CowCow Pink Roses Sleeveless Dress

(English below)

Pluskokoiset bloggaajat ympäri maailmaa ovat viime aikoina olleet innoissaan CowCow-nimisen merkin mekoista, joita on saatavilla laajassa kokoskaalassa (myös pienempiä kokoja) ja useilla hauskoilla printeillä varustettuna. CowCow:lla on omat sivut, mutta Amazonin kautta tilattuna mekot ovat halvempia. Muilta bloggaajilta olen ymmärtänyt, että Amazon-kaupassa myytävät vaatteet ovat valmiskappaleita, kun taas merkin omilta sivuilta ostettaessa mekot tehdään tilaustyönä. Tämän takia myös hinnassa on eroa. Ja toki merkin omilla sivuilla printeissä ja malleissa on sitten enemmän vaihtoehtoja.

Pihi kun olen, päädyin itse tilaamaan mekkoni Amazonin brittiversion kautta. Mekko tuli Hong Kongista, mutta koska postikuluja ei ollut ja hintaa mekolla oli vain noin 12 €, eivät tullimaksutkaan olleet ongelma. Mutta kannattaa siis pitää mielessä, että nuo tulevat EU:n ulkopuolelta, joten jos loppusumma postikulujen jälkeen ylittää sen tietyn rajan saattaa Suomessa tullimaksu napsahtaa kohdalle.

Mekko / dress - CowCow, XL
Leggings - Forever21, 2X
Neuletakki / cardigan - Boohoo, UK18

Vähän tuo vanhempieni pihassa kasvava komea vaahtera varastaa huomion mekolta, mutta yritetään keskittyä olennaiseen. CowCow:n kokotaulukko piti hyvin paikkansa, otin koon XL mittojeni perusteella ja se oli sopiva. Mekko on sellaista joustavaa, kiiltävää kangasta - vähän uimapukumaista, mutta ohuempaa. Rinnan kohdalta mekko venyy minun päälläni eniten, joten myös printti venyy, mutta ei mielestäni mitenkään pahasti. 

En tiedä, miksi ihmeessä päädyin tilaamaan valkoisen kukkamekon syksyn kynnyksellä. No, kesä se on ensi vuonnakin! Erittäin edulliseen hintaansa nähden mekko tuntuu laadukkaalta, ja olen siihen tyytyväinen. Jännitin vähän mekon pituutta, mutta ihan hyvin se takapuolen peittää. Näillä säillä joutuu kyllä tosin jo turvautumaan paksuihin sukkiksiin tai leggareihin. Nuo Forever21:n leggingsit ovat muuten ihan mahtavat! Lämpimät, korkeavyötäröiset, paksut ja joustavat. Ja hintaa taisi olla alle kymppi. Noita aion kyllä tilata lisääkin. Tosin kokoa täytyy vielä vähän miettiä, epäilen että 1X menisi noista myös. 


Pari puhelinkuvaa vielä, tuosta alemmasta mekon pituus erottuu paremmin, ja ylemmässä näkyy hieno uusi reppuni! Niin täydellisen ysäri. :) Ostin sen Tampereelta Matka- ja Nahkatavara -nimisestä liikkeestä. 

Oletteko te kuulleet CowCow:sta, tai kenties jo kokeilleet merkin vaatteita?

In English: Lately, every plus-size blogger in the universe seems to have gone crazy over CowCow. So naturally, I had to see what all the fuss was about! CowCow have their own website, but if you buy their products from Amazon they are a bit cheaper. From reading other people's blog posts about the brand, I understand that the CowCow website sells custom pieces (and thus has more options available), while their Amazon shop sells ready-made pieces. 

I decided to buy my dress from Amazon UK. The dress was shipped to me from Hong Kong, but there weren't any customs fees because the price was so low (the dress cost around 12 € and the shipping was free). 

I've no idea why I bought another white, floral dress just in time for fall, haha. Well, I'll get a lot of use out of this next summer! I would say that the sizing chart was accurate, because I chose the XL and it fits me perfectly. The print stretches out a bit over my bust, but it doesn't look too bad, especially considering the price. 

I was also surprised that the dress was long enough on me! As a tall girl, I always worry that these types of dresses won't cover my ass, lol. 

By the way, the Forever21 leggings are amazing - thick and warm with a high waist and a lot of stretch. I'm totally going to buy more of those, especially since they were very inexpensive. A lot of the time leggings are horribly overpriced.  

Do you already own a CowCow dress (or dresses)? And if you don't are you planning on trying them out?

Comments

 1. Ei ollut minulle tuttu merkki ollenkaan. Mutta ihana tuo vaahtera tosiaan! Mekin oltiin oikein syksyisissä kuvausmeiningeissä eilen! :3

  ReplyDelete
 2. Kukkamekot on kyllä niin ihania! <3 Mun pitäs kans hommata uudet legggarit, kun edelliset on niin kulunu ja niistä taitaa jo näkyä vähän läpi, hups :D Onneks on aina joku pidempi mekko päällä.. mut hyviä leggareita on vaikea löytää.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, ja varsinkin sellaisia, missä hintalaatusuhde osuus kohdilleen! Nuo Foreverin on tähän mennessä mun lempparit. :)

   Delete
 3. Minäkin olen ostanut jo kaksi oikein kesäistä kukkamekkoa näin syksyn kynnyksellä :D Viime keväänä ostin neuleita alennuksesta, niitä on kaappi täynnä talvea odottamassa.
  Vaahtera on oikein upea, rakastan syksyllä kuvaamista juuri ruskan takia. Myös mekko on oikein sievä ja legginssien tai sukkahousujen ja neuleen kanssa menee kyllä myös syksyllä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Ihan fiksua kyllä ostaa vaatteita alennuksesta seuraavaa sesonkia varten. Pitäisi itse tehdä sitä enemmän.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts