Lady V London White Butterfly Floral Tea Dress

(English below)

Lady V Londonilla oli hiljattain alennusmyynti JA ilmaisten postikulujen viikonloppu, ja sehän on tunnetusti yhdistelmä, jota en voi vastustaa. Varsinkin, kun olin himoinnut tätä printtiä jo jonkin aikaa.


Mekko / dress - Lady V London, UK 20
Sukkahousut / tights - Norlyn
Kengät / shoes - Ecco, EUR 41
Vaikka kyseessä on kukkaisprintti, mielestäni se sopii värityksensä puolesta erinomaisesti myös syksyyn. Pelkään valkoisia vaatteita ja omistan niitä melko vähän, mutta viime aikoina olen ostanut parikin valkopohjaista printtimekkoa. Nuo oranssin, ruskean ja violetin sävyt näyttävät mukavan raikkailta valkoista taustaa vasten. 

Tämä on ensimmäinen mekko, jonka ostin Lady V:n perusmallistosta Lady Voluptuous -malliston sijaan. En tiedä, miksi en ole aimmin perusmalliston puolelta katsellut, kun kokojakin on kuitenkin sinne UK 22 kokoon saakka. Mitoitus vastaa mielestäni hyvin samankokoisia plussapuolen mekkoja. UK 20 on Lady V:n vähemmän joustavissa mekoissa minulle täydellinen. Joustavissa mekoissa, kuten Lady Voluptuous Lyrassa, UK 18 on parempi. 

Asukuvat otettiin viikonloppuna Yyterissä, ja kuten huomaa, siellä tuuli ihan mukavasti. Ja silmät ovat "aistikkaasti" kiinni, koska aurinko häikäisi. Ihan kiva kuitenkin ottaa välillä kuvia jossain muualla, kuin kotona.


In English: Lady V London recently had a sale AND a weekend code for free shipping, and you know I can't resist that combination! I had been lusting after this White Butterfly print for a while, so I decided to get the Tea Dress in that print. 

Previously I have only bought from the Lady Voluptuous line, although the main line also has my size. I would say that this UK 20 is true to size and the sizing is the same as in my Lady Voluptuous dresses. When the fabric is not very stretchy, UK 20 is usually my perfect size at Lady V. However, in the Lady Voluptuous Lyra (which I have in two colors) UK 18 fits me better. 

I love this print because even though it's a floral, it's still perfect for autumn. I don't usually go for white dresses but recently I've bought a few with floral prints. 

These photos were taken on Yyteri Beach, which is about 80 km from where we live. I love being near the sea and since it was already the middle of September, almost the whole beach was empty. 
Gorgeous, right?

Comments

 1. Kivoja kuvia, taustan vaihdos on välillä mukavaa :) Itekin yritän etsiä välillä uusia kuvausympäristöjä.

  Mekko on oikein kaunis, ite katsoin tuota Hepburn-mallissa, mutta en sitten edes alennuksista huolimatta päätynyt tilaamaan. Tuossa lyhyessä mallissa on hyvä helma, mutta se taas on vähän liian lyhyt, mutta pitkässä on liian vähän helmaa minun makuuni, kun tykkään ahtaa niitä tyllejä alle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Joo, helma saisi minun makuunikin olla vähän pidempi. Ei onneksi mikään säädyttömän lyhyt kuitenkaan. :)

   Delete
 2. Aivan IHANA printti! :) Minä kyllä pukisin päälleni mitä tahansa kukkaprinttistä, mutta toi on todella kaunis! Ihanat sävyt ja todellakin sopii syksyyn myös hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tykkään kyllä itsekin tosi paljon juuri tuosta värimaailmasta.

   Delete
 3. That beach looks lovely - deserted beaches are the best! You look stunning. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Leah! I love both the beach and the dress. :) xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts