Yours Clothing Colour Block Dress

(English below)

Minulle tulee yleensä heti joulun jälkeen sellainen fiilis, että voisi tulla jo kevät. Tänä vuonna ainakaan täällä meillä ei ole kunnon talvea oikeastaan ollutkaan, ja tätä kirjoittaessani - uudenvuodenaattona - ulkona on vihreää kuin toukokuussa. Olenkin sitä mieltä, että jos ei kerran saada kunnon talvea, tulkoon sitten kevät jo tammikuussa!

Talvella pitäisi kai käyttää tummia värejä, mutta koska tämä talvi ei tunnu talvelta ollenkaan, rikotaan nyt sitten sitäkin sääntöä.Mekko / dress - Yours Clothing, UK 20
Kaulakoru / necklace - Cubus
Rannekoru / bracelet - H&M
Korvakorut / earrings - Seppälä


Tilasin Black Fridayna pitkästä aikaa Yours Clothingilta pari mekkoa. Toinen on aivan upea Chi Chi Londonin luomus, jonka ostin synttärimekokseni. Sen näette täällä blogissa hieman myöhemmin. Toinen oli tämä colour block -mekko, jossa on yhdistetty kivasti minttua, valkoista ja tummansinistä. Keväiset värit, mutta miksei tällä voisi piristää mieltään myös nyt talvella. 

Tykkään todella paljon tämän mekon leikkauksesta ja selän pitsiyksityiskohta on oikein kaunis. Koko UK 20 istuu minulle erinomaisesti. 

Joku kyseli minulta hiljattain, kuinka kauan Yoursilta kesti toimitus Suomeen. Muistelin, että se kesti aika kauan, enkä ollut väärässä. Pakettini viipyi matkalla melkein kuukauden. Black Fridayn ja sitä seuranneen viikonlopun ruuhka ehkä vaikutti asiaan, mutta ottaen huomioon, että toimitus Suomeen maksaa Yoursilla hulppeat 11 € (eikä ilmaista toimitusta saa, vaikka tilaus olisi iso), minusta tuo toimitusaika hipoo jo kohtuutonta. Kyseessä on kuitenkin brittiläinen yritys - ymmärtäisin tilanteen, jos vaatteet tulisivat jenkeistä tai Aasiasta.

Suosittelenkin ostamaan Yoursilta vaatteita lähinnä silloin, kun siellä on tosi hyviä tarjouksia, jotka tavallaan "korvaavat" korkean toimitusmaksun, ja silloin, kun tilauksella ei ole kiire. ASOS, Boohoo ja Forever21 kaikki tarjoavat halvemman (tilauksen ollessa isompi ilmaisen) ja huomattavasti nopeamman toimituksen, ja vaatteiden laatu on mielestäni samaa luokkaa. Lisäksi Yoursin nettisivut ovat mielestäni ärsyttävät käyttää.

Pitkästä odotuksesta huolimatta olen tyytyväinen mekkohini, ja Black Fridayna oli niin hyvät alennukset, että kyllä nämä kannatti tilata. Maltan tuskin odottaa, että näette sen Chi Chin mekon!

In English: After Christmas I usually start waiting for spring. I don't really like winter, especially this year when it hasn't been a "real" winter - there's no snow, it rains all the time and it's dark, damp and miserable outside. So, in my humble opinion, spring can't come soon enough!

I know we're supposed to wear dark colours in the winter, but as it's not a proper winter outside, I felt like breaking the rules. This mint, white and dark blue colour block dress from Yours Clothing practically screams "SPRING", but I wore it in December anyway.

I love the fit of this dress and the UK 20 is perfect on me. I especially like the colours and the lace detail in the back is gorgeous. I bought this from their Black Friday Sale. I also got a gorgeous Chi Chi London dress, which you will see later on here on the blog. (I'm going to wear it on my birthday.)

However, I'm not very satisfied with Yours Clothing as a company. It took almost a month for my order to arrive. I would understand that if it was a US or an Asia based company, but it shouldn't take that long from the UK. Especially since the delivery charge to Finland is quite steep at 11 € (and you always have to pay that, you don't get free delivery if you spend a certain amount).

I would only recommend buying from Yours Clothing to Finland if you're not in a hurry and they have good discounts going on. ASOS, Boohoo and Forever21 all offer quicker and cheaper delivery, and I would say their clothes are equal in quality. Also, I find the Yours EU-website a bit annoying to navigate.

Of course, this is just my opinion, and although I had to wait for a really long time, both dresses I ordered were gorgeous and totally worth it. And good deals since it was Black Friday. I can't wait to show you the Chi Chi London one!

Comments

Popular Posts