Boohoo Plus Emily off the shoulder skater dress

(English below)


Kävin torstaina ystävien kanssa katsomassa uuden Beauty and the Beast -elokuvan, joka oli muuten tosi hyvä, suosittelen. :) Tilaisuutta piti tietysti juhlistaa pukeutumalla kauniiseen mekkoon, Disneyn prinsessojen hengessä!

Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Leggings - Forever21, 2X
Kengät / shoes - Skopunkten, EU 42
Kaulakoru / necklace - Lindex


Kaikki tässä mekossa on minun mieleeni. Väri on täydellinen, mekko on ihanan pitkä, off the shoulder -malli oikeasti pysyy pois olkapäiltä ja mekko myös tuntuu laadukkaalta. Boohoolla laatu on joskus vähän hit or miss, joten hyvin viimeistellyt ja kestävän oloiset vaatteet sieltä ovat aina positiivinen yllätys. Toki hinta on myös melko huokea. Tämän petroolinsinisen lisäksi mekosta on saatavilla musta ja vaaleanharmaa versio. UK 20 on aika hyvä koko minulle, vaikka pienempikin olisi mahtunut. Tällaisen mekon ei kuitenkaan mielestäni tarvitse istua erityisen napakasti.

Tämän mallinen mekko on varmaan aika universaalisti imarteleva, mutta minun kropalleni se sopii erityisen hyvin. Mekko korostaa kroppani kapeinta kohtaa (vyötärö), mutta peittää ne alueet, joille on kertynyt eniten läskiä (reidet, lantio ja alamaha). Aina en toki jaksa välittää siitä, mikä imartelee ja mikä ei - kaikilla meillä on oikeus pukeutua juuri niin kuin haluamme! Mutta joskus sitä on ihan kiva korostaa niitä "parhaita" puolia.

Odotan muuten innolla "kunnon" kevättä, että pääsee käyttämään taas vähän monipuolisemmin erilaisia kenkiä. Olette varmaan jo kyllästyneet näkemään nuo Skopunktenin mustat nilkkurit joka postauksessa, mutta täällä maalla tiet ovat vielä muutamasta kohtaa jäässä, joten kunnon talvikengät ovat edelleen paikallaan. 

Onko teillä jotain tiettyä tyyliä, jonka tiedätte korostavan kroppanne parhaita puolia? Oletteko muuten käyneet katsomassa tuota Beauty and the Beast -leffaa, tai onko suunnitelmissa mennä?

Kivaa viikonloppua!
In English: I went to see Beauty and the Beast with my friends on Thursday - it was really good, I recommend watching it! Anyway, I wanted to channel my inner Disney princess for the event and wear a dress that was really pretty, yet appropriate for a Thursday night at the movies.

This Boohoo dress is perfect. I love the color, I love the length, I love that it actually stays off the shoulder. It's also really nice quality, which was a positive surpise since Boohoo can be a bit hit or miss when it comes to quality - which is understandable given their low prices. The dress is also available in light grey and black, but the teal was so gorgeous I knew I had to have it! The UK 20 is a good size for me in this, although I could have fit into the UK 18.

This is one of those dresses that looks pretty flattering on many different body types, if you care about that sort of thing. It certainly is flattering on me, and I'll admit I do sometimes care about that. This dress accentuates my waist, which I like, but covers up my belly, my thighs and my hips. Sometimes I need to accentuate the features I like most to feel confident. Other times, not so much - I'm writing this wearing a crop top and low waist jeans!

Do you care about clothes being "flattering"? Have you seen Beauty and the Beast, or are you planning to see it?

Hope you're having a great weekend!Comments

 1. This dress is absolutely lovely! I actually gasped when I saw it on you on Instagram. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I felt amazing wearing it. :) xx

   Delete
 2. Kävin kahtomassa viikonloppuna Beauty and the Beastin, rakastin sitä kun se oli niin uskollinen alkuperäiselle :) Ihan tuli lapsuus mieleen ja soundtrack oli kyllä vain niin upea. Bonuksena teki mieli hihkua "MATTHEW, YOU'RE BACK!" kun hirviö muuttui ihmiseksi ja tajusin, että jumankekka, tuohan on Downton Abbeyn Matthew :'DD sama homma kellon ja kynttilänjalan kanssa, hitot minä äänestä näyttelijöitä tunnistanut ja sitten kun muuttuivat ihmisiksi, olin ihan höpönä naureskelemassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin tykkäsin siitä, että elokuva oli niin uskollinen alkuperäiselle. :) Ja ne kaikki ihanat laulut! <3 Suhtauduin etukäteen vähän skeptisesti Emma Watsonin valintaan Belleksi, mutta hyvinhän se veti.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts