Boohoo Plus Sinead Lace Up Skater Dress

(English version below)


Ei tullut Suomelle mm-kultaa jääkiekossa, mutta se ei ollut ainakaan meikäläisen kannustusasusta kiinni! Valitsin kisastudioon ylleni sinisen mekon valkoisilla asusteilla.

(Pahoittelen kuvissa näkyviä muuttolaatikoita... meillä on mahdollisesti muutto omakotitaloon käynnissä juuri sillä hetkellä, kun luette tätä postausta! Jännää!)

Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Kaulakoru / necklace - Gina Tricot
Kutsun tuota sinistä mielessäni "Boohoon siniseksi", koska minulla on jo muutama sieltä ostettu vaate tuossa värissä. Mielestäni se sopii minulle hyvin. Tämä on ihan puhtaasti vaatteita sarjassamme "en tarvitse, mutta kun se oli niin kiva". Värin, skater-mallin ja nirunarujen yhdistelmä vaan toimii. Jos sininen ei nappaa, tästä on myynnissä myös musta ja nude versio.

Selästä olkaimet menevät ristikkäin, jonka näkee esim. tältä videolta, jolla näkyy muitakin viimeaikaisia asujani:
Oikein kiva mekko ja kaiken lisäksi mukava päällä! Eikä ollut kyllä taaskaan hinnalla pilattu, niin kuin eivät Boohoon vaatteet yleensäkään.

Kivaa viikonloppua!


In English: Although Finland didn't win the ice hockey world championship (damn those Canadians), at least my outfit for watching the big game was on point. I wore a blue dress with white accessories - the colors of the Finnish flag, naturally!

By the way, excuse the moving boxes in the photos - we bought a house and might be moving as you read this! Very exciting!

I call this shade of blue "Boohoo blue" because I have a few items from them in this color and I think it really suits me. The combination of the color, the skater style and the lace-up detailing made this dress basically irresistible to me! It's also available in black and nude if blue isn't your cup of tea.

The straps cross in the back and that looks really pretty as well. I forgot to take a photo of the back but I've included a video where you can see it (among other recent outfits).

Have a lovely weekend!Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts