It's not that I'm obsessed with stripes...

(English below)

...no, ehkä vähän. Mutta kun raidat ovat niin keväisiä!

Pusero / top - Seppälä, XL
Farkut / jeans - New Look, UK 20
Laukku / bag - Longchamp

Piipahdin jokin aika sitten Seppälässä, ja siellä sattui olemaan kaikki normaalihintaiset tuotteet -40% alennuksessa. Tällaisia tarjouksia on nykyään Seppälässä aika usein, mikä taitaa valitettavasti kertoa siitä, että ketjulla ei mene hyvin. Tarjouksesta huolimatta kyseinen myymälä oli perjantai-iltapäivänä lähes tyhjillään. Harmillista. No, joka tapauksessa päätin sovittaa tätä sinivalkoraidallista puseroa, ja sehän olikin aika kiva. Tuo etuosa on ohutta (ei kuitenkaan läpinäkyvää), sifonkimaista kangasta, kun taas takaosa on pehmeää "t-paitamateriaalia". XL koko oli juuri sopiva, rento ja väljä. Vähän jännittää, miten tämä käyttäytyy pesussa, mutta onneksi se ei ollut alennuksen jälkeen hinnalla pilattu. 

Raitapuseron kaveriksi pääsivät New Lookin lempparifarkkuni ja laukkuja rakastavalta serkultani saatu Longchampin käsilaukku. 

Onko muita keväiseen raitakuosiin hurahtaneita? :)


In English: ...OK, I might be a little obsessed. But stripes are just so perfect for spring! I found this cute blue and white striped top and since it was 40% off, I couldn't resist. The front is made out of chiffon type material, very thin but thankfully not see-through. The back is one color and it's made out of slightly thicker, soft fabric. I hope it will wash well but if it doesn't, well, at least it wasn't expensive! 

I paired it with my trusty New Look jeans and accessorized with a Longchamp bag which was a gift from my cousin (obviously I could never afford one myself, haha).

Any others who are loving stripes / the nautical trend this spring? :)

Comments

 1. Seppälässä on tosiaan yllättävän usein näitä tarjouksia, mutta luulen että väkijoukon vähyys johtuu siitä, että valikoima on muuttunut todella huonoksi. Ennen ostin Seppälästä paljon vaatteita, mutta nyt sieltä ei löydä mitään muuta kuin jouluna söpöjä olo- ja yöasuja, vertaa esim. Lindexin asiallisiin valikoimiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä valitettavasti totta, itsekin shoppailin ennen Seppälässä paljon mutta nykyään harvoin löydän sieltä mitään. Tämä paita oli virkistävä poikkeus. :)

   Delete
 2. Kiva tuo vaatekokonaisuus. Jotenkin mulle iskee tuollainen simppeli yhdistelmä. Tuo on semmoinen, mitä itsekin pukisin päälleni.
  Seppälässä on monesti joku tarjous päällä. Minäkään en ole löytänyt sieltä pitkään aikaan mitään, kynsilakkojakaan en sieltä enää osta. Ne muutamat mitä olen ostanut, näitä uusia merkkejä, ne oli jo valmiiksi pilalla. Paksuja ja klimppiintyneitä. Roskiin siis. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, minäkin tykkäsin kyllä tästä kokonaisuudesta tosi paljon. :) Onpa järkyttävää kuulla, miten huonoja kokemuksia ihmisillä on Seppälästä nykyään! Se on kyllä harmi, joskus 2010 vuoden tienoilla löysin sieltä jatkuvasti kaikkea kivaa. Ja silloin oli niitä hyviä kynsilakkojakin, mm. sellaisia mattapintaiseksi kuivuvia jotka pysyi tosi hyvin. Harmi jos nekin ovat menneet huonompaan suuntaan. Kävitkö antamassa palautetta pilaantuneista lakoista?

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts