Boohoo Plus Sinead Floral Peplum Dress

(English below)

Kysyin viime viikolla blogin Facebookissa ja Instagramissa, mikä mekko minun kannattaisi laittaa tyttöjen iltaan. Molemmilla kanavilla ylivoimainen voittaja oli Boohoon Sinead Floral Peplum Dress -kukkamekko, ja koska lukijoiden sana on lakini, siihenhän minä sitten pukeuduin. :)

Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Sukkahousut / tights - KappAhl
Kaulakoru / necklace - Lindex
Bolero - Seppälä (old)


Tämä mekko on kyllä mahdollisesti yksi parhaista Boohoo-ostoksistani. Todella hyvin tehty ja istuva. Materiaali on sellaista jämäkkää scuba-matskua, ja tämän kanssa ei oikeastaan tarvitse muotoilevia alusvaatteita, koska se "pitää kaiken kasassa" ihan itsekin. :D Tykkään paljon tuosta kaula-aukon muodosta ja kukkaprintti tummalla pohjalla on mielestäni tosi kivan näköinen. 

UK 20 on täydellinen koko minulle tästä, kuten yleensäkin Boohoon bodycon-mekoista. Istuu erittäin hyvin, mutta on kuitenkin mukava päällä. Kivaa on myös se, että mekko on melko pitkä, koska joskus Boohoon mekot peittävät juuri ja juuri takapuolen. Todellakin hintansa väärti mekko!

Vaikka en mitenkään erityisesti käsivarsiani häpeile, baariin haluan yleensä laittaa jotain, missä on hihat. Siksi yhdistin mekkoon tuon ikivanhan Seppälän satiiniboleron, joka menee oikeastaan minkä tahansa bilemekon kanssa tosi hyvin. 

Toimiiko teille tällainen tummempi kukkakuosi? Niin ja hyvää vappua! Ei ole kyllä oikein vapputunnelmaa, kun ulkona on ainakin viisi senttiä lunta. :D Vappua vietätään täällä rauhallisissa tunnelmissa, kun vanhempani ovat meillä käymässä. Mitäs vappusuunnitelmia teillä on?


In English: Last week I went to a girls' night out and asked on Instagram and Facebook which dress I should wear. This floral peplum dress was a clear winner, and I'm not surprised. It's possibly one of the best items I've ever purchased from Boohoo. The fit is perfect, and UK 20 is the right size for me as usual when it comes to Boohoo's bodycon dresses. I also love that it's long enough.

The dress is made out of thick scuba material so it really sucks you in and gives you a smooth silhoutte - no shapewear needed with this one! I really like the neckline and I think the floral print looks gorgeous against the dark background. To be honest, I have nothing but good things to say about this dress! I love it.

Although I don't hate my arms I do feel more comfortable wearing something with sleeves on the rare occasion I go clubbing. So I paired an old satin bolero from Seppälä with this dress. I've had it for ages and it basically goes with any outfit. 

I hope you are having a great weekend! The weather in Finland is crazy at the moment. It's the first of May tomorrow and we have snow on the ground! WTF, spring?


Comments

 1. Toi on niin upee sun päälläs <3 Kivaa (ja vähälumista) vappua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onneksi nyt vappupäivälle on sattunut ihan kiva keli. :)

   Delete
 2. Ihana tuo mekko, voisin itekin käyttää tuollaista. Tykkään tuollaisesta eri tavalla elegantista kukkakuviosta, kun olen yleensä sellaisen hempeän vaaleapohjaiseen perään, mutta tuo on kyllä tosi upea ja kaunis malli <3

  Vappu oli ja meni, en tehnyt mitään. Tai no onhan vielä tämä vappupäivä, jos mamma olisi vaikka munkkeja paistanut niin voisi käydä vähän herkuttelemassa :D Lauantaina tuli kyllä jo syötyä munkkeja, mutta... MUNKIT ON HYVIÄ! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 Munkit on kyllä ihan parhautta. Itse söin vain yhden munkin tänä vappuna, mutta tänään sai onneksi herkutella vapputorilla pehmiksellä. :D Ja lumetkin suli. :)

   Delete
 3. Toistan kyllä itteeni, mutta toi mekko on ihana! <3 Mä jo vähän tossa mittailin,että minkä koon tilaisin itelle ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts