OOTD: A super girly ASOS dress

 (English below)

Kesällä minulle tulee aina jotenkin sellainen tyttömäinen fiilis. Tyttömäisellä tarkoitan sitä, että tekee mieli pukeutua kauniisti ja naisellisesti, mutta ei välttämättä mitenkään erityisen näyttävästi tai seksikkäästi. Himoitsen kepeitä, kauniita ja helppoja mekkoja, joiden kanssa voi vain heittää sandaalit tai baltsut jalkaan, ja asukokonaisuus on siinä.

Tämä ASOS Curven alesta poimimani mekko on juuri sellainen.
Mekko / dress - ASOS Curve, UK 20
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42
Kaulakoru / necklace - vintage


Pakko myöntää, että tämä ei ensinäkemältä ollut kuitenkaan IHAN minun tyyliseni. Tykkään pallokuosista ja röyhelöistä, mutta niiden yhdistelmä tuntui olevan jotenkin...liikaa. Väreistäkään en ollut ihan varma. Sitten näin tämän mekon yhdellä suosikki-vloggaajallani, Sometimes Glamin Crystalilla. Se oli hänen yllään niin upea, että kun huomasin sen tulleen aleen, pakkohan se oli saada. 

Yllättäen tykkäsin tästä tosi paljon myös itselläni! Pelkäsin, että hailakka pohjaväri ei sovi kalpealle iholleni, mutta ei se nyt mitenkään pahalta näytä. Ja mekon malli on juuri sopiva minulle - korostaa parhaita puolia, mutta piilottaa muhkurat. Normaali ASOS-kokoni UK 20 oli tämän mekon kohdalla oikea valinta. 


Oletteko joskus ostaneet jonkin vaatteen sen perusteella, miten hyvältä se on näyttänyt jonkun bloggaajan tai vaikka ihan vaan kaverin päällä?In English: In the summer, I tend to feel really girly. And by girly, I mean I like to look pretty and feminine, but not necessarily over the top sexy seductress (although I do rock that look as well, obviously). This ASOS Curve dress (which is on clearance, by the way!) fits the bill pretty well. 

To be honest, I wasn't sure about this at first. Sure, I love spot / polka dot prints, and I love ruffles, but would I really like a combination of both? Turns out, I do! I also wasn't sure about the colors, but they work surprisingly well even though I'm super pale. 

I actually decided to buy this dress because I saw this on one of my favorite YouTubers, Crystal from Sometimes Glam. She looked so gorgeous wearing it, I just had to give it a try!

And I'm glad I did, because I loooove it. The shape is really flattering on me and it's such a cute dress. UK 20 (my usual ASOS Curve size) fits perfectly.

Have you ever bought a piece of clothing just because it looked awesome on a blogger or a friend?

Comments

Popular Posts