Blog sale & new video

(English below)

Heipä hei!

Siivosin kevään kunniaksi vaatekaappia, joten blogin FB-sivulla on taas kaikkea kivaa myynnissä kirppiksellä - alla muutamia esimerkkejä. :) Jos et ole FB:ssä, voi täälläkin jättää kommenttia, tai lähettää s-postin, jos joku vaate kiinnostaa. Facebook-sivu on julkinen, joten kansion pitäisi näkyä, vaikka et minua siellä seuraisikaan.Lisäksi julkaisin eilen uuden videon, jolla a) kerron miksi Boohoo ja Pretty Little Thing eivät ole tällä hetkellä meikäläisen suosikkikauppojen listalla ja b) esittelen muutamia uusia ostoksia Forever21:lta, H&M:ltä ja Missguidedilta. Linkki alla!

Aurinkoista viikonloppua!


In English: I did some spring cleaning in my wardrobe and I'm selling a few pieces on my blog's FB page (the dresses in the photos above, for example). 

I also published a new video (also linked above). It's a bit of a rant concerning Boohoo and Pretty Little Thing (and why I'm not shopping at these sites at the moment), among other things. Oh, and there's a haul as well! The bikini photo is not just clickbait. ;)

I hope you have a great weekend!

Comments

  1. Hei. Kiinnostais se harmaa offshoulder new lookin mekko. Mitä ainetta se on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Se on sellaista tosi pehmeää, joustavaa materiaalia. 65% viskoosia, 32% polyesteria, 2% elastaania. Laita sähköposti curvaceousconfidence@gmail.com jos kiinnostaa :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts