New summer dresses

(English below)

Vihdoin on lämmintä! Ehkä se kesä tulee sittenkin. Ja mikä parasta, pääsee käyttämään kaikkia ihania, uusia (ja toki vanhojakin) kesämekkoja! Tässä muutama kevään aikana hankittu ihanuus.


Boohoo Plus Elizabeth Bardot Dress
Koko / size - UK 20Tämä Boohoon kukkamekko olisi täydellinen valinta oikeastaan mihin tahansa kesäjuhliin. Mekko on kevyehköä scuba-materiaalia, laadukkaan tuntuinen ja ihanan pitkä. Helma on takaa pidempi kuin edestä. UK 20 on tästä minulle täydellinen koko. Boohoo Plus Jenna Midi Dress
Koko / size - UK 22
Tämä seksikäs, punainen mekko on aivan täydellinen bilemekko kesäksi! Otin isomman koon, koska tiesin, että materiaali tulee olemaan todella vartalonmyötäistä. En ihan allekirjoita, että tämä olisi oikeasti pituudeltaan "midi", mutta ihan kohtuullisen pituinen kuitenkin. Kevyesti muotoilevat, korkeavyötäröiset alushousut ovat tämän kanssa nappivalinta. Ja kyllä tuo punainen on herkullinen väri!Boohoo Plus Nicole Midi Dress
Koko / size - UK 20
Tämä mekko oli ylläni mieheni ja hänen ystävänsä yhteissynttäreillä, mutta se olisi myös tosi hyvä treffi-iltamekko. Musta on armollisempi väri, joten otin tästä oman kokoni. Pituutta on hieman enemmän kuin tuossa punaisessa. Tämä malli sopii erityisen hyvin tiimalasivartaloille - itse tosin olen enemmänkin "maltillinen" päärynä, mutta hyvin se minullekin istuu! Kangas on aavistuksen läpinäkyvää, joten valkoisia alusvaatteita ei kannata laittaa. Tästä on muistaakseni myynnissä myös punainen versio.


Gina Tricot Elna Dress
Koko / size - XL
Aivan loistava perusmekko, joka toimii vuodenajasta riippumatta! Olisin halunnut tästä petroolinsinisen version, mutta valitettavasti XL koko oli siinä värissä loppu sekä netistä että kaikista Tampereen liikkeistä. Nyyh! No, on tämä mustakin ihan kiva, ja ainakin se on helppo yhdisteltävä. Muita saatavilla olevia värejä olivat valkoinen ja jonkinlainen hennon vaaleanpunainen/liila. Kuten kuvista huomaa, rintavarustus korostuu melkoisesti tässä mekossa... 


Loppuun liitän vielä videon kaikista neljästä mekosta. YouTuben puolella videon kuvauksissa on myös suorat linkit näihin mekkoihin! 

Mikä näistä on teidän suosikkinne?

In English: It's finally warm! And that means I get to wear all my lovely new - and old - summer dresses! Here are a couple of my recent purchases.

The first Boohoo dress is perfect for all kinds of summer parties. It's made of lightweight scuba material and it has a high-low style hem. The bardot style is very in this season and I love the floral print. The UK 20 is perfect on me.

The second Boohoo dress is a bit sexier, and more appropriate for clubbing! I sized up in this one because I knew it would be very figure hugging. The red color is truly delicious!

I wore the black Boohoo dress to my hubby's birthday party and I really loved it. It's a bit sheer so don't wear white underwear with this one! I like the ruffle detail and the length is perfect. I went for my usual size in this. 

The final dress is from Gina Tricot. I really wanted this in a dark teal color, but they didn't have any left in my size. The black is cute as well, though - and it's really easy to dress up or down. It makes the boobs look pretty huge as you can tell!


I have also linked to a video of all four dresses so you can see how they look when I move. I've also put all the links in the description box on YouTube (I couldn't be bothered to copy and paste them here, sorry).

Which of these four dresses is your favorite?

Comments

  1. Tuo ekan kuvan kukkamekko varasti sydämeni! <3 En oikein tiedä mitä ajatella tästä tämän kesän hihattomuustrendistä, kaikki tuntuu olevan jotain bardot- tai cold shoulder -juttua, ja itsehän pidän olkapäitäni/käsivarsiani rumimpana kohtana kropassani :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. En minäkään käsivarsiani rakasta. Välillä katson kuvista, että hyi hitto, mitkä allit. Mutta sitten taas toisaalta rakastan kaikkia ihania mekkoja, ja suurin osa niistä on hihattomia tai lyhythihaisia... ja mekkorakkaus on vahvempi kuin alliviha. :D Kai sitä pitää vaan oppia luottamaan siihen, että ihmiset kiinnittävät huomioita kauniiseen asuun, eivät niinkään käsivarsiin. :) Ne on just niitä pikkujuttuja kropassa, joita itse murehtii valtavasti, mutta toisilla ei edes huomaa.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts