Video: Yours Clothing Try-On Haul

Tein ihkaensimmäisen tilaukseni Yours Clothingilta, ja esittelen videolla tilaamani tuotteet. Kannattaa katsoa, jos haluaa kuulla minun puhuvan englantia, näyttävän kiusaantuneelta ja valittavan toimituskuluista. :D

Molemmat videolla esiintyvät mekot esittelen myöhemmin tarkemmin blogissa. Paidasta en ole vielä varma, pidänkö sen vai en.

I received my first ever order from Yours Clothing, and decided to do another try-on video. This time I talk! English obviously is not my first language, and I'm aware I have a weird accent, but hopefully you can still understand everything. 

I will do blog posts about both of the dresses later on, but I'm still not sure whether I'm going to keep the top or gift it to my mom (international returns are always a bit of a hassle and it wasn't expensive, so I'm not going to send it back in any case).

Hope you enjoy the video! Remember to let me know if you have a YT channel so I can subscribe. :)


Comments

 1. Kaikki olivat oikein hyviä, musta se paitakin toimi ihan hyvin vaikka vähän tunkkanen väri mun mielestä. Se viininpunainen skatermekko sopi sulle ältsin hyvin! <3 Ja muuten osaat puhua tosin hyvin kun aattelee että suomesta ollaan. :D Et puhu toistekki ku kerran osaat ja siinähän sitä harjaantuu. *peukku*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. :) Se viininpunainen on kyllä kiva ja oli tosi halpakin! Työn puolesta tulee puhuttua englantia ja pidettyä esitelmiä sillä kielellä, niin sikäli se ei ole ongelma, mutta tuntuuhan se vähän pöljältä itekseen kameralle höpistä. :D

   Mutta tosiaan kun useamman tekee niin eiköhän siihen totu ja sitten menee luontevammin. :)

   Delete
  2. Hhehehe, voin sanoa että siihe tottuu. :) Ajattele vaan sen kameran paikalla vaikka joku lukija, tai kaveri. :) Aaa, mut ilmankos puhuitkin niin hyvin enkä siis itse nähnyt siinä mitään ongelmia. Et hyvin vedit kyl! :) Sulle sopi se viininpunainen, mulle se väri on vähän ongelma. :)

   Delete
 2. Oli tosi jees kuulla sun ääni ja hyvin ja selkeästi puhut eli peukut pystyyn täällä! :-) Aika nappiostoksia oli kaikki; varsinkin tuo kukkamekko istu tosi hyvin ja oli kivan kesäinen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Se on kyllä kiva mekko, eikä ne tissipaljetitkaan onneksi hirveän räikeästi erotu. ;D

   Delete
  2. Totta! :-) Ja eihän pieni bling ole kenellekään pahasta :-)

   Delete
 3. Hyvä video ja hyvät ostokset :)

  ReplyDelete
 4. Heippa! Kauan meni toimituksessa ja tuliko paketti ovelle vai postiin ? Kiitos jo etukäteen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Voi vitsit, nyt en kyllä yhtään muista kun oon vaan ton yhden kerran tilannut tuolta ja siitä on jo aikaa... ei se toimitus kyllä ainakaan mikään super nopea ollut! Värikäs Elämäni -blogin Pipsa joka tuolla ylempänä kommentoi on mielestäni tilannut enemmänkin Yoursilta, kannattaa heittää Pipsalle kyssäriä! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts