Boohoo Plus Lily Lace Detail Swing Dress

(English below)


Minua ihastuttavat tällä hetkellä kovasti erilaiset vihreän sävyt. Varsinkin maanläheiset khakin- ja oliivinvihreät ovat myös todella muodikkaita juuri nyt, joten niitä on helppo löytää kaupoista.
Mekko / dress - Boohoo, UK 18
Farkut / jeans - New Look, UK 20
Bolero - New Look, UK 20
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42
Tämä Boohoolta ostamani vaatekappale on nimeltään "mekko", mutta minulla (179 cm) se menee paremmin pitkänä toppina tai tunikana. Ihastuin tässä värin lisäksi tuohon etumuksen pitsiyksityiskohtaan, joka on todella kaunis. Videolla mekon näkee myös takaa.

Huomasin vasta kuvien ottamisen jälkeen, että olkaimettomista rintaliiveistä jäi näkyviin tuollainen ärsyttävä raja. Vaihdoin liivit ennen ulos lähtöä (olimme menossa mieheni kanssa syömään ja elokuviin), mutta uusia kuvia en ehtinyt ottaa. Alla olevassa puhelinkuvassa olen jo toiset liivit päällä.Toiset liivit pilkistävät vähän kaula-aukosta, mutta mielestäni se oli pienempi paha kuin tuo kankaan läpi erottuva raja. Pitäisi kyllä investoida parempiin olkaimettomiin liiveihin, koska minulla on nyt niin monta mekkoa, joiden kanssa perinteiset liivit ovat ihan nou nou. Olkaimettomia on vain vaikea löytää, kun on isohkojen rintojen lisäksi myös iso ympärysmitta. Monilla liivimerkeillä ympärys loppuu 85 senttiin, ja itse tarvitsen sen 90. 

Liiviongelmista huolimatta tämä oli mielestäni oikein kiva asukokonaisuus, ja mukavat oli treffitkin. :)

Inspiroiko teitä vihreä?
In English: I love green at the moment, especially the army/olive green shades that are SO on trend. This garment from Boohoo is called a "dress", but on me it's more like a long top/tunic. I don't mind, though. I like styling pieces like this with jeans/leggings/jeggings. 

What I really love about this is the lace detail on the bust. So cute. However, it's not very bra friendly. In the first photos, the bra I was wearing created an annoying line that you can see through the fabric. I changed my bra after seeing the photos, and on the photo taken on my phone I'm wearing a different one. The other bra shows a bit through the lace but it's not that bad. I really need to find some decent strapless bras. The problem is I have a fairly big cup size AND I also need a wide band. So my options are limited (and expensive). 

Despite the bra problems, I really like the dress/tunic, and I liked this outfit very much. On the video, you can see the back of the dress as well.

Do you like to wear green?

Comments

 1. Moi, Marks & Spencerilta saa loistavia olkaimettomia rintaliiveja isossakin koossa. Kiva tunika.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! En olekaan sieltä liivejä ikinä ostanut, alushousuja kylläkin. Pitääpä käydä heti huomenna katsomassa. :)

   Delete
 2. Kannattaa katsoa myös sellaista nettikauppaa kuin Brastop. Tietty siinä kestää hetki ennen kuin se oma koko löytyy ja netistä tilaaminen on aina jänskää etenkin rintsikkajutuissa! Minäkin oon ollut tuollaisen oliivin vihreän perään jo tovin, ehkä se muodissa oleminen vaikuttaa minuunkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Minulla on kyllä vähän huonoja kokemuksia rintaliivien ostamisesta netistä, mutta jos palautus on ilmaista niin ainahan sitä voi koittaa. :)

   Delete
 3. Oliivin vihreä on kyllä kaunis väri <3 Uhrasin mun lempparitalvitakin raksalle, niin seuraava takki on sit oliivin vihreä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana väri! Ja takissa varsinkin just täydellinen. <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts