OOTD: Forever21 bodysuit & Boohoo PU skirt

(English below)

Hei taas! Kiirettä ja stressiä on riittänyt tänä syksynä sen verran, että harkitsin jopa jonkin virallisen "blogitauon" pitämistä. Sitten tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kivasta harrastuksesta ei kannata ottaa paineita, vaan kirjoittelen silloin kun jaksan ja ehdin. Kuten tähänkin asti. :) 

Tällä kertaa on luvassa asukuvia parin viikon takaa. Tämä on sarjassamme asuja, joita en muutama vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni.
 Bodysuit - Forever21, 2X
PU Skirt (part of a set) - Boohoo, UK 22
Earrings - Glitter (old)
Shoes - Seppälä (old)
Stay-ups - The Big Tights Company 


Ai kauheeta, maha näkyy ja rintsikatkin vielä pilkottaa! Jotenkin ei vaan jaksa välittää. Tässä maailmassa on nyt niin paljon kaikkea tärkeämpää ja isompaa meneillään, että jos joku loukkaantuu meikäläisen mahasta, then so be it. 

En ole hirveästi käyttänyt bodysuiteja, koska minulla on niin pitkä selkä. Forever21:lta ja H&M:ltä olen kuitenkin löytänyt pari sopivaa. Näiden ihonmyötäisten kynähameiden alle ne sopivat kyllä erittäin hyvin! Tässä yksilössä on nepparit haarovälissä, joten WC-käynnitkään eivät tuota ongelmaa. 

Mitäs mieltä olette bodysuit -trendistä? Ja saavatko rintsikat missään olosuhteissa näkyä?

Linkitän alle vielä videon, jolla on muutamia muita Forever21 -ostoksiani. Ja lisää rintsikoiden vilauttelua, hyi hyi. :D

In English: So far this fall has been super busy and kind of tough, so I haven't had much time or energy to blog. I contemplated taking an "official" break from blogging, but then decided that I'll just do it when I feel like it and have the time. So, pretty much the same way I've always been doing it, haha!

These photos are from a couple of weeks back. It's the kind of outfit I never thought I would have worn a few years ago. You can see my bra! And my VBO! Gasp! To be honest, there's so much shit going on in the world right now that I don't give two fucks about whether or not someone is upset because they can see my belly line. Deal with it, bitches.

I haven't really gotten into the bodysuit trend because I have such a long torso, but Forever21 makes some nice, stretchy ones that fit me. They are really handy to wear under tight pencil skirts. This one has a snap-button closure as well, so it's not super unpractical when it comes to going to the ladies room. 

What do you think about this look? Are you into the bodysuit trend at all? And what about the visible bra thing - totally OK or a complete no-no?

I've also linked to my recent Forever21 haul video, if you'd like to see some other pieces I picked up. And some more of my bra, haha!


Comments

 1. Rintsikoiden vilahtelussa ei ole mitään pahaa.Itse en sitä harrasta koska siitä tulee itselle jotenkin vähän liian paljas olo. Mutta jos joku muu sitä tekee nii ei haittaa minua :) Joillekin se sopii :)

  ReplyDelete
 2. Kiva asu! Ton hameen voisin kotiuttaa itellekin! <3 Mulla on niin rumia liivejä, et ne ei vilku.. mut sittenku remppa on valmis ni voi vähän panostaa enemmän :) En kyllä kiinnitä huomioo jos muilla vilkkuu-kun kaikilla on oikeus pukeutua kuinka haluavat. Mulla aina kiehuu, kun esim töissä on välillä päiviä, kun asiakkaita tulee käymään ja meille sanotaan, et pitää pukeutua asiallisesti.. niin kauan ku työnantaja ei maksa työvaatteista ni meen miten huvittaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toi on kyllä kiva hame, noita PU/keinonahkahameita on paljo nyt kaupoissa. :) Haha joo, en mäkään hirveesti yliopistolla mieti pukeutumistani, en oo yliopiston palkkalistoilla vaan apurahalla, eikä sitä rahoittajaa hirveesti varmaan mun pukeutuminen kiinnosta. :D Eri asia sitten, jos opettais...

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts