Outfit August 2017: Romantic florals

(English below)


Päätin osallistua tänäkin vuonna Leahin Outfit August -haasteeseen ja yrittää postata elokuussa mahdollisimman paljon asukuvia. Joka päivä en varmasti tule postaamaan, mutta tämä on hyvä tapa vähän aktivoitua kesälomien jälkeen ja alkaa miettiä uusia ideoita. Outfit August on siitä kiva haaste, että siihen saa osallistua kukin tavallaan - mitään tiukkoja sääntöjä ei ole, ajatuksena on lähinnä pitää hauskaa ja kokeilla uusia juttuja. Suositeltavaa on myös, että kaivettaisiin omasta vaatekaapista niitä vanhoja, kenties vähän unohtuneitakin vaatteita. Aina ei tarvitse olla jotain uutta ja ihmeellistä, ja vanhoja vaatteita voi yhdistellä uusilla, jännittävillä tavoilla. Lisää Outfit August -haasteesta voit lukea Leahin blogista täällä. Sieltä löytyy myös lista muista haasteeseen osallistujista.Dress - Gina Tricot, XL
Shoes - Primark (old)
Necklace - Gina Tricot (old)
Glasses - Firmoo (gifted)Huijaan heti ensimmäisessä postauksessa vähän, koska a) nämä kuvat on otettu ihan heinäkuun lopussa, ja b) kuvissa ylläni oleva mekko on melko uusi. Mutta ainakin kengät ja kaulakoru ovat vähän vanhempaa kalustoa (kuten myös bloggaaja, eheheh). Olen suoraan sanottuna ihmeissäni, että nuo Primarkin ballerinat ovat kestäneet jo kolme kesää. Niillä kävely tuntuu kuin kävelisi kahden pahvin palasen päällä, mutta söpöt ne ainakin ovat!

Ginan mekko on tosiaan uusi hankinta. Sen pohjaväri näyttää kuvissa vähän sinertävältä/harmahtavalta, mutta todellisuudessa se on hailakan vihreä. Ihastuin tuohon romanttiseen kukkaprinttiin ja selän kauniiseen yksityiskohtaan. Ginalla on paljon tosi kivoja printtejä tällä hetkellä. Pidän näistä Ginan joustavista perusmekoista, koska ne toimivat niin monelle eri vartalotyypille; hoikalla naisella tämä olisi rennompi, oversized-malli, mutta minulla se on kurveja myötäilevä bodycon-mekko. Molemmat lookit ovat mielestäni yhtä kivoja.

Ai niin, ja viime vuoden Outfit August -postauksia voi käydä kurkkaamassa täältä!In English: Once again I'm taking part in the Outfit August challenge, organized by the amazing Leah. I love the fact that this is a no pressure challenge -  you can post as often as you like, and the main idea is to have fun and try on new outfits, hopefully using those hidden gems you already have hanging in your closet! You can read more about Outfit August here on Leah's blog, where you will also find a list of other babes participating in the challenge. If you want to have a look at my Outfit August posts from last year, you can do so here

I'm already "cheating" a bit in my first post, since these photos were technically taken at the very end on July (just after I dyed my hair - I love how vibrant it is in these photos), AND the dress is a relatively new purchase. However, the necklace and the shoes are both old. I bought those Primark flats when I was in Oxford in 2015, and frankly I can't believe they are still going strong. They are very cute, but NOT comfortably for walking long distances, as the soles are very thin. 

As for the dress, I really like the romantic floral pattern and the detail on the back. It is a straight size dress, but it has tons of stretch. It's the kind of dress that would look relaxed and oversized on my thinner friends, but turns into a sexy bodycon style on me. I kind of like both styles! It looks almost greyish/blueish on the photos but actually the base color is pale green. 

So, that's my first Ouftit August post for 2017! Stay tuned for more.


Comments

Popular Posts