OOTD: Little Mistress Lace Stripe Midi Dress

(English below)


Sain jokin aika sitten kunnian valkata miehelleni muutamia vaatteita ASOS Men -mallistosta, ja stailausavusta kiitollisena (suom. koska käskin), hän osti minulle "palkaksi" yhden mekon ASOS Curven puolelta. 
Stay ups - The Big Tights Company
Bolero - Seppälä (old)
Shoes - Skopunkten, EU 42 (old)
Necklace - Gina Tricot (old)
Tämä Little Mistress -merkkinen mekko oli ollut toivelistallani jo jonkin aikaa. Se pääsi ensi kertaa käyttöön pari viikkoa sitten ystäväni tupareissa, mutta voisin hyvin kuvitella laittavani tämän myös vaikka konferenssimatkalle mustaan, pitkähihaiseen jakkuun yhdistettynä. 
En tajunnut ottaa yhtään kuvia takaa tai sivusta, mutta mekon takaosa on kokonaan musta, eli tuo pitsikuvio on ainoastaan etupuolella. Yleensä en tykkää siitä, että kuvio "katkeaa" sillä tavalla, mutta tässä mekossa se oli yllättävän ok. Mekko on aika vartalonmyötäinen, ja musta väri selkäpuolella naamioi hyvin kaikki makkarat ja muhkurat. Muotoilevia alusvaatteita en tällä kertaa jaksanut laittaa, ja mielestäni tämä oli melko imarteleva myös ilman niitä.

Valitsin koon UK 22, koska en ollut varma siitä, joustaako mekon materiaali, enkä ollut tilannut kyseiseltä merkiltä aiemmin. Joustoa on sen verran, että UK 20 olisi mahtunut, ja mekko on rinnan kohdalta/kainaloista aavistuksen väljä. Ei kuitenkaan mitenkään pahemmin, ja tykkään siitä, että tämä ei ole mikään makkarankuori. Kuvissa se näyttää erittäin hyvin istuvalta.


Onko Little Mistress teille tuttu merkki? Muistaakseni Zalando myy myös kyseistä merkkiä.

Mukavaa alkuviikkoa!


In English: I chose some clothes for my husband from the ASOS men's range a while ago, and as a thank you (i.e. because I told him to), he bought me one dress from the Curve range. It ended up being this Little Mistress dress that had been in my saved items for a while.

I wore this dress for the first time to my friend's housewarming party, but I could also wear it to work events paired with a black blazer. The print doesn't go all the way around - the back of the dress is a solid black color. Normally I would find it annoying, but I actually think it's a really flattering detail in this dress. It's a bodycon style and the dark color hides all the lumps and bumps nicely. 

I didn't wear any shapewear with this one and I think it looks fine. I sized up since I hadn't bought anything by Little Mistress before, and the UK 22 is a pretty good fit. It has some stretch and it's a bit loose on top, so I could have gone for my usual size. However, I do think it would have been less comfortable, and as you can see it looks pretty perfect in the photos!

Have you bought any Little Mistress dresses?

Hope your week gets off to a great start!

Comments

  1. Oon Sokoksella törmännyt muutamiin Little Mistressin mekkoihin, mutta en henkilökohtaisesti omista niitä. Itekään en tykkää siitä että printti/kuvio on vain etupuolella ja on takaa erilainen, mutta mekko näyttää oikein kauniilta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Täytyypä pitää silmät auki, kun käyn Sokoksella seuraavan kerran. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts