More stripy goodness from Lindex

(English below)Viime vuonna löysin Lindexin Holly & Whyte -mallistosta ihanan raitamekon, josta on tullut vakituinen osa työ/konferenssipuvustoani. Ja kuinkas ollakaan, uusi kevät tuli ja Lindexiltä löytyi taas yksi niin ihana raitamekko, että se oli aivan pakko ostaa.


Mekko / dress - Lindex, EUR 48 (UK 20, US 16)
Kaulakoru / necklace - Lindex
Sukkahousut / tights - KappAhl
Kengät / shoes - EUR 42


Kuvista on ehkä vaikea erottaa, mutta kuten viimevuotinen löytönikin, tämä mekko on valko-siniraidallinen. Kuten Holly & Whyte -malliston vaatteet yleensäkin, mekko on laadukkaan oloinen ja hyvin viimeistelty. Materiaali on 97 % puuvillaa, 3 % elastaania. Kangas on mukavan kevyttä, mutta helma pysyy silti muodossaan. Mielestäni on hauska yksityiskohta, että raidat menevät kaula-aukon kohdalla eri suuntaan, kuin muualla mekossa.

Mikään hirveän halpa tämä ei ollut, muistaakseni hintaa oli 40 €. Aiemmat Holly & Whyte -vaatteeni ovat kuitenkin kestäneet käyttöä hyvin, joten olen luottavainen tämänkin suhteen. Ja tällaisille hieman konservatiivisemmille, siisteille perusmekoille on aina työelämässä käyttöä.

Olen monesti moittinut Lindexiä kokoluokituksen epäjohdonmukaisuudesta, mutta tämän mekon kohdalla normaalikokoni eli 48 istuu täydellisesti. Toisaalta kokeilin samaa materiaalia olevaa hametta koossa 50 ja se oli tosi tiukka, kun taas eräästä puserosta sain ottaa koon L, XL:n ollessa ylläni muodoton teltta. Lindexillä on siis edelleen parantamisen varaa tällä saralla...

Tähän mekkoon olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Lisää näitä!
Kengät ovat myös uudet - hyödynsin Skopunktenin "ota 2, saat toiset puoleen hintaan" tarjousta ja ostin samalla kertaa nämä ja edellisessä postauksessa näkyneet lenkkarit. Nämäkin ovat erittäin mukavat ja pääsevät toki paremmin oikeuksiinsa kesällä, kun niitä voi käyttää ilman sukkia tai sukkahousuja.


Vieläkö raitatrendi toimii?


Hyvää viikonloppua!

In English: Last year I bought one my favorite stripy dresses ever from Lindex, and this year they came up with another design I just had to have. Pretty, smart dresses in sligtly more conservative cuts are a must for me because of my job. This one is perfect for conference presentations or other types of more "official" work days, as it looks neat and stylish but it is still comfy.

The dress is white and navy striped, although the navy stripes look almost black in the photos. I like the fact that around the neckline the stripes are vertical, but everywhere else they're horizontal. It's a nice little detail. The material is light but keeps its shape well. I've always found the Holly and Whyte dresses to be a bit better quality than other Lindex dresses, and this one feels very well made.

I've complained about Lindex sizing before, but in this dress my usual European size 48 is perfect. For some reason, it says on the tag that the UK size is UK 22, but 48 equals UK 20 everywhere else - not sure why it's UK 22 at Lindex. It's a bit annoying and misleading if you shop online. I would say that this is a true size EUR 48 / UK 20 / US 16.

The shoes are also new, they are from Skopunkten and they are really comfy. Obviously they look better when I can wear them without tights, but the weather has been crazy in Finland this spring. I can't remember the last time is SNOWED in MAY!

Are you still loving the stripy dresses as much as I am?

Have a great weekend!

Comments

 1. Tuo on kyllä kiva mekko!
  Tilasin tuosta sen punaisen version, nettikaupassa oli kaikki mekot -30 %, niin pakko oli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Se punainen on kyllä tosi ihana myös! :)

   Delete
 2. Siis vitsi miten nätti mekko! Sopii tosi hyvin sulle :)

  ReplyDelete
 3. Raidat toimivat aina :) Kaunis mekko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä totta, raidat toimivat aina. :)

   Delete
 4. Holly&Whyte tuotteet on mun mielestä kivan näköisiä ♡ Meidän Lindexillä oli tätä vaan yksi enää jäljellä (muistaakseni koko 52) ja se oli valitettavasti mulle hieman iso. On kyl upea sun päällä ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Voi harmi, kun ei ollut oikeaa kokoa enää jäljellä teidän Lindexillä. Näistä kivoimmista malleista menee tosi nopeasti koot. :(

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts