Good old spring dress

(English below)

Viime lauantaina oli ihana kevätpäivä, joten halusin myös pukeutua iloisen keväisesti.
Mekko / dress - New Look Inspire, UK 20
Neuletakki / cardigan - Forever21+, 2X
Korvakorut / earrings - Forever21Mitään uutta tässä asussa ei ole, mutta halusin kuitenkin ottaa asukuvat, koska minulla oli nätti olo ja hyvä fiilis. :) New Lookin mekko on jo pari vuotta vanha, mutta toimii edelleen. Siihen kuuluu myös vyö, mutta tykkään käyttää sitä ilman vyötä. Harmaa neuletakki puolestaan on kiva vaihtoehto mustalle. Olen asettanut itselleni mustien vaatteiden ostokiellon, koska niitä löytyy edelleen vaatekaapistani ihan liikaa. Harmaata ja valkoista tulee sen takia varmaan näkymään tänä kesänä blogissa aiempaa enemmän. :D

In English: Last Saturday was a lovely, warm day, so I wanted to wear something cute and bright. There's nothing new in this outfit, but I still wanted to take photos because I felt pretty. :)

I bought the New Look dress in 2014 I think, so sadly that is no longer available. It's still one of my favorites; I love the color and the lace. It came with a belt but I prefer it without. 

The grey cardi is a great basic and a good alternative to black. I have banned myself from buying black clothing until next winter, because over 50 % of my wardrobe is still black tops and dresses. So you might see a lot more grey and white basics on the blog this summer. :D

Comments

 1. Ihanan pirteä mekko ja hyvin sopii harmaan kanssa :) Itsekin olen yrittänyt vähän vähentää mustia vaatteita, mutta pitäisi saadamyös kenkiä, jotka ei ole mustia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Musta on kyllä kieltämättä helppo ja klassinen vaihtoehto niin vaatteissa kuin kengissäkin, mutta välillä pitää vähän haastaa itseään ja kokeilla muutakin. ;)

   Delete
 2. Nätti olo ja hyvä fiilis on ehkä paras syy tehdä asupostaus! Mukavaa viikonloppua :)

  ReplyDelete
 3. That's super cute. You can never go wrong with lace! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I've been obsessed with lace for about five years now and my love for it is still going strong. :D

   Delete
 4. Niin kiva mekko! :) Ja hyvin koottu asukokonaisuus :)!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts