OOTD: Black & White Polka Dot Dress from Wish

(English below)


Yllätyksekseni löysin taas yhden todella kivan, pluskokoisen mekon Wishiltä! Viime aikoina minulla on ollut jotenkin erityisen usein fiftari/vintage -fiilis, ja tämä mekko sopii siihen täydellisesti.


Mekko / dress - Wish, 3XL 
Alushame / petticoat - Wish, 4XL
Kengät / shoes - Skopunkten
Hiuspanta / hair band - Vanha / old
Helmet / pearls - Vintage

Tuosta mekosta sen verran, että vaikka yleensä Wishillä kannattaa ottaa normaalia isompi koko, tästä ei kannata. Otin koon 3XL ja se on vähän liian iso - onneksi mukana tuli tuo satiinivyö. Koko 2XL olisi varmaan ollut täydellinen, luultavasti XL olisi myös mahtunut. Kangas on todella joustavaa ja selästä löytyy vielä sellainen joustavampi paneeli. Vyö tulee tosiaan mukana ja se on täysin irrallinen, mitään vyölenkkejä ei ole. Materiaali ja työn jälki ovat Wishin mittapuulla hyvät. Sanoisin, että kyllä tämä on sen 9 euron arvoinen ihan heittämällä!

Myös alushame on Wishiltä. Se maksoi vitosen ja ajaa asiansa. Tästä kannattaa ottaa suosiolla isompi koko - tuo 4XL mahtuu minulle just eikä melkein. Tämä alushame menee varmasti ihan kivasti myös Dolores Doll -mekkoni kanssa (valitsin juuri sen takia valkoisen värin). Sekä mekosta että alushameesta on saatavilla useita eri värejä.

Ehkä minulle rakkain osa tätä asukokonaisuutta ovat kaulassani olevat helmet (lähikuvaa alla olevalla videolla). Ne kuuluivat tädilleni, joka nukkui pois tänä keväänä. Epäilen, että kyseessä ovat aidot helmet, mutta en ole vielä käynyt kultasepänliikkeessä varmistamassa asiaa. 

In English: Amazingly, I found another cute plus-size dress on Wish! And this one is actually plus-size. I bought a 3XL to be safe, but I easily could have sized down once or twice. It's verrrryyyy stretchy.  The belt is a separate piece but it comes with the dress.

I'm feeling the vintage look at the moment, can you tell?? I also bought a petticoat from Wish. It cost about 5 € and it serves its purpose. I bought a white one so it would also go with my Dolores Doll dress, but there are lots of colors available. The dress is also available in several different patterns. 

However, what I most love about this outfit are the pearls. They used to belong to my aunt who passed away a couple of months ago. I have a few jewelry pieces of hers and I like wearing them as they remind me of her. I believe these are genuine pearls but I'm not sure. You can see them better on the video I linked. 

Comments

 1. I love this dress! Such a lovely dress evocative of the 50s. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I'm really into that 50s vibe right now. :) xx

   Delete
 2. Ihana pallomekko! <3 Mä tykkään ihan simona pallokuosista - yhteen aikaan mulla ei muita paitoja ollutkaan.. tollanen mekko olis kyllä ihana ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pallokuosi on kyllä tällä hetkellä yks mun lemppareista. <3

   Delete
 3. Kaunis mekko ♡ Mä oon kanssa Wishiltä tilannut muutaman paidan, toinen oli hyvä koko ja toinen hieman pieni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) <3 Onhan se aika arpapeliä, kun sieltä tilaa. Onneksi hinnatkaan ei ole pahat, niin hutiostos ei harmita niin kovasti.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts