New from ASOS & Boohoo

Maanantai oli hyvä postipäivä, sillä sekä Boohoon että ASOS:in viimeisimmät tilaukset saapuivat. Innoissani otin heti uusista vaatteista kuvia ja ajattelin, että ne voisi olla kiva jakaa täällä blogissakin. Nämä ovat tällaisia pikaisesti työpäivän jälkeen otettuja sovituskuvia - parempia (ja vähemmän pimeitä) kuvia tulee sitten asupostausten muodossa.

Monday was a great mail day, since I received my latest orders from both ASOS and Boohoo. Of course, I had to take photos of all my new clothes at once, and I thought it would be nice to share those here on the blog as well. Sorry if the photos are a bit dark and blurry - these are just the "try on" pics, better ones will be posted later in OOTD posts!




Mekko / dress - Boohoo, UK 18



Tämä sininen Boohoon mekko oli ainoa ostoksistani, josta maksoin täyden hinnan (kaikki muut olivat alennuksessa). Eipä tätä silti oltu hinnalla pilattu, sillä se maksoi vain 24 €. Tämä on ehkä suosikkini kaikista uusista vaatteistani, koska se on ihanan pehmeää materiaalia ja navy-sininen on yksi lempiväreistäni tällä hetkellä. Täytyy tosin sanoa, että mekko on aika paljon seksikkäämpi, kuin olin ajatellut... Boohoon malleilla on luonnollisesti meikäläistä pienemmät ryntäät, joten tuo kaula-aukko ei näyttänyt nettisivuilla olleessa kuvassa ihan yhtä paljastavalta, heh!

This navy dress from Boohoo was the only thing I bought full price, everything else was discounted. Still, it wasn't exactly expensive at 24 €. I really like it, in fact I think it might be my new favorite! The material is very soft and I adore the color. However, it is a bit more sexy than I thought it would be - the model on the site obviously had smaller breasts than I do, and the neckline didn't look quite as revealing on her! Not that I mind a bit of cleavage. ;)



Mekko / dress - Boohoo, UK 20



Toinen Boohoo-ostokseni oli viininpunainen bodycon-mekko, jossa on vetoketju edessä. Kuten näkyy, se ei ole vatsan kohdalta kovin imarteleva, mutta se ongelma onneksi korjaantuu muotoilevilla alusvaatteilla. Muuten tykkään kyllä tästäkin; pitkähihaiset mekot ovat käteviä keväällä ja syksyllä, ja vaikka mekko ei mahaa imartelekaan niin rintavarustus puolestaan näyttää erittäin hyvältä. Tämä oli alennuksessa ja sillä oli hintaa 13 €.

My other Boohoo purchase was this wine colored bodycon dress, which was on sale for 13 €. As you can see, it shows off my VBO but I can always wear shapewear with it if I want a more smoothed out look. Again, I love the color and although it's not that flattering around the tummy area, it does make my bust look pretty great!




Mekko / dress - Missguided (ASOS), UK 20



Siirrytäänpä sitten ASOS -ostoksiin! Tämä Missguided -merkkinen maksimekko oli ollut toivelistallani jo kauan, ja nyt kun se oli alennettu noin 14 euron hintaan, päätin vihdoin tilata sen. Tämä on myös ihanaa materiaalia ja mielestäni tuo yhdeltä sivulta lyhyempi helma on tosi hauska yksityiskohta. 

This Missguided maxi dress had been in my saved items at ASOS for quite a while, and now that it was discounted to around 14 € I decided to finally buy it. I really like the material of this as well, and the fact that it's shorter on one side is a cool detail.



Mekko / dress - ASOS (main range), UK 18




Kokeilin jälleen onneani ASOS:in perusmalliston suhteen tilaamalla tämän ruusukuvioisen mekon. Kun otin sen pakkauksesta, olin aivan varma ettei se mahdu päälleni, mutta hyvinhän se mahtui! Joustava tapaus siis kyseessä. Kohokuviot erottuvat tosi huonosti hämärässä valaistuksessa, mutta pyrin ottamaan tästä joku viikonloppu kunnolliset asukuvat ulkovalossa. Tykkään tosi paljon tuosta sweetheart -kaula-aukosta, kuten muutamista aiemmista ASOS-ostoksista on ehkä voinut päätellä. Miinusta tämän mekon kohdalla tulee pituudesta - ilman sukkahousuja en tätä käyttäisi - ja siitä, että materiaali ei ole kovin laadukasta. Kohokuvioitu päällyskangas oli parista kohtaa selästä vähän rispaantunut jo paketista otettaessa. Mutta tämäkin oli alessa ja maksoin myös n. 14 €, joten en jaksa lähteä laadusta valittamaan. 

I took a risk and ordered from the ASOS main range again, and when I took this textured rose print dress out of the packaging I was sure it wouldn't fit because it looked so small. However, it is a stretchy one, so it does in fact fit me pretty well. Phew! You can't really see the rose print because the lighting is so bad, but I promise to take more pics outside when I have the time. I love the sweetheart neckline, as usual, but let's just say I won't be wearing this without tights anytime soon - it is very short. Also, the outer layer of the fabric is a bit frayed in the back which is annoying and makes the dress seem a bit low quality. Oh well, I supposed since it cost 14 € I can't complain all that much about quality!



Crop top - ASOS (main range), UK 18




Lopuksi ostin tämän valkoisen crop topin (myöskin ASOS:in perusmallistosta) ihan vain, että saisin loppusumman yli 30 euron ja sen myötä ilmaisen toimituksen, heh. Hintaa tällä oli vähän päälle neljä euroa. Mutta "täyteostokseksi" se on aika kiva! En saanut tähän hätään kuvaa topin takaosasta, mutta olkaimet menevät selässä kivasti ristiin. Suunnittelen jo käyttäväni tätä kesällä tässä postauksessa esittelemäni farkkuhameen kanssa. 

Finally, I got this white crop top (again from the ASOS main range) just to get my order over the 30 € limit and to get free delivery!  It cost a little over 4 €. However, I quite like it actually! I couldn't get a picture of the back, but the straps cross in the back and it really looks quite pretty. I'm going to wear it in the summer with a Forever21 denim skirt you can see in this post


Sellaisia ostoksia tällä kertaa!

 Mikä on sinun suosikkisi? Ja oletko itse tehnyt hyviä alelöytöjä viime aikoina?


So, that's all I got from Boohoo and ASOS! Which piece is your fave? 

What kind of things have you bought recently, and have you found any good bargains?

Comments

  1. Mun oli pakko tulla kiittämään sua tänne! Tilasin ne New Lookin korkeavyötäröiset farkut ja yhdet toiset myös, ne on ihan täydelliset päällä!! JOTEN KIIIIIIITOS!! ♡♡♡♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa, onpa kiva kuulla! :) Pitäisi varmaan itsekin tilata toinenkin pari, ne on niiiiin hyvät!

      Delete
  2. Toi sininen mekko näyttää tosi kivalta! ^_^ Pitäisköhän munkin vähän vaan kattoo,että mitä Boohoolta ja Asokselta vois löytyä? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varoitan, saatat jäädä koukkuun kun molemmissa on koko ajan niin hyviä tarjouksia! ;)

      Delete
  3. I loooove the blue tie front dress (the first photos) it's GORGEOUS. A great colour on you too.

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts