Haul video: Forever21, ASOS Curve and Boohoo

Taas olisi luvassa vähän uusien ostosten sovittelua videon muodossa. Jotenkin videon kuvaaminen on paljon helpompaa, kuin valokuvien ottaminen - varsinkin silloin, kun on kiirettä. Editoimiseen tietysti menee jonkin verran aikaa, mutta videon editoiminenkin on jotenkin mukavampaa puuhaa, kuin kuvien muokkaaminen. Jostain mekosta voi ottaa kymmeniä kuvia, ja silti tuntuu, että se olennainen ei niistä välity. Videolla vaatteen näkee joka kulmasta ja saa myös hieman käsitystä siitä, miltä se näyttää liikkuessa. Perinteisten asukuvien ystävien ei kuitenkaan kannata huolestua, niitäkin on näistä vaatteista tulossa. :)

Today I have another haul video for you! I prefer filming try-ons to photographing the clothes when I'm in a hurry. I might take ten photos of a dress and I still feel that you can't really tell what the dress is actually like. If I film a video clip, you'll see the dress from every angle, and also get a rough idea of what it looks like when I move around in it. Also, video editing is a lot more fun than photo editing!

However, if you prefer traditional blog posts, don't worry. I will try to include all these items into upcoming OOTD posts. Comments

  1. Replies
    1. Se on ihana! Olen tosi tyytyväinen, että ostin sen. Pikkujoulumekko. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts