New Look Floral Print Dress

(English below)


Tänään esittelyvuorossa on toinen Bristolista ostamani New Lookin mekko. Jos joku tähän ihastuu, vinkkinä voin kertoa, että se on ASOS:illa alennuksessa!

Mekko / dress - New Look, UK 20
Korvikset / earrings - H&M
Rannekorut / bracelets - ASOS
Kyllä minulla on käynyt hyvä tuuri mitä aviomiehiin tulee, niin nättejä kuvia rakkaani saa minusta otettua! Vaikka malli nyt on mitä on. :D  Näin kivat kuvat ovat mukavaa vaihtelua viimekertaisen postauksen hämärien peilikuvien jälkeen...

Tässäkin New Lookin mekossa on tuollainen rypytetty kuminauhavyötärö, joista en yleensä tykkää. Sovitin mekkoa siitä huolimatta ja ihastuin siihen välittömästi, kun näin itseni peilistä! Jotenkin se vaan näyttää tosi kivalta.

Sekä mekon printti että materiaali tuovat mieleen silkkihuivin. Kangas on niin älyttömän kevyttä, että tuntuu kuin ei olisi mitään päällä, heh! Pelkäsin, että mekko olisi materiaalinsa takia hirveän sähköinen, mutta ei se onneksi ole.

Oikeastaan en keksi tästä mitään miinuksia! Hyvä mekko ja halpakin vielä. :)

Mukavaa pääsiäistä!

In English: Today's post is all about the other New Look dress I bought when I was in Bristol. I wasn't really sure about it when I first saw it, but when I tried it on I fell in love! It just looks so cute on me. 

Both the print and the material of the dress remind me of a silk scarf. Seriously, the fabric is so light that it almost feels like you're not wearing anything! I was afraid that it would mean that the dress would be staticky, but it's not really. 

To be honest, there's nothing I don't love about this dress! It was just an all around good purchase. 

Oh, and if you like it, it's also on sale at ASOS


Happy Easter!

Comments

 1. I have quite a few of these silky-feel New Look dresses and they wash so well. You look great! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I haven't washed this one yet so I'm glad to hear that. :)

   Delete
 2. Tosi kaunis mekko! Eikä oo mallissakaan mitään vikaa - ja aviomies tosiaan saa siitä parhaan esille! ��

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts