In the dressing room: Lindex Holly & Whyte (+ bonus Cubus)

(English below)

Lindex laajensi hiljattain Holly & Whyte -mallistonsa kokoskaalaa kokoon 52 asti, mikä on tietysti oikein mainio juttu. Itse kuitenkin innostuin aiheesta vasta nähtyäni kuvan tästä mekosta Pipsan Instagram-tilillä. Sitä oli pakko päästä kokeilemaan, ja samalla päätin sitten testata muutamia muitakin malliston vaatteita.








Kuvat nyt ovat mitä ovat, mutta voin paljastaa heti alkuun, että ostin tämän mekon ja siitä on siis tulossa kunnon asukuvia myöhemmin. Niin ihana ja laadukkaan tuntuinen mekko! XL -koko istuu minulle täydellisesti.






Kokeilin myös toista, enemmän vartalonmyötäistä raitamekkoa, jota ei valitettavasti löytynyt koossa XL. Ensimmäisessä kuvassa minulla on ylläni L-koko, joka on vähän turhan kireä ja lyhyt. Alemmassa kuvassa taas olen pukeutunut XXL-kokoon, ja vaikka se näyttä ihan OK:lta kuvassa, se oli vyötäröltä aivan liian väljä minun makuuni. Jos törmään jossain toisessa Lindexissä XL-kokoon, saatan kyllä ostaa tämänkin.






Seuraavaksi kokeilin ruutumekkoa, joka oli piknikpöytäliinakuosistaan huolimatta yllättävän kiva. Ja siinä oli taskut! Mikähän siinä on, että taskut mekossa ovat niin huippu juttu? Jotenkin se vaan on kiva yksityiskohta. Mutta varoituksen sananen niille, jotka harkitsevat tämän ostamista; kangas ei jousta juuri ollenkaan ja mitoitus on pienempi kuin Lindexin plussamalliston vaatteissa. Minä olen yleensä Lindexin mekoissa ja topeissa aika tasaisesti kokoa XL tai 46/48. Tätä mekkoa sovitin koossa 48, ja se meni juuri ja juuri kiinni. Eli kannattaa ehkä ottaa yhtä kokoa normaalia suurempi mekko, varsinkin jos sattuu olemaan rintava.





Lopuksi kokeilin oranssia sifonkitoppia, joka oli ihan kiva mutta ei sitten ehkä kuitenkaan minun juttuni. Jos työskentelisin toimistossa joka vaatisi hieman asiallisempaa pukukoodia, tämä olisi voinut olla hyvä valinta. Tästä oli tarjolla muitakin värejä, ainakin tummansininen ja valkoinen. Halusin, että toppi on väljä ja laskeutuu kauniisti, joten kokeilin sitä koossa 50 (48 oli loppu ja 46 näytti vähän turhan pieneltä).


Ostin siis tällä kertaa ainoastaan tuon ensimmäisen raidallisen mekon, jota olin alunperinkin tullut sovittamaan. Eipä silti, sillä oli hintaa 39,95 €, joten en olisi raaskinut ehkä muuta ostaakaan. Paluumatkalla eksyin Cubukselle, koska ajattelin ostaa sieltä sukkia (ennen kuin minulle selvisi, että kaikki Cubuksen sukat ovat kokoa 36-40 eivätkä siis mahdu meikäläisen 41-42 koon kavioihin). Sinne oli tullut paljon kaikkea kivaa uutta, joten päätin sovittaa paria juttua. Cubushan ei saanut minulta viimeksi kovin positiivista arvioita, mutta tällä kertaa olin huomattavasti tyytyväisempi! Kaikki sovittamani vaatteet olivat luonnollisesti kokoa XL.







Yllättääkö ketään, että ostin tuon punaisen nyöritetyn paidan? Nyöriobsessiolle ei näy loppua, ja punainen toimii aina. Tykästyin kovasti myös tuohon hameeseen, mutta se oli ehkä aavistuksen turhan tiukka vyötäröltä. Jospa sitä saisi kevään aikana vielä pari kiloa lisää pudotettua, ja kokeilisi sitten uudestaan. ;)





Lisäksi kokeilin tällaista mielestäni aika söpöä, mätsäävää lyhythihaisen puseron ja hameen yhdistelmää. Tykkäsin kovasti noiden materiaalista, ja tämä olisi hyvä vaihtoehto kevään juhliin sellaiselle, joka vierastaa mekkoa. Tuota paitaahan voisi sitten käyttää uudelleenkin vaikkapa farkkujen kanssa. Itse en kuitenkaan näitä ostanut, koska en oikein keksinyt mitään käyttöä nille, eikä niiden hintakaan ollut mikään superhalpa (19,95 € /kpl).

Sellaista tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte? Onko suosikkeja? Ja onko tuo Lindexin Holly & Whyte teille tuttu mallisto?

In English: Lindex recently extended their popular Holly & Whyte clothing line up to a size EUR 52 (UK 24), which is obviously great news. However, it wasn't until I saw this dress (which is also available in the UK!) on another Finnish blogger that I really became interested in this line. I immediately went to my local Lindex to try it on. And while I was there, I decided to try on some of the other Holly & Whyte pieces as well.

So, the first dress is obviously the one I originally went to try on and also the one I ended up buying. I will write a separate post with better pics later, but I'm already in love. It feels so well made and it's just absolutely beautiful. I'm wearing a size XL.

The second, more bodycon striped dress was also very cute, but they didn't have a size XL in that. In the first pic, I'm trying on the L, which was way too short and too tight. In the second pic I'm wearing the XXL, and although it looks OK in the photo, it was too big on the waist. Shame.

I also tried on a checkered dress that had POCKETS! I really liked it as well, although the print kind of looked like a picnic blanket. However, if you're going to buy this I recommend sizing up, especially if you have a lot of boobage. It doesn't have any stretch and I could barely zip up the dress in size EUR 48 (UK 20 - I'm usually a size UK 18/20.)

Finally, I tried on an orange chiffon top that was kind of cute but not really my style. It's the kind of top that's supposed to be loose and flowy so I tried it in a size EUR 50 (UK 22).

After Lindex, I popped into Cubus with the intention of buying socks, only to discover that they don't sell socks big enough for my huge clown feet, haha! Anyway, I ended up trying on a couple of their new pieces. Last time I tried on stuff at Cubus I didn't exactly give them a glowing review, but I was much happier this time around! 

So, the last two outfits are from Cubus and everything is a size XL. I bought the red lace-up top, obviously, since I'm still obsessed with all things lace-up. I also loved the striped skirt but it was a bit too tight around the waist. The last thing I tried on was a cute co-ordinated skirt and top set (sold separately though). I didn't buy it but it would be a great option for someone who has a spring/summer party to go to but who doesn't like wearing dresses. 

So that's all I tried on! What do think, any favorites? Are you familiar with Lindex' Holly & Whyte collection?

Comments

  1. Holy and Whyte on kyllä niin ihana mallisto! <3 Ajattelin tänään mennä kattoon tota mekkoa kans ^_^

    Viime kesänä ennen Italian matkaa hain Lindexin alerekistä 7 eri vaatetta 35 eurolla, kun viime kesähän oli vähän kylmä, niin nirunarutopit ja shortsit oli hyvässä alessa. Tykkäsin ja jäin koukkuun! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kannattaa! Jos mekkoa ei näy hyllyssä kysäise myyjältä, eilen sitä ei nimittäin ollut vielä hyllyssä kun se on niin uusi, mutta hakivat sitten mulle varastosta sovitettavaksi kun pyysin. :)

      Delete
  2. Toi eka mekko ja raitahame on mun lemppareita! Täytyy käydä kokeilemassa ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa! Kaikki raitajutut on kyllä niin ihania. <3

      Delete
  3. Toi eka on ihan täydellinen sulle kans! Tykkään! Ja hei, mä katoin että tota toista mekkoa ei löydy Tampereen seudulta XL-koossa, mutta Porista löytyisi - haluaisitko että haen sen sulle? :) Mun on huomenna pakko mennä kattomaan tota ruutumekkoa, mä en kyl mielestäni viimeks nähnyt sitä mut nettisivujen mukaan ois viel mun kokoa jäljellä. Byebye rahat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Se ruutumekko on kyllä kans kiva. :) Ja kiitti tarjouksesta, mutta mä luulen että yritän nyt hillitä itteni sen toisen raitamekon suhteen, heh! On nimittäin aika monta mekkoa tulossa postissa muista kaupoista tällä hetkellä.... :D

      Delete
  4. Viimeinkin tuohon mallistoon tuli isompia kokoja! Halleluja! :-) Mekkoon pitää edelleenkin totutella, mutta ton oranssin puseron kävin nappaamassa jo kolme viikkoa sitten <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä muistelinkin, että näin sen jossain sun postauksessa. :) Ihan sun tyylinen kyllä! Ja joo, toivottavasti muutkin mallistot seuraisivat perässä ja kohta kaikkia vaatteita saisi ihan missä koossa tahansa - haha, varmaan tää tapahtuu sitten kun lehmät lentää ja kuu on juustoa. ;)

      Delete
    2. http://www.elle.se/inget-mer-plus-size-pa-lindex-nu-blir-stora-storlekar-standard/
      Tämän ja muutaman muun uutisen perusteella voisin olla varovaisen iloinen kokopolitiikasta Lindexin suhteen. Ehkä se kuu sittenkin on jotain syömäkelposta! ;D

      Ensimmäinen raidallinen kellomekko on aivan ihana, pakko käydä viimeistään ensi viikon alussa hakemassa itsellekin. Ruutumekon ostin kevättä silmällä pitäen jo naistenpäivänä pienen alen siivittämänä, nyt himottaisi siitäkin vielä toinen versio verkkokaupasta bongatulla tummalla raitakuosilla.

      Ps. Blogisi on tosi kiva, olen jo pitkään lukenut mutta kommentoiminen on aikaisemmin jäänyt. Tarvittiin näköjään kasa raitoja ja kellohelmoja että viimein sain aikaiseksi avata suuni :D

      Delete
    3. Aika mahtavaa, jos tosiaan tekevät niin että kaikista vaatteista on saatavilla kaikkia kokoja! :) Aikaisemmin minua vähän ärsytti, kun Lindex otti Generous-labelin pois mutta säilytti silti pluskoot omana erillisenä yksikkönään; ilman Generous-merkintää niitä oli vain hankalampi löytää. Mutta jos koko mallisto on saatavilla pluskoossa, tätä ongelmaa ei tietenkään ole. :) Hyvä juttu!

      Ja tosi kiva kuulla, että tykkäät blogista! :) Voin luvata, että sekä kellohelmoja että raitoja on tulossa lisää jatkossa. ;)

      Delete
  5. Tuo eka mekko on mun suosikki! Kivaa viikkoa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä minunkin suosikkini, siksi sen ostinkin! ;) Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Delete
  6. Holly & Whiten malliston vaatteet Kappahlin Hampton Republicin ohella on lähestulkoon ainoita vaatteita sukkahousujen ja sukkien ohella, joita voin ostaa "tavan" liikkeistä. Tuo ensimmäinen mekko on aivan ihana, tekisi itsekin mieli käydä sovittamassa, jos joskus löytyy töitä, joissa ei voi pukeutua kellomekkoihin. (Se on kyllä itku, jos ei saa, kun en omista normivaatteita juurikaan.)

    Tuo yksi piknik-mekko käväisikin pukukopissa, mutta jos se on isommissa koossa pienehköä mallia, niin pienemmissä todella isoa :D Koko 38, jota yleensä käytän, oli kamalan iso teltta. Ei yhtään myötäillyt, joten kauppaan jäi, vaikka olisi ollut ihan asiallinen. Toisaalta minä vaadin, että vaate myötäilee vyötäröä tai se jää kauppaan (ellei kyseessä ole maksimekko, joka levenee rintojen alta). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onpa jännä, että oli pienemmässä koossa noin päin! Mulle tosiaan tuo oma "normaali" koko oli rinnan kohdalta todella tiukka. Vyötäröltä istui kyllä hyvin, itsekin tykkään että myötäilee vyötäröä. Ilmeisesti kyseisessä mekossa on vaan sitten yleisesti mitoitus päin honkia - harmi, koska muuten oli tosiaan kiva mekko. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts