Lady Voluptuous Apricot Floral on Navy Aurora Dress

(English version below)


Tänään on esittelyssä viimeisin ostokseni Lady V Londonilta. Kuolasin tätä Aurora-mekkoa heti sen ilmestyttyä, mutta innostuin ostamaan sen vasta, kun se tuli alennukseen. Ja vinkkinä muuten nyt, että jos Brexit-äänestyksen tuloksesta pitää etsiä jokin hopeareunus, ainakin Lady V:n sivuilla hinnat näyttäisivät pudonneen punnan kurssin takia. Ostin itse tämän mekon muistaakseni 28 euron hintaan, mutta nyt sen hinta on 24,95 €. Tästä sinisestä versiosta ei ole juurikaan kokoja jäljellä, mutta Aurorasta on myös musta ja khaki versio, joista näytti olevan enemmän kokoja.Mekko / dress - Lady V London,  UK 20
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42
Mitä itse mekkoon tulee, se on aivan ihana. Mekon materiaalia mainostettiin kovasti erityisen joustavana, joten arvoin vähän kokojen UK 20 ja UK 18 välillä. Lady V:n Lyra-mekkoni ovat kokoa UK 18, mutta muut omistamani mekot (Maria ja Verena) ovat kokoa UK 20. Päädyin lopulta tässäkin siihen isompaan kokoon, ja se oli ihan hyvä valinta. Epäilen, että UK 18 olisi ollut liian tiukka rinnan kohdalta.

Mekko istuu muuten todella hyvin, mutta kaula-aukossa kangas jää ärsyttäväsi vähän "lörpättämään". Se on kuitenkin suhteellisen pieni ärsytyksen aihe, ja sellainen mihin kahden koon välillä olevana ihmisenä olen tottunut. Pienemmässä koossa ei varmaan lörpättäisi, mutta sitten en voisi hengittää. Elämän pieniä valintoja. :D

Joka tapauksessa aivan ihana mekko ja kelpo lisä Lady V kokoelmaani. Värit eivät ikävä kyllä pääse taaskaan oikeuksiinsa sisävalaistuksessa. Pitäisi investoida siihen kolmijalkaan, että voisin ottaa kuvia ulkona silloinkin, kun kuvaajaa ei ole saatavilla. Otan kuitenkin mieluummin kuvia, joissa valaistuis ei ole ihan täydellinen, kuin jätän jotkut asut kokonaan kuvaamatta. Koska blogi on minulle harrastus eikä kokopäivätyö, välillä joutuu tekemään tällaisia kompromisseja, kun aurinkoisina aamupäivinä ei ole mahdollisuutta kuvata ulkona kymmeniä eri asuja. ;)


Mukavaa viikkoa ja hyvää lomaa niille onnekkaille, jotka aloittivan lomailun juhannuksesta!


In English: Today I'm introducing my latest Lady V London purchase: the Aurora. I fell in love with it the minute I saw it, and when it went on clearance I knew I had to have it. Obviously, the price in euros is even lower now because of the whole Brexit thing; I think I paid around 28 € for the dress and now the price is 24,95 €. There aren't many sizes left on the blue version but they also have a khaki version and a black version.

Anyway, on to the dress itself. I really, really like it. It was said to be super stretchy but I still went for the UK 20 to be safe, and I'm glad I did because UK 18 would have probably been too tight on the bust. The 20 fits me perfectly, except for the neckline where there is a bit of extra room in the front. However, being between sizes I'm used to little things like that, and it doesn't really bother me. 

Otherwise, the fit is perfect and I'm glad I added this to my growing Lady V London collection. 

Once again, the photos don't do the colors justice. I am thinking of investing in a tripod so I could take photos outside even when my husband is not at home. However, those things aren't exactly cheap, and since the blog is "just" a hobby to me I have to make some compromises. Of course, I would love to take pictures outside and in perfect lighting all the time, but it's not always possible, and I'd rather take not-so-perfect pics than not photograph certain outfits at all. I hope you guys understand. :)

Have a wonderful week!

Comments

  1. Kaunis mekko <3 Pitää kyllä tarkistaa mekkojen tilanne, sillä tarvisin siskon pojan rippijuhliin jonkun uuden mekon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Mä en tartteis enää yhtään, mutta näköjään niitä silti tulee ostettua. :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts