Lindex Holly & Whyte Pleated Jersey Dress

(English below)


Jos seuraat minua Instagramissa, olet todennäköisesti jo kyllästynyt tähän Lindexin raitamekkoon - sen verran monta kuvaa olen siitä julkaissut! Mutta kerta kiellon päälle, eli laitetaan nyt blogiinkin ihan kunnon asukuvat.

Mekko / dress - Lindex Holly & Whyte, XL
Leggings - Lindex, XL
Korvakorut / earrings - PiecesPahoittelen asuun sopimattomia sukkia ja sotkuista tukkaa, mutta ei nyt keskitytä niihin. ;) Tämä mekko oli kyllä erittäin hyvä ostos! Tykkään todella paljon sen materiaalista, se on paksua ja pysyy hyvin muodossaan. Helma pysyy ihan itsestään mukavan "pöyhkeänä". Lisäksi pidän siitä, miten mekon raidat levenevät helmaa kohti mentäessä. Se, että raidat ovat yläosassa kapeampia, saa myös vyötärön näyttämään kapoiselta.

Mielestäni on myös todella hienoa, että tätä mekkoa on saatavilla koossa S-XXL. Voin kuvitella, että se näyttää upealta myös pienemmillä naisilla! Lindex on ilmeisesti menossa muutenkin siihen suntaan, että kaikkia vaatteita olisi saatavilla sekä "tavallisessa" että pluskoossa. Propsit siitä.

Hyvää viikonloppua ja mukavaa vappua!


In English: If you follow me on Instagram you're probably already sick of this dress, since I have posted a LOT of photos of it! I love everything about this dress. It's really well made; the material is thick and keeps its shape really well. I also like the way the stripes get gradually thicker - I think it makes the dress visually interesting. And flattering, if you care about that sort of thing (I admit that I do). 

It's great that the same dress is available in sizes S-XXL. I know it doesn't include everyone, but it's a start. Apparently, Lindex are working on making all their clothes available in both straight and plus sizes, which is really admirable (and something I have cynically assumed no brand would ever do). If they really do it, I truly applaud them.

I also checked and they do have a UK site, so if some of my UK friends are interested in purchasing this it should be possible. :) I think the XXL would fit a size 24 comfortably.

Have a great weekend!

Comments

 1. Toi on kyllä mielettömän kaunis mekko, varsinkin sun päällä! Mukavaa vappuviikonloppua :)

  ReplyDelete
 2. Tuo oli kyllä tosi kaunis mekko, kävin katsomassa sitä mutta taisi ainoa S-koko olla mallinukella ja en sitä niiin paljon halunnut, että olisin mennyt pyytämään että ottakaa alas.

  Jännä tuo, että mekkoa saa isommissakin koissa, mutta sitten ei S-kokoa pienemmissä. Mie oon ite kokoa S-M/38 ja oon aika varma, että on paljon minua pienempiäkin ihmisiä, jotka laittais mielellään tuon mekon päälleen, mutta kun ei saa pienempänä. Jos joku merkki rupeisikin myymään vaatteita niin, että niitä on oikeasti kaikenkokoisille tyyliin XS-XXXL, niin sitten olisi hyvä :) Lindexille silti propsit siitä, että ei ole erikseen plussamallistoa, koska monesti sieltä löytyisi mieluista vaatetta, mutta ei ole kokoja ja monella taas on varmaan sama homma sitten niiden "normimallistojen" kanssa, että ei ole kokoja. Parasta olisi, jos ketään ei syrjitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itsekin ihmettelin kun XS -kokoa ei ollut! Omassa ystäväpiirissäkin on paljon ihmisiä, jotka ovat pienempää kokoa kuin S. Tosiaan ideaalitilanne olisi, että kukaan ei jäisi luokituksen ulkopuolelle. Mutta hyvä alku silti Lindexiltä tähän asiaan. :)

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 3. That's really gorgeous! You look amazing. I can't resist stripes. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Leah! I know, I'm completely obsessed with stripes, especially in the spring! xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts