkahousuja enää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Huh huh, 50 € on kyllä aika hurja hinta sukkahousuista. Sillä hinnalla saisivat kestää vähintään viisi vuotta jatkuvaa käyttöä. :D

      Delete
  4. I'm glad you got this, it looks great on you! I'm also glad you like the tights as well. I'm a little bit addicted to their tights. Before I found out about them I hated tights with a passion! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Leah! And thank you for your great recommendations! :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts