New from ASOS, Boohoo and H&M

(English below)

Viimeisen kuukauden aikana on tullut shoppailtua aika paljon, koska hyviä tarjouksia on ilmestynyt sähköpostiin harva se päivä. Koska nettikaupoista on saanut muutenkin vaatteita niin hyvillä alennuksilla - mainittakoon esim. Boohoon -60% alet - Black Friday oli tänä vuonna minulle vähän antikliimaksi. Forever21:lta tilasin pari käytännöllistä perusvaatetta, esim. leggarit. Yours Clothing, josta olen aiemmin tilannut vain kerran, yllätti hyvillä alennuksilla. Tilasin sieltä pari mekkoa, joista toinen on aivan upea ja hurjassa alessa ollut Chi Chi Londonin juhlamekko. Toivottavasti se on sopiva, suunnittelen sitä nimittäin synttäriasukseni. Esim. ASOS kuitenkin tuotti pienen pettymyksen Black Fridayna, koska alennusprosentti oli vain 20%. Se tuntuu Black Fridaylle aika pieneltä alennukselta. Olin kuitenkin löytänyt ASOS Outletista jo aiemmin pari kivaa mekkoa, joten ei minulla ollut mitään erityistä tarvettakaan tilata sieltä mitään Black Fridayna. 

Tässä pientä yhteenvetoa vaatteista, joita olen ostanut Black Fridayta edeltävistä alennusmyynneistä (poikkeuksena H&M:n vaatteet, jotka eivät olleet alessa). Näillä pärjää jo hetken aikaa, ei varmaankaan tarvitse enää ennen joulua shoppailla. :)Boohoo (60% off)Toppi / top - UK 20
(Hame vanha, ASOS. / Skirt past season ASOS.)Mekko / dress, UK 20Mekko / dress - UK 20


ASOS (Outlet)Junarosen mekko / Junarose dress - M (EU 44/46, UK 16)
Club L mekko /  Club L dress - UK 22H&M (perusmallisto / main range, not plus-size)
Paita / top - LMekko / dress - EU 42 (UK 14)Videolla on vähän tarkempaa kuvausta näistä vaatteista, ja YouTuben puolelta löytyvät myös linkit Boohoolta ja ASOS:ilta tilattuihin vaatteisiin. H&M:n vaatteet ovat kivijalkaliikkeestä. 

P.s. Tässä näkyy muuten aika hyvin kokovaihtelu eri vaatteiden ja merkkien välillä, kun yhdestä postauksesta löytyy kaikkea väliltä 42-50. ;)

Black Friday löydöistä - vaikka niitä ei montaa olekaan - tulee oma postauksensa jossain vaiheessa, kun paketit saapuvat. In English: I have found some great deals lately, both online (Boohoo's 60% off sale is worth mentioning) and offline. Perhaps that's why Black Friday was kind of anticlimatic to me. I only bought a couple of pieces from Forever21 and two dresses from Yours Clothing, including a gorgeous Chi Chi London dress I'm planning on wearing on my birthday. However, those items obviously haven't arrived yet and I'll talk more about them when they do. 

Here are a few pieces I have bought within the past month or so. I know, I really don't need to shop any more this year! Or at least not before Christmas... ;)

I describe each item on the video I've linked, and I have also included links to all the clothes I bought online in the description box (you'll see it if you open the video on YouTube). So be sure to check that out. :)

Btw, looking at these items you can really see how different clothes and different brands differ in sizing - I've got everything from a UK 14 up to a UK 22 here, and they all fit!


Have a lovely Sunday evening. xx

Comments

 1. Miekin olin tänä vuonna pettynyt Black Friday aleihin. Yleensä ollut suosikkikaupoissa -50% Black Fridayna ja nyt oli -25%. Jäi tilaamatta sieltä mistä alunperin juonin, mutta ostin toisesta paikasta -15% alessa ihan vaan siksi, että siellä oli just ne mitä tarvitsin ja koska siellä ei IKINÄ ole koko kaupan kattavia aleja. Eli vaikka maksoin enemmän, niin siinä mielessä säästin että ostin vaan tarpeellisia asioita, joita ei olisi muualta alesta saanutkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi, että Black Friday oli sinullekin pettymys tänä vuonna! Toisaalta onneksi alennuksia tosiaan on nykyään aika tiuhaan, sikäli ehkä nuo isot alet alkavat menettää merkitystään.

   Itsekin ostin tänä vuonna sellaisia juttuja, joita koin oikeasti tarvitsevani tai joiden tiesin olevan harvoin alennuksessa. Helposti alennusmyyntien kanssa tulee se, että ostaa tavaraa vain sen takia, että se on halpaa, vaikka sitä ei oikeasti tarvitse.

   Delete
 2. That Boohoo top is stunning. I love that colour so much and the straps are sexy. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I'm totally in love with that top - perfect for this time of the year! I wore it on Saturday when I had a little pre-christmas celebration with one of my best friends. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts