Social media update

Olen ollut viime aikoina melko aktiivinen blogin ulkopuolisilla sosiaalisen median kanavilla, joten ajattelin tehdä pienen yhteenvedon siitä, mitä milläkin kanavalla tapahtuu. Kertaushan on opintojen äiti, heh. ;)

Lately I've been quite active on several different social media platforms other than this blog, so I thought it would be a good idea to do a little update on where you can follow me - and why you should. ;)


Instagramissa julkaisen lähes päivittäin asukuvia, jotka eivät aina päädy tänne blogiin asti. Lisäksi meikki- ja kauneusjuttuja tulee päivitettyä sinne enemmän.

I post daily outfit photos on Instagram, and not all of those outfits end up on the blog itself. Also, I tend to post a lot of make-up looks and other beauty stuff there. 

Blogin Facebook-sivua kannattaa seurata jos on FB:ssä, sillä jaan siellä uusimpien postauslinkkien lisäksi myös esim. tietoa verkkokauppojen alennusmyynneistä, joita aika ajoin tupsahtelee sähköpostiini. Lisäksi siellä on Blogikirppis, jonne juuri eilen lisäsin uusia vaatteita, mm. yllä olevien kuvien oranssin paidan ja paljettitopin. Kaikki hinnat blogikirppiksellä ovat 2 € tai alle.

I have a Facebook page for my blog, and in addition to sharing links to my latest posts there, I will also share any information I have on sales going on in online stores, and other good stuff. I also have a blog sale going on on FB, and I just added new pieces (including the orange t-shirt and sparkly top shown in the photos above).
Viimeisimpänä uutuutena on YouTube -kanavani, jonka kautta on mahdollista nähdä blogissa esiteltyjä asuja ihan joka kulmasta. Itse ainakin tykkään nähdä, miltä vaikkapa jokin mekko näyttää liikkeessä, ja suosin sen takia nettikauppoja joissa on mahdollista katsoa ns. catwalk -video, jossa malli kävelee vaate yllään sen sijaan että vain pönöttäisi paikallaan.

My latest addition is a YouTube channel, where I mostly post videos of the outfits I have featured here on the blog. Personally, I think it's always nice to see what the clothes look like when you move in them - that's why I love the catwalk feature on ASOS! 
Lopuksi suomalaisille tiedoksi, että blogini löytyy nyt myös Blogipolku -palvelusta, jos joku haluaa seurata sitä sen kautta.


Muistakaahan laittaa minulle myös omia linkkejänne,
 että voidaan pitää yhteyttä muutenkin kuin blogin kautta!

Remember to also share your own social media links with me so we can keep in touch! 

Comments

Popular Posts