Spring dresses from Forever21

(English below)

Aurinkoisen viikon jälkeen mieli on jo keväässä, vaikka eletään vasta helmikuun puoliväliä. Minä ainakin olen jo ihan valmis kevään ja kesän lämpöön! Ja luonnollisesti olen myös aloittanut jo kevätvaatteiden hankinnan. 




Mekko / dress - Forever21, 1X





Tämä kukkakuvioinen skater-mekko oli ollut toivelistallani jo kauan, mutta kun näin sen Instagramissa toisen pluskokoisen vloggaajan yllä, oli minun ihan pakko tilata se. Kuvat eivät oikein tee mekon väreille oikeutta, ne ovat todella kauniit. Oma kokoni on Forever21:lla yleensä 2X, mutta se oli loppu, joten päätin uskaltautua ottamaan 1X koon. Se istuu ihan hyvin, koska mekko joustavaa materiaalia. Rinnan kohdalta printti vähän venyy, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Hintaa tällä mekolla oli 16 €.



Mekko / dress - Forever21, 2X






En ole koskaan oikein osannut käyttää keltaisia vaatteita, mutta nyt rohkaistuin ostamaan yhden keltaisen mekon. Yllätyksekseni väri näyttää minun päälläni ihan kivalta! Mekko on luonnossa enemmän kirkkaankeltainen; kuvissa väri näyttää vähän todellista vaaleammalta. Tästä otin koon 2X, ja se oli hyvä valinta, yhtään pienempi ei olisi rinnan kohdalta mahtunut. Selän yksityiskohta on mielestäni tässä erityisen kiva - joskin se saattaa kesällä aiheuttaa melko mielenkiintoisia rusketusrajoja! Tämä mekko oli alessa ja hintaa taisi on noin 15 €.

Kumpi tyyli näistä on enemmän teidän mieleenne, kukkakuosi vai keltainen? Oletteko jo ostaneet kevätvaatteita ja odotatteko kevättä ja kesää yhtä innolla kuin minä?



In English: It's been really sunny outside this week, and I'm already dreaming of spring. Yes, I know it's February. Still, it's never too early to start planning that spring/summer wardrobe!

I ordered a couple of really spring-y dresses from Forever21. The floral skater dress had been on my wishlist for a while, but after seeing it on a fellow plus-size YouTuber on Instargram I knew I had to have it! My usual size (2X) wasn't in stock so I sized down. It fits pretty well since it's made of stretchy fabric, although the print stretches out just a tiny bit over my bust. The colors are really pretty - the photos don't do justice to them. 

I've never considered yellow to be my color, so I was positively surprised by the second dress. It actually looks really pretty against my skintone! It's a bit more bright in real life, the color looks slightly lighter in the photos. I ordered this in a 2X and it is a good fit - any smaller and it would be too tight on the bust. I really love the back detail, although it might mean some interesting tanlines in the summer!

Which look do you prefer, the floral print or the yellow? Are you already waiting for spring, and have you bought any spring clothes yet?

Comments

  1. Toi kukkamekko on ihana! <3 Mä odotan jo kevättä ihan hulluna.. mun talvilomaan on enää 60 päivää ja sit ajattelin muuttaa! Oli talo valmis tai ei :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Oih, ihanaa. :) Mulla on onneksi enää pari viikkoa lomaan. Ei ole mitään erityisiä suunnitelmia kyllä, mutta joskus sellainenkin loma on ihana. :D

      Delete
  2. Tuo kukkamekko näyttää niin hyvältä sun päällä! Olispa jo kesä.

    ReplyDelete
  3. I saw both of these on your Instagram and they're such a burst of fresh Spring happiness! I like both of them. I'm currently obsessed with blush pink everything. I've bought a blush pink coat and now some trainers. I'll be head to toe in pink at this rate! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Leah! I love blush pink as well. It doesn't really suit me but I love it on other people. :) I saw that coat on you, it looked fab! xx

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts