My Chi Chi London Birthday Dress

(English below)


Syntymäpäiväni oli tänä vuonna todella mukava. Oli kivat bileet, näin pitkästä aikaa monia ihania ihmisiä, ja sain tosi kivoja lahjojakin (vaikka ne nyt eivät tietenkään olleet se pääasia). Yksi juttu, josta olin todella innoissani - ja joka myös keräsi juhlissa paljon kehuja - oli Chi Chi London -merkkinen synttärimekkoni.Mekko / dress - Chi Chi London (from Yours Clothing), UK 22
Korvikset /earrings - Seppälä (vanhat / old)Minulla ei oikeastaan ole tästä mekosta ihan kauheasti sanottavaa, muuta kuin että se on aivan ihana! Oikea kunnon prinsessamekko. Chi Chi London on kyllä aivan paras merkki, mitä juhlamekkohin tulee. Minähän ostin tämän Yoursilta Black Fridayna, ja se näyttää olevan siellä edelleen alennuksessa, joskin kokoja on jäljellä todella vähän. Chi Chin mekkoja saa kuitenkin myös esim. Asokselta, ja sieltä niitä kannattaakin tilata, koska tarjouksia on usein ja nykyään myös palautus Suomesta on kuulemma ilmaista.

Olen aiemmin ostanut yhden Chi Chi Londonin mekon häitäni varten ja sen perusteella valitsin koon UK22. Saan mekon helposti päälle avaamatta vetoketjua ja vyötäröllä on vähän väljyyttä, joten UK20 olisi myös varmaan mahtunut. Isompi koko oli kuitenkin tosi mukava päällä eikä näyttänyt mitenkään hirveän suurelta, joten sanoisin, että parempi pelata varman päälle. Nämä eivät nimittäin jousta yhtään.

Mekon helmassa on kunnolla tylliä ja se on todella laadukkaan tuntuinen. Kaikki yksityiskohdat ovat todella kauniita. En suoraan sanottuna keksi tästä mitään negatiivista sanottavaa!
Onko teillä kokemuksia Chi Chi Londonin mekoista? Mukavaa alkavaa viikkoa!
In English: My birthday was amazing this year. We had a fun party, I got to see lots of lovely people and received really nice, thoughtful presents (not that presents are the most important thing about birthdays). One of the best things, however, was my dress, which everyone complimented me on.

It's the Chi Chi London dress I got from Yours Clothing on Black Friday. It took forever to arrive but it was so worth it! They still have it on their sale if you're interested, but they only have a couple of sizes left. You can also get Chi Chi London dresses from ASOS - that's where I bought the dress I wore when I got married

I don't really have a lot to say about this dress, except that it's amazing and I love it! It's really well made and has a nice, full tulle skirt. Every detail is perfect, to be honest! It's like a Disney Princess dress. 

Based on my previous experience, I sized up on this dress. I can put it on without opening the zipper and there is some room on the waist, but I wouldn't say it's too big. I would still recommend sizing up especially if you're busty, because these dresses have zero stretch.

Do you own any Chi Chi London dresses? I hope your Monday hasn't been too bad and that you'll have a lovely week!

Comments

 1. Ihana mekko! <3 Mua niin harmittaa, kun ei päästy mukaan bileisiin! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Harmi kun et päässy, mutta tuleehan noita juhlia. Ja aina tänne saa tulla kahvilla käymään. :)

   Delete
 2. Onpa upea ja kauniisti istuu :) Itellä ei vielä ole Chi Chi Londonin mekkoja, mutta on niitä tullut Zalandolta kytättyä. Ehkä joku päivä, jos tulee sellainen yksilö vastaan, jota ei voi vastustaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Olin ihan unohtanut, että Zalandokin myy tätä merkkiä. Vielä parempi, siellä on ilmainen toimituskin!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts