Mix and match plus-size bikini from Forever21

(English below)


Tänä vuonna en ole juurikaan vielä rannalle päässyt, joten bikineitä on tullut käytettyä lähinnä omassa pihassa. Mutta väliäkö sillä! Nättejä uikkareita on joka tapauksessa kiva omistaa, käytti niitä missä tahansa.


Bikini - Forever21, 2X
Korvikset / earrings - Seppälä
Sekä bikinitoppi että -alaosa ovat Forever21:lta, mutta niitä ei ole alun perin tarkoitettu setiksi. Minulla on myös tuohon alaosaan kuuluva toppi, jonka voi nähdä tässä postauksessa, mutta se ei ole mielestäni malliltaan niin nätti kuin tämä toinen, joka minulta löytyy myös pinkkinä. Sekä toppi että alaosa ovat olleet jo jonkin aikaa alessa, mutta ostin alaosan jo aiemmin keväällä ja topin vasta hiljattain. Ostin sen itse asiassa varta vasten tämän alaosan kaveriksi, koska se näytti sopivan väriltään täydellisesti alaosan vaaleampiin kohtiin.

Suosittelen kyllä F21:n biksuja kaikille, jotka tuntevat olonsa vielä hieman epävarmaksi kaksiosaisessa uimapuvussa. Kuten näkyy, alaosa on hyvin korkeavyötäröinen ja imarteleva, ja koska materiaali on paksua ja napakkaa, se pitää kaikki muhkurat ja makkarat kurissa. Yläosassa ei ole kaaritukia, vaikka kupit onkin topattu, joten isorintaiselle tämä toppi ei tarjoa ihan hirveästi tukea. Oikea, napakka koko auttaa kuitenkin paljon, eikä tämän kanssa tarvitse kyllä sitäkään pelätä, että rintavarustus ei pysyisi paikallaan tai pullahtaisi ulos. Normaaliin rannalla loikoiluun ja uimiseen yläosakin on ihan passeli.

Pidättekö itse enemmän kokouikkareista vai bikineistä? Ja oletteko kokeilleet Forever21:n biksuja? Minulta pyydettiin muuten jossain vaiheessa Forever21:n shoppailuohjetta, mutta sen tekeminen on valitettavasti unohtunut. Ilmoitelkaahan, jos kyseistä ohjetta joku vielä kaipailee!

In English: I haven't gone to the beach yet this summer, so I've only worn a bathing suit in my own garden. But it doesn't really matter where you wear it - the important thing is that you have cute swimwear that makes you feel confident and comfortable!

I think this is my favorite bikini combination at the moment. Both pieces are from Forever21, although they are not meant to be a set. I also have the top to match these bottoms, which you can see in this post. However, I really like this style of top, which I also have in pink. I bought this top to wear with these bottoms in particular, because I thought they matched the lighter blue in the bottoms really well. 

I really recommend Forever21 bikinis for those who are still a little afraid to rock a two piece.  They are very flattering, the bottoms are truly high-waisted and they offer a lot of support, hiding all lumps and bumps. This particular top does not have underwire, and it might not offer enough support for ladies with larger busts, but if you have the correct size the support is adequate for normal sunbathing and swimming, at least for me. Both of the pieces are still on clearance on the Forever21 website. 

Do you like Forever21 swimwear? And are you more of a one piece or a bikini kind of girl?

Comments

 1. Olen aina ollut bikini-ihminen, mutta nykyään tykkään enemmän melkeinpä kokouimapuvuista, kun löysin pari imartelevaa (tai ainakin toinen niistä on imarteleva). Haluaisin silti myös korkeavyötäröiset bikinit, mutta olen niin kamalan ronkeli niiden kanssa, että yleensä kun ne myydään setissä, joko yläosassa on vikaa tai sitten alaosassa :D Viime vuonna oli myynnissä hyvät biksut ja vieläpä alessa, mutta hölmönä en ajatellut, että on se kesä ensi vuonnakin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ootko kattonut, onko tuolla Forever21:n normipuolella korkeavyötäröisiä biksuja? Plussapuolella ainakin myydään ylä- ja alaosat erikseen. :) Itse tulee yleensä ostettua uikkareita just talvella, silloin kun niitä saa halvalla... :D

   Delete
 2. Oohhhhh! I've never tried F21 swimwea, but I'm going to give them a go now! Love that blue on you! 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) I have a couple of suits from them and the quality is really good, especially considering the price!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts