Boohoo Plus Cora Floral Peplum Top

(English below)

Ei tarvitse lukea tätä blogia kovinkaan kauan huomatakseen, että rakastan peplumeita. Ne sopivat hyvin vartalotyypilleni ja näyttävät muutenkin kivalta. Jos peplum-trendi viehättää, suosittelen tsekkaamaan Boohoo.comin valikoimat. Olen löytänyt sieltä yhden jos toisenkin kivan peplum-topin ja -mekon, viimeisimpänä tämän Cora-topin.

Toppi / top - Boohoo, UK 20
Bralet (alla / worn under the top) - Forever21, L
Hame / skirt - H&M, XL
Korvikset / earrings - Glitter
Kengät / shoes - Skopunkten
Toppi on scuba-tyyppistä materiaalia, kuitenkin melko ohutta ja pehmeää. UK 20 istuu minulle täydellisesti. Tässä topissa on sellainen selkeä, "kunnon" peplum, joka saa vyötärön näyttämään pienemmältä. Printin värit ovat kirkkaammat luonnossa, kuin kuvissa.

Ainoa miinus tässä topissa on se, että se on monen muun Boohoon yläosan tapaan erittäin avokaulainen. Tai no, en tiedä onko se varsinaisesti miinus - mieheni mielestä ei varmaan ainakaan ole, heh - mutta se tekee siitä vähän turhan rohkean esim. töihin. Puin topin alle Forever21:lta ostamani pikkuisen braletin. Vaikka sekään ei ole kovin peittävä, ainakaan ei tarvinnut pelätä rintsikoiden näkyvän. Toki tähän voisi halutessaan laittaa alle hieman peittävämmän valkoisen topin.

Mukavaa juhannusta kaikille!


In English: You don't have to read my blog for long to notice that I love peplums. They suit my bodyshape well and they look cute. One of my favorite places to shop for peplums is Boohoo. I've picked up a lot of cute peplum tops and dresses there, including this Cora top

The fabric is kind of a scuba material, but it's still pretty light. The peplum is a "proper" peplum that keeps its shape and accentuates the waist. UK 20 is a perfect fit for me. Oh, and the colors are a lot more vibrant in real life than in photos.

The only downside of the top - if you consider that a downside - is the fact that it's really, really low-cut. So not very appropriate for work. I wore this cute criss cross detail bralet from Forever21 underneath, but of course you could also wear a white cami with a higher neckline for more coverage.

Comments

 1. Onpas ihana toppi, tykkään hirveesti peplumeista, ja tuo printtikin on kaunis. Harmi, että on niin avokaulainen, mutta ihan kivalta näyttää tuon alustopin kanssa :) Ilman en ehkä uskaltaisi käyttää, ellei sitten baarissa.
  Kokonaisuudessaan oikein raikas asu, kengät sopii hyvin topin kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, ilman alustoppia korkeintaan iltakäyttöön kelpuuttaisin itsekin. Mutta eipä tuollainen pikkutoppi siellä alla onneksi paljoa häiritse. :)

   Delete
 2. Ihanaa kun liityit blogini lukijaksi ja löysin myös tänne. Toisiamme jo instassa seurattu aika tovi.

  Aurinkoista ja mukavaa juhannusta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin sinne! :) Oli jo aikakin alkaa seurata varsinaista blogiasi, kun olen Instastasi kovasti tykännyt. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts