Forever21 Plus-Size Lace-Up Tube Dress

(English below)

Suomen satavuotispäivä tuli ja meni. Täytyy myöntää, että kyllähän se itsenäisyyspäivä tuntui tänä vuonna jotenkin juhlavammalta. Tosi upea kelikin oli, ainakin täällä meillä! Ehkä juuri juhlavuoden kunniaksi - tai no, enhän minä ikinä mitään syytä tarvitse - piti illalla sitten laittautua vähän enemmän. Ihan vaan sitä varten, että katselin Linnan juhlia ja join kuohuvaa sohvalla. 
Dress - Forever21, 2X
Jewelry - Gift from my husband
Shoes - Seppälä, old
Nyt on taas se aika vuodesta, kun kaikki kuvat ovat järkyttävän pimeitä, huoh. No, ehkä näistä jotain selvää saa! Ostin tuon mekon Forever21:n Black Friday -alesta, ja se on kyllä aika veikeä! Mekkoon on ommeltu sisäpuolelle shortsit, eräänlainen sisäänrakennettu bodysuit siis. Toisaalta näppärää, toisaalta hassua, kun vessassa käydessä joutuu riisumaan käytännössä koko mekon, heh.

Nyörejä voi säätää oman maun mukaan riippuen siitä, kuinka paljon säärtä haluaa näyttää. Ja tosiaan ne alla olevat shortsit pitävät huolen siitä, että mitään K-18 osastoa ei pääse vilahtamaan... itse toki pukisin ulos lähtiessä koko komeuden alle vielä sukkahousut.

Nyt kun tuli Black Friday puheeksi, niin alla olevalta videolta näkyy vähän muita löytöjä kyseiseltä päivältä! Niistä on tulossa vielä erillisiä asupostauksiakin.

Miten te vietitte itsenäisyyspäivää?


In English: Finland celebrated 100 years of independence on December 6th, and I celebrated this awesome lace-up dress from Forever21. Well, also the general awesomeness of living in a safe, clean, lovely country, and so worth. 

I bought this dress from the Black Friday sale and it's quite fun! There are little shorts underneath, kind of like a built-in bodysuit. So you can show quite a lot of leg without the danger of flashing something else! Of course you can also adjust the laces to your liking. 

It's dark here all the time now, so I apologize for the crappy photos. Check out the video below for more Black Friday picks!

Comments

Popular Posts