Chi Chi London Nadine Dress + Happy New Year 2018!

(English below)


Hei taas! Toivottavasti kaikilla teillä oli mukava ja rauhaisa joulu. Itse vietin joulua mieheni ja koirien kanssa maalla vanhempieni luona hyvin rennoissa merkeissä. Koiraihmisenä vuosikin vaihtunee kotona rauhallisissa merkeissä, mutta eiköhän sitä silti tule (ainakin vähän) laittauduttua. :)

Viimeksi sain olla kunnon prinsessa joulukuun alkupuolella, kun vietimme toista hääpäiväämme. Olin bongannut Zalandon Black Friday -alesta aivan upean Chi Chi Curven Nadine -mekon, ja täytyy sanoa, että se on yksi upeimmista omistamistani vaatteista. Chi Chi London ei koskaan petä!
Dress - Zalando (Chi Chi London), UK 22
Jewelry - Gift
Shoes - Skopunkten


Mitä tästä voi sanoa, muuta kuin että aivan uskomattoman kaunis mekko? Mietin vähän tuota väriä, mutta yllättävän hyvin se toimi kalpealla punapäällä, sen verran vihreään taittuva turkoosi kuitenkin. Chi Chin mekot eivät tunnetusti jousta, joten otin koon UK 22. Se on kainaloista aavistuksen liian suuri, mutta epäilen, että UK 20 olisi ollut epämukavan tiukka. Hame pysyy upeasti muodossaan ilman alushametta, mutta silityksen se vaatii. Mekon mukana tuli irralliset, ohuet satiiniolkaimet, mutta itse koin, että se näyttää paremmalta ilman niitä. 

Vuosi vaihtuu parin päivän päästä. Minulla on vuodesta 2017 vähän ristiriitaiset fiilikset. Kevät oli kamala, kesä oli ihana, alkusyksy oli rankka ja loppuvuosi taas positiivisempi. Aikamoista vuoristorataa siis! Paljon on tullut opittua, lähinnä itsestäni. Olen voittanut pelkoja ja vahvistanut osaamistani monella osa-alueella, siihen olen erittäin tyytyväinen. 

Mutta mitä vuosi 2018 sitten tuo tullessaan? Ainakin sen kenties hieman haikean tiedon, että tämä blogi ei tule enää olemaan kovin keskeisessä roolissa elämässäni (ei sillä, että se olisi sellaisessa roolissa hetkeen ollutkaan). En aio poistaa blogia enkä lopettaa sen ylläpitämistä kokonaan, mutta keskityn jatkossa enemmän YouTube-kanavani ja julkisen Instagram-tilini ylläpitoon. Blogi löytyy jatkossakin samasta osoitteesta ja kirjoittelen tänne silloin tällöin, kun siltä tuntuu. Pääasiassa tästä kuitenkin varmaan tulee sellainen paikka, jossa jaan linkkejä videoihini ja joitakin kuvapainotteisia asupostauksia. Blogin Facebook-sivu jatkaa toimintaansa vanhaan tapaansa. 

Miksi näin? Tärkein syy on motivaatio. Yleisöni on siirtynyt enenevässä määrin Instagramiin ja Facebookiin, mikä näkyy selvästi kommenttien määrässä. YouTube-videoitani katsotaan huomattavasti enemmän kuin blogipostauksiani luetaan, ja se motivoi. Lisäksi tulen olemaan ensi vuonna todella kiireinen väitöskirjan ja opetustöiden parissa, joten aikaa pitkien tekstien kirjoittamiseen ei yksinkertaisesti ole - varsinkin, kun tiedän, että vain noin kymmenkunta ihmistä lukee niitä säännöllisesti. ;)

Nämä eivät siis ole hyvästit, mutta kenties eräänlainen uuden aikakauden alku. Olen erittäin kiitollinen kaikille teille, jotka olette pysyneet mukana matkalla näin kauan! 

Ihanaa uutta vuotta 2018! 


In English: This is a two part post. First, the outfit: I wore this Chi Chi London Nadine dress on our second wedding anniversary in early December. It was a Black Friday find, and I absolutely adore it. It's seriously one of the most gorgeous pieces of clothing I've ever owned. I love everything about it. The turquoise color is just greenish enough to look great with my pale skin and red hair, and the cut of the dress is so beautiful. It's like a princess dress, really! 

Since Chi Chi dresses do not really have stretch, I sized up to a UK 22. I probably would have been able to zip up the 20, but it would have been uncomfortably tight. 

The second part of this post is a goodbye of sorts. The new year is starting, and I've decided that it's time for some changes when it comes to blogging. I no longer feel motivated to blog, and I'm more into making YouTube videos and interacting with my followers on Instagram and Facebook these days. I'm not going to stop blogging completely, and I won't delete this blog, but it won't be my main focus. I will probably only post picture heavy outfit posts and share links to my videos, but at the moment I don't feel like writing long blog posts. Most of my audience has migrated to other social media channels and I don't really have the time to write long rants here when I know only a handful of people will read them (not that I don't appreciate you guys!) 

Blogging will always be my first love and the blog will always be here, but it's time for a change. 

Thank you to everyone who has read and enjoyed this blog over the years, I really appreciate your support! I hope you continue to follow me on my other social media channels, and who knows, maybe I will take up regular blogging again at some point. :)

I wish all of you a very happy New Year 2018!

Comments

Popular Posts