Lady Voluptuous Verena Dress

(English below)

Lady Voluptuousin Lyra-mekon ostettuani ennustin, että seuraavaksi kotiutan kyseiseltä merkiltä Verena-mekon, ja kuinkas sitten kävikään.
Mekko / dress - Lady Voluptuous, UK 20
Neulebolero / cardigan - Cubus, XL
Kengät / shoes - Zalando, EUR 42
Rannekorut / bracelets - ASOS
Korvikset / earrings - H&M
Ostin Verenan yhtä kokoa isompana kuin Lyran, ja olen vähän kahden vaiheilla sen suhteen, oliko päätös oikea. Kainaloissa on vähän löysää, mutta koska käytän mekkoa varmaan pääasiassa bolerojen ja neuletakkien kanssa, ei se ole hirveä ongelma. Kangas ei kuitenkaan ole mitään superjoustavaa, joten UK 18 olisi saattanut olla rintavarustuksen kohdalta vähän siinä ja siinä. Vyötäröllä on myös ehkä pikkuisen tilaa, mutta se ei haittaa koska mekossa on solmittava vyö. Linkitän alle videon, jossa mekko näkyy myös takaa.Verenan värit ovat upeat, ja kuten Lyrakin, mekko tuntuu todella laadukkaalta ja hyvin tehdyltä. Yksi asia mikä minut tässä yllätti oli mekon pituus; olen itse tosiaan 179 cm pitkä, ja silti mekko on minulla huomattavasti pidempi kuin miltä se Lady V:n nettisivuilla olevassa kuvassa näytti. Hämmentävää. Minuahan se ei haittaa - on ihan kiva omistaa sellaisiakin mekkoja, joissa voi kumartua ilman että takapuoli näkyy - mutta lyhyemmille tiedoksi, että mekon helma jää tällaisella hongankolistajallakin selkeästi polven alapuolelle. 

Verena näyttäisi olevan tällä hetkellä alennuksessa, mikä tietysti vähän harmittaa, koska itse ehdin juuri ostaa sen kalliimmalla hinnalla. Ajattelin kuitenkin mainita asiasta siltä varalta, että joku muu innostuu tämän ostamaan. :)

In English: When I bought the Lady Voluptuous Lyra dress last month, I mentioned that my next purchase from the brand would probably be this Verena dress. And so it was. 

I truly adore the colors of this dress, and the quality is yet again very nice. I sized up this time because it didn't look like it would be as stretchy as the Lyra. I was right, thought it is a bit loose on the waist and around the arms on me, so I probably could have gone for the UK 18 in this as well. But it's nothing major, and the dress has a belt so it pretty much fixes the sizing issues for me. 

One thing I feel like I should mention is that the dress is a lot longer than I thought it would be. I kind of like it since I'm very tall (179 cm), but shorter ladies might find it too long. 

The Verena appears to have been discounted (right after I bought it full price, my typical luck) so if you like it I recommend you snap one up quickly. :)

Comments

 1. Ihana mekko!<3 Kukkamekot on kyllä tällä hetkellä niin IN mun mielestä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Jep, mulle tulee myös yleensä tähän aikaan vuodesta kunnon kukkamekkofanitus... kai se on sitä kesän odotusta. :)

   Delete
 2. Ihanalta näytät! Ehkä se pituus johtuu siitä, että mekot yleensä kuvataan alushameen kanssa nettisivuilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Ja hyvä pointti, siitähän se saattaa hyvinkin johtua!

   Delete
  2. Huomauttaisin myös, että isommassa koossa myös pituus kasvaa sekä selän että helman osalta useimmilla merkeillä, myös Lady Vintagella :) Serkun kanssa ollaan harmiteltu, että minulla S-koossa on vyötärö suoraan rinnan alla (olen 172cm pitkä) ja 160cm ja risat pitkällä serkulla on UK20 koossa vyötärölinja lantion kohdalla. Kummallekaan ei ole täysin hyvä :D

   Delete
  3. Ai niin ja olinpa moukka, sanomani piti myös että mekko näyttää nätiltä ylläsi ja sopii täydellisesti nuo kukkakuviot huulipunan sävyn kanssa yhteen!

   Delete
  4. Totta tuokin, itse vain olen sen verran pitkä että harvemmin se "oma" koko on "liian" pitkä minulle. :) Ei sillä, että tuo nyt varsinaisesti liian pitkä olisikaan, lähinnä vain pidempi kuin oletin.

   Ja kiitos <3

   Delete
 3. This looks so amazing on you! One of my faves on you :) xx

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts