Good old OOTD

(English below)


Pitkästä aikaa vanhat kunnon "päivän asu" kuvat! Ja vieläpä aika tuoreet sellaiset, koska tämä asu oli ylläni eilen.Toppi / top - Forever21, 2X
Hame / skirt - ASOS Curve, UK 20
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 42
Laukku / bag - Jouni Exclusive (Aleksi 13)
Tälläinen toppi ja hame yhdistelmä on minulle aika tyypillinen kesäasu. Hame on varmaan kolme vuotta vanha ja edelleen yksi lemppareistani. Paidan taas ostin keväällä. Tykkään siitä, että tuo nyöritys on vähän erilainen kuin muissa nyöripaidoissani.

Pirteän oranssi Jouni-laukkuni on todella näppärä; täydellisen kokoinen ja mallinen varsinkin matkoille, koska siihen mahtuvat helposti lompakko ja kännykkä ym. tärkeät tavarat, mutta ei jää juurikaan ylimääräistä tilaa hamstrata mukaan satoja huulipunia tai muuta turhaa.

On kyllä hassua ajatella, että muutama vuosi sitten olisin lisännyt tähän asuun boleron tai neuletakin ja mustat leggingsit, ihan vain koska lihavia ja kalpeita sääriä tai käsivarsia ei "voinut" näyttää. Kaikella sitä jaksaakin ihminen itseään kiusata. Nykyään ei tulisi mieleenkään peittää käsivarsia tai sääriä kuumalla säällä, paitsi ehkä auringolta suojautumisen nimissä.

Onko teillä jotain vakioasua, jonka puoleen käännytte usein kesäisin?


In English: Good old OOTD post for a change! And a fairly recent one, considering I wore this outfit yesterday. I think I've earned some blogger points!

This kind of top and skirt combo is quite the typical outfit choice for me in the summer. Cute, comfy and easy. I've had the skater skirt for about three years and I still love it. I also really like the top, because the lace up detail is a bit different to most lace-up tops I've been seeing in stores. 

The orange shoulder bag is a nice pop of color, and it's the perfect size and shape. I especially love it for when I'm traveling, because it fits my purse and my phone easily but doesn't tempt me to pack, say, a hundred lipsticks I won't need. 

It's funny that a couple of years ago I would have paired this outfit with a cardigan and some leggings, just because as a fat person I "couldn't" show my legs or arms. What rubbish. These days I would never cover up my legs or arms when it's hot outside, unless it was to shield myself from the sun. Little things like these really show how far I've come in terms of body positivity and acceptance.

Do you have a go-to outfit you wear a lot during the summer?


Comments

 1. Pakko myöntää että helteellä käännyn (liian) usein Lidlistä ostettujen ohutta collegea olevien shortsien puoleen ja päälle joku toppi :D Kotioloissa ja kauppakäynneillä tämä, muutoin on yleensä päällä joku mekko. Superhelteille minulla on sellainen ohut, vaaleansininen kukkamekko, joka on ihanan ilmava kuumilla kesäsäillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin kyllä suosin mekkoja, varsinkin jos on jotain "hienompaa" menoa (eli muuta kuin kauppareissu tai kaverilla kahvilla piipahtaminen). Kotona käytän myös shortseja, mutta sitten jos lähden jonnekin on mulla tapana vaihtaa shortsit hameeseen mutta pitää saman yläosan...shortsit eivät ole tarpeeksi "juhlavat" ihmisten ilmoille. :D

   Delete
 2. Goodmorning Hanna,
  this outfit is fabolous on You!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts