New name!

(English below)


Kuten huomaatte, blogillani on uusi nimi. Viiden vuoden jälkeen "Köyhät, kauniit ja kurvikkaat" ei tuntunut enää omalta, eikä oikeastaan ajankohtaiseltakaan. Vaikka shoppailen edelleen mielelläni edullisia vaatteita, en enää elä opiskelijabudjetilla, eikä edullinen muoti ole nykyään blogini keskeisin teema. Syksy on uusien alkujen aikaa, joten muutos tuntui tässä kohtaa luonnolliselta.

Koska itsevarmuuden kehittämisestä ja itsensä hyväksymisestä on tullut minulle tärkeitä teemoja, halusin sisällyttää ne jollain tavalla blogin uuteen nimeen. Halusin myös pitää jotain vanhasta blogistani mukana, minkä vuoksi "kurvikas" sana pysyy nimessä. Tiedän, että kaikki eivät pidä tuosta sanasta, eikä se kaikkien mielestä edes kuvaa minua - eihän ylipainoinen ole sama asia, kuin kurvikas. Oli miten oli, vartalossani on kurveja, vaikka ne eivät olisikaan mitään Marilyn-kurveja. Ja niitä tulee aina olemaan, vaikka painoa pudottaisinkin. 

Uusi nimi on englanninkielinen, koska on vaan huomattavasti simppelimpää, jos blogin nimi on yhdellä kielellä. Kirjoitan jatkossakin sekä suomeksi että englanniksi. 

Blogin sisältö ei tule olennaisesti muuttumaan, ainakaan näillä näkymin. Vanha osoite toimii edelleen, mutta blogin löytää myös osoitteesta www.curvaceousconfidence.com. Tuo uusi osoite kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin, koska ikuisesti vanha osoite ei varmastikaan tule olemaan käytössä. 

Mitäs tykkäätte tästä muutoksesta? Mukavaa alkuviikkoa!


In English: As you can see, I've changed the name of my blog! The old name just didn't feel right anymore. While I still love a bargain, I'm not exactly a "poor" student anymore, and finding affordable fashion pieces is not the main focus of the blog. Body positivity, self-confidence and learning to love yourself, however, have become very important topics to me, and I wanted the blog name to reflect that. 

I also wanted to keep something from the old name - hence, the word "curvaceous". Not everyone likes that word, and not everyone thinks it describes my body - fat is not curvy, blah blah blah. However, my body DOES have a curves, even though it might not be a perfect, Marilyn style hourglass. And I love those curves. 

I will continue to post in two languages, even though the name is just in English now. The content of the blog will not change much. 

You can still find it through the old address, but the new address is www.curvaceousconfidence.com. 

I hope you like the new name! 

Have great Monday. xx


Comments

 1. Oikein kiva nimenmuutos, tykkään!

  ReplyDelete
 2. Minulla tämä tuli esiin automaattisesti uudella osoitteella, kun on lukulistalla. Joskus on käynyt niin, että kun on osoite vaihtunut, niin ei ole enää näkynyt lukulistalla ja vaikka on lisännyt uuden, niin ei ole jostain syystä toiminut (koska sama blogi kyseessä) ennen kuin on poistanut ja lisännyt uudelleen. Samasta syystä en ole uskaltanut vaihtaa tuota http-osoitetta omasta, vaikka syytä olisi, että jos häviää ne viimesetkin lukijat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, no onpa hyvä tietää että tämä näkyi listalla normaalisti! Ajattelinkin, että pitää pyytää ihmisiä ilmoittelemaan, jos jotain teknistä ongelmaa näyttää olevan.

   Delete
 3. Onnea uudesta nimestä! Mullakin oli päivittynyt automaattisesti listalle! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts