New Look Curves Bardot Neck Dress

(English version below)


Olkapäät paljastava bardot-leikkaus on tänä kesänä kuuminta hottia mekoissa ja puseroissa. Tyyli on mitä mainioin meille, jotka emme rakasta käsivarsiamme, koska se peittää sen käsivarren "kriittisimmän" kohdan ja vetää katseen ylemmäs.

(Toki tarpeeksi kuumina päivinä kuljen kyllä turuilla ja toreilla ylpeästi allit lepattaen, mutta välillä ne haluaa piiloon.)
Mekko / dress - New Look Curves, UK 20
Kaulakoru / necklace - ASOS

Viime viikolla esittelin arkisemman version olkapäät paljastavasta lookista, tänään on vuorossa jotain hieman juhlallisempaa. Suhteeni tähän New Lookin mekkoon on ollut jokseenkin myrskyisä. Kun näin sen kyseisen merkin nettisivuilla, rakastuin heti ja minun oli saatava se. Kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran, olin pettynyt. Mekko oli alaosasta tiukempi kuin olin ajatellut, eikä se tuntunut imartelevalta. Mutta kun sovitin sitä uudemman kerran, aloin taas ihastua siihen.

Mekko on muihin New Lookin mekkoihini verrattuna pienehkö, mutta epäilen, että UK 22 olisi kuitenkin ehkä ollut yläosasta liian väljä. Lantion ja alavatsan kohdaltahan tämä on tiukka, mutta jos makkarat häiritsevät minua, se korjaantuu helposti muotoilevilla alusvaatteilla (näissä kuvissa minulla ei luonnollisesti sellaisia ylläni ole).

Pidän kyllä siitä, miten mekko korostaa vartaloni tiimalasimuotoa, ja tuo yläosan hörhelö on melko imarteleva. Myös väri on kiva - mukavan kesäinen.

Mitä mieltä olette näistä olkapäät paljastavista leikkauksista?


In English: As we all know, the bardot trend is huge right now. Last week I showed you a casual version of this look, but now it's time for something more evening appropriate. 

My relationship with this New Look Curves dress has been a turbulent one. When I first saw it on their website, I fell in love and had to have it. But when it arrived and I tried it on, I was a bit disappointed. I thought it was too tight and unflattering. But now that I've actually worn it I think I'm falling for it again. 

It does run small compared to my other New Look items, so you might consider sizing up if you're bottom heavy. On me, it's quite tight on my hips and belly area, but the upper half fits really well. So if I had gone for the UK 22, it might have fit better on the bottom part but it also might have been too big on top. 

All in all, I'm glad I went for the 20, because if the VBO bothers me I can always wear shapewear (I'm not wearing any in these photos and I actually think it looks fine without as well.)

It does flatter my hourglass shape and I love the color - so summery! 

I also really like the frill, it's so feminine and pretty. This style is good for those of us who aren't crazy about our arms - you can still show skin but the cut diverts the attention to your neck and shoulders. Not that I mind showing my arms when it's hot outside, but sometimes I prefer to keep them covered. 

What do you think about the bardot / off the shoulder trend?

Comments

 1. Hei!

  Olen samaa mieltä, että tuossa mallissa on kivaa kun allit saa vähän piiloon, mutta minä en kyllä voi olla ilman tukevia rintaliivejä, sen verran isot ja riippuvat ovat minun rintani. Olen sitä miettinyt, että onkohan paha tyylimoka, jos laittaa tuollaisen mekon tai puseron kanssa vaikka mustat rintsikat. Jos asussa on esim. muutenkin mustaa, tai jos laittaa vaikka mustat kengät, niin minun mielestäni se ei olisi kovin pahan näköistä. Mitä mieltä sinä olet, entä muut lukijat?

  Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä en ikinä ole jaksanut paheksua näkyviä rintsikanolkaimia, varsinkin jos ne sopivat värimaailmaltaan asuun. Mutta tietysti tuosta tyylistä menee tavallaan se "pointti", jos olkapäät eivät ole kokonaan paljaat. Se on ehkä vähän makuasia. Mutta tällä hetkellä kaupoissa on myös sellaisia toppeja, joissa on olkaimet, mutta sitten lisäksi jonkinlainen röyhelö/hihaviritys allien päälle (olkapäät paljaaksi jättävä). Tilasin itseasiassa juuri Boohoolta sellaisen, joten postausta on tulossa jossain vaiheessa! :)

   Delete
 2. Hihih, saatoin naurahtaa lepattaville alleille, enkä mitenkään pahalla! Sun kerronta on hauskaa ja huumorisi uppoaa minuunkin :D <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä! Kyllä alleille vähän pitääkin nauraa, niitä ei tule ottaa liian vakavasti. :)

   Delete
 3. Mie tykkään tuosta leikkauksesta, jossa olkapäät jää näkyviin. Ainoa huono puoli on vaan se, että olkaimettomat rintaliivit ei ole niin mukavia, muttakekkasin onneksi (vasta nyt), että olkaimet voi pudottaa piiloon, ettei tarvi rintsikoita kokonaan vaihtaa. Minulta kyllä löytyy kahdet ihan hyvät olkaimettomat, joilla pärjää, että ei siinä ongelmaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin olen onneksi löytänyt muutamat ihan siedettävät olkaimettomat liivit. Täysin mukavia ei varmaan ole olemassakaan. :D Tosin esim. tämän mekon kanssa voin ihan hyvin olla ilman rintsikoitakin, se on sen verran hyvin istuva yläosasta. Jos ei siis ole esim. lähdössä tanssimaan tai muuten vaan aio hyppiä koko iltaa. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts