Green peplum & rose gold balayage hair

(English below)

Nopeat asukuvat tältä aurinkoiselta sunnuntaipäivältä! On se kyllä ihanaa, että ilmassa alkaa olla ihan oikeasti kevättä.
Paita / top - Forever21, 2X
Farkut / jeans - Seppälä, EU 50 (vanhat / old)
Kaulakoru / necklace - Gina Tricot

Huomaan yhtäkkiä himoitsevani vihreitä vaatteita, mikä johtuu kenties uudesta hiusväristäni. Kävin perjantaina Porvoossa parhaan ystäväni ja luottokampaajani hiuskäsittelyssä. Jo viime syksynä hieman vaalennettuja latvoja vaalennettiin lisää balayage -tekniikalla. Tuloksena aivan ihanat ruusukultaiset latvat! Tyveen tuli sitten syvempää punaista. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!
Mitä asuun tulee, siinä ei ole oikeastaan mitään uutta. Uusin juttu on tuo ruusukultainen kaulakoru, jonka ostin viime kuussa Ginasta parilla eurolla. Peplum ei oikeastaan ole enää muodissa, mutta minä vähät välitän siitä, koska pidän peplum-vaatteista edelleen ja ne sopivat kropalleni hyvin. Farkut ovat liian isot, mutta mukavat jalassa ja välttävät sunnuntaiselle kauppareissulle. Tätä meikäläisen viikonloppupukeutuminen usein on silloin, kun ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia. Farkut ja joku kiva toppi, tai leggingsit ja rento mekko. Kevyt meikki ja puhtaat, harjatut hiukset. Laittautuminen on ihanaa, mutta joskus senkin suhteen voi ottaa rennommin. :)

Mitäs tykkäätte tästä hiusväristä? Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

In English: Just a quick post of today's outfit. Very casual but still cute. I know peplums aren't really "in" anymore, but I still love them and I think they suit me, so I will continue to wear them. The jeans are old and a bit too big, but comfy.

I'm really attracted to green clothes at the moment, which might be because of my new hair color. My best friend is a hairdresser and she dyed my hair when I went to see her on Friday. The ends of my hair, which were already a bit lighter than the roots, were bleached a bit more, and the roots are now a deeper shade of red. The result is a lovely rose gold balayage and I love it. I keep staring at my hair whenever I see a reflective surface, haha!

Have a lovely Sunday evening. 

Comments

 1. Ihanat hiukset! Mä niin tykkään balayage- vaalennuksesta, kun sävy on niin välkehtivä <3 Ja sopii ton vihreen kanssa ihanasti yhteen! <3

  Mä mietin noita sun hiuksia,kun näin betteboxin punaisen tyvisprayn..Haluatko ton purkin? :)

  p.s. koska mennään taas kahville? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Haha, meinasin itseasiassa kommentoida siihen sun postaukseen, että voin ottaa sen tyvisprayn. :D

   Mä oon viikolla 11 lomalla, sillon ehtis hyvin kahvitella. :)

   Delete
 2. Upeat hiukset, kauniin väriset ja muutenkin hyvänmalliset :) Ja peplumit on aina imartelevia, olivat muodissa tai eivät. Minäkin tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ja jep, itse aion käyttää peplumia niin kauan, kuin sellaisia vaatteita kaupasta saa. Ja sittenkin kun ei saa, käytän niitä vanhoja jotka jo omistan. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts