Tell me what to wear!

Olen menossa ystäväni syntymäpäiville viikonloppuna, ja edessä on taas tuttu ongelma: mitä ihmettä laittaisin päälleni? Vaikka juhlat eivät ole mitkään superviralliset, juhlistetaan kuitenkin pyöreitä vuosia, joten mekko olisi kiva. Mitään uutta en halua (enkä ehdi) tällä kertaa ostaa, joten vanhoilla mennään. Kokosin itselleni muutaman vaihtoehdon, joita en ole hetkeen pitänyt, mutta homma tyssäsi siihen. Mikä neuvoksi? No kysyn teiltä tietenkin!

I'm going to a birthday party this weekend and I have no idea what to wear. It's not a very formal event, but I would still like to wear a dress. Since I don't have the time or energy to go shopping for a new dress, I'm going with something I already own. I narrowed it down to a couple of options, but I just can't decide which one to pick. What to do? Well, I'm letting you decide, of course!
1. Black and white2. Blue peplum3. Fuchsia4. Zipper5. Old favorite6. Color blockEli, mihin näistä mekoista pukeudun lauantaina? Kerro suosikkisi kommenttiboksissa, eniten kannatusta saanut mekko pääsee viikonloppuna ulkoilemaan! Asusteet yritän valita itse, mutta niidenkin suhteen saa toki tehdä ehdotuksia. ;)

So, which one should I wear on Saturday? Let me know in the comments section! I promise to wear the one that gets the most votes. Oh, and I'll try to decide on the accessories myself, but suggestions are always welcome. ;)

Comments

 1. Hei!
  Minun mielestä ehdottomasti sininen peplum! :) Ei ole liian "mekkomainen", mutta kuitenkin juhlava ja ennen kaikkea TYYLIKÄS. :) Ehkä bolerossa saisi olla lyhyempi helma, että tuo peplum-osa näkyisi kunnolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janika! Ajattelinkin, että jos päädyn valkkaamaan tuon, laitan sen New Lookin pitsiboleron jota pidin synttärimekon kanssa. :)

   Delete
 2. Mustavalkoinen on tyylikäs , blue peplum on vaan niin kaunis väri ❤️ Nämä kaksi suosikkini , mutta kumpi ykkönen , en osaa valita ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lasketaan siis yksi ääni molemmille. ;) Kiitos kommentista!

   Delete
 3. Mä taas tykkään nro 5:stä! Väri sopii sulle tosi hyvin ja kaunis mekko 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, numero 5 on kyllä yksi suosikeistani vuodesta toiseen. :)

   Delete
 4. Tiedän sun luottamuksen mun tyylitajuun, mutta aion silti ilmaista kantani. ;) Number five.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa kun viimeksi nähtiin, ajattelin että sun tyyli on kyllä kehittynyt positiiviseen suuntaan viime vuosina! :D Liekö paremmalla puoliskollasi jotain tekemistä asian kanssa? ;)

   Delete
  2. Oho, kiitoksia, otan kyllä kaiken kunnian itselleni. ;)

   Delete
 5. Laittaisin ehkä sini-mustan asun :) Ihania asuja on kaikki!

  ReplyDelete
 6. Ehdottomasti tuo sininen <3 Näyttää megahyvältä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ninni! Se onkin saanut jo paljon ääniä. ;)

   Delete
 7. Ehdotukseni on black and white, mutta sinisen kuvan sukkiksilla ja jakulla jossa vuodenajan takia vähän pidemmät hihat. Tuo kiva mekko ei välttämättä kaulakorua kaipaa, mutta miten olisi rento nuttura ja näyttävät korvikset? Terkkuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva idea, kiitos. :) Tukka taitaa tosin olla vielä vähän liian lyhyt nutturakampaukseen... :/

   Delete
 8. Blue peplum, ehdottomasti! Se on UPEA sun päällä :)

  ReplyDelete
 9. Munkin on pakko kannattaa sinistä peplum-mekkoa. Muutkin vaihtoehdot näyttää kyllä hyvältä, onnistuisit kyllä jokaisen kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peplum on kyllä saanut paljon kannatusta niin täällä kuin Facebookissakin, se taitaa olla tällä hetkellä johdossa! Kiva kuulla, että tykkäät myös muista.

   Delete
 10. Kannatan numeroa 5! Niin nätti väri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kati, se on kyllä ihanan värinen mekko!

   Delete
 11. Peplum on suosikkini,siinä on kaikki aspektit kasassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä selvästi erittäin suosittu. :) Kiitos kommentista!

   Delete
 12. Mun mielestä numero 1 tai 5.

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts