Lady Voluptuous Ursula Dress

(English below)


Tilasin alennusmyynnistä pari uutta Lady V Londonin mekkoa. Toinen niistä, punainen Ursula, on esittelyvuorossa tänään.

Mekko / dress - Lady V London, UK 20
Vyö / belt - UFF (thrift store)
Korut / jewelry - Morsiusgalleria
Kengät / shoes - Skopunkten, EU 42

Olin ihastellut Ursulaa jo kauan, mutta päätynyt kuitenkin aina Lady V:n leveähelmaisiin malleihin. Nyt Ursula oli kuitenkin niin hyvässä tarjouksessa, että oli pakko toimia. Valitsin useista väreistä ja kuoseista aina yhtä upean punaisen.

Mekon materiaali on juostavaa, mutta paljastaa kyllä kaikki muhkurat. Minulla on näissä kuvissa mekon alla ASOS Curven muotoileva alusmekko, jonka kanssa Ursula näyttää huomattavasti paremmalta, kuin ilman. Nämä ovat toki makuasioita - minä en erityisemmin pidä vatsastani ja minimoin sen erottumisen, jos mahdollista.

Kuten kaikki Lady V:n mekot, Ursula on todella laadukkaan tuntuinen. Koko UK 20 istuu minulle loistavasti. Mekko on uskollinen vintage-tyylille myös siinä mielessä, että se on mukavan pitkä. Mekosta löytyy halkio, eikä se kyllä muutenkaan niin kapoinen ole, että siinä olisi vaikea kävellä.

Jotenkin yksivärinen mekko tuntui kaipaavan jotain koristetta, joten lisäsin mustan vyön. Se rikkoo kivasti kokonaisuuden ja luo illuusion selkeämmästä tiimalasivartalosta (oikeasti olen jotain tiimalasin ja päärynän välimaastoa).

Nämä kuvat onnistuivat hyvin, tykkään kokonaisuudesta todella paljon. Ja oli muuten hauska iltakin!


In English: I bought a couple of new Lady Voluptuous dresses from the sales, and today's post is all about the first one: the Ursula.

I had been eyeing the Ursula for a while, and now that it was on sale I just had to grab it. There were many colors and prints available but I decided to go for my trusty red. It never fails me. 

I basically adore this dress. The material is stretchy, and it does show your lumps and bumps so you might want to wear a control slip for a more sleek silhouette. I'm feeling a bit insecure about my VBO at the moment, so I teamed the Ursula with an ASOS Curve slip for that extra boost of confidence since I knew I would be going out in the evening. 

As all of my other Lady V London dresses, the Ursula feels very well made. The UK 20 fits me like a glove, and I love the fact that it's a true vintage length as well. 

Since the dress doesn't have a print I thought it needed an accessory. I went for a black belt that accentuates the waist and makes me look like more of an hourglass shape than I actually am. 

I really love the way these photos turned out, AND I had a blast that evening, so I now have very fond memories of this dress!

Comments

  1. Upea mekko, olen monta kertaa harmitellut ettei näitä saa kaikissa koossa, koska muuten ostaisin itellenikin :( Lady Vintagella mekkomallit ovat vielä sellaisia, että pienellä vaivalla ne saisi sopimaan kaikinkokoisille ihmisille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! On kyllä erikoista, että kokovalikoima on tietyissä malleissa niin kapea, vaikka kuitenkin suurinta osaa perusmalliston mekoista saa myös isommassa koossa. Tämäkin on niin klassinen malli, että luulisi kysyntää olevan myös ns. standardikokoisena.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts