Feeling cute

(English below)

Voi, miten kovasti odotan kevättä! Sitä, että ei tarvitse liukastella ulkoillessa, eikä kerrospukeutua. Sitä, että aurinkoisella säällä ei ole enää pakkasta. Ja ennen kaikkea sitä, että voin pukeutua joka päivä ihaniin mekkoihin ilman leggingsejä ja villatakkia!

Onneksi kevättä odotellessa voi kuitenkin "harjoitella" laittautumalla kotona nätiksi ja sovittelemalla kukkamekkoja. :)

Mekko / dress - Club L (ASOS), UK 20
Pahoittelen kuvaspämmiä, mutta tunsin itseni söpöksi ja kuvat olivat mielestäni poikkeuksellisen onnistuneita. :) Olen aivan hulluna tuohon mekkoon, joka muuten maksoi hurjat 8,45 euroa! 

Joku varmaan taas kommentoi, että kauhean lyhyt. On lyhyt juu, ja minulla on pitkät jalat. Mutta IHAN SAMA, keväällä/kesällä saa näyttää vähän säärtä! Ja kuten tuosta sivulta otetusta kuvasta näkyy, mekko on takaa pidempi, joten takapuolen vilauttelua ei tarvitse pelätä. ;)

Vähän liian isohan se on yläosasta, pikkuisen rintsikat pilkistävät kainalosta. Mutta enpä välitä siitäkään, aina voi laittaa nudet rintsikat. 

Odotatteko te jo innolla kevättä? Vai kuulutteko niihin hulluihin, jotka oikeasti tykkäävät lumesta ja pakkasesta? :D

In English: I'm sooo OVER this winter. I can't wait for spring, sunshine, warm weather and wearing dresses without tights/leggings. 

This Club L dress from ASOS was so ridiculously cute (and also ridiculously cheap at 8,45 €) that I just HAD to have it. Yes, it's short but who cares? Come springtime, I'm totally going to be showing off my legs in this. Plus it's longer in the back so I don't have to worry about accidentally flashing someone if I'm walking up stairs or something. 

As you can see, it's a bit loose on the top and you can see my bra a little. Funnily enough, I don't care about that either. I can always wear a nude bra (or *gasp* go braless!)

All I DO care about is that I look really effing cute.

Are you looking forward to spring as well? Or are you one of those crazy people who actually ENJOY winter? ;)

Comments

 1. IHANA mekko, tulee ihan kesä mieleen ♡

  ReplyDelete
 2. Minä kuulun niihin hulluihin, jotka tykkää lumesta ja pakkasesta :D Mikään ei ole talvella niin kivaa kuin että aurinko paistaa, on kirpeät pakkaset ja lumi rouskuu kivasti kenkien alla. <3

  Sen sijaan inhoan kevään ja talven välivaihetta, koska Suomessa kevät on luosupaskaa. Lumet sulaa hitaasti, joka paikka näyttää rumalta ja aina on jalat märkänä ulkoillessa. Sitten kun kunnon kevät tulee, niin tykkään siitäkin. Ei ole kuuma ja saa nättejä asukuvia.

  Tarkemmin sanottuna tykkään aika pitkälti kaikista vuodenajoista. Kaikissa on jotakin hyvää. Talvessa pakkaspäivät ja isot lumikinokset, keväässä se että luosupaskakeli on ohi, kesässä aurinko ja lämpö ja syksyssä ruska.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, ymmärrän pointin, jos on pakko olla talvi niin sitten sellainen kunnon talvi, jolloin on sitä lunta ja pakkasta. :) mutta nuo vaihtelevat säät ja jatkuva jalkakäytävien sulaminen ja uudestaan jäätyminen kyllä ärsyttää. Aivan mahdotonta löytää keliin sopivia jalkineita!

   Delete
 3. Ja unohdinpa ihan kokonaan kommentoida asua. Sanomani piti, että aiiiiivan ihana <3 Tuo kuviointi on tosi söpö ja kangas myös, ja olen samaa mieltä että kesällä saa näyttää vähän säärtä. Itseä vaan ahdistaisi kun tulisi kuitenkin tehtyä Marilynit, joten ainoa vaate jossa näytän sääriä, on varmaan sitten shortsit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, ne marilynit kyllä aina vähän pelottaa :D sen takia tykkään käyttää kesällä mekkojen alla sellaisia mustia, lahkeellisia "mummoalkkareita".

   Delete
 4. Hei!
  Sinä kun olet tilannut paljon asos-nettikaupasta, niin yksi kysymys. Tilasin viime kuussa ensimmäistä kertaa sieltä 36 euroa maksavan mekon ja maksoin sen luottokrtilla. Maksaessani tein tosiaan summat tällä summalla, mutta kun nyt minulle tuli luottokoettilasku erittelyineen, oli asos veloittanutkin minulta 47,59 € sen 36 € sijasta. En ymmärrä, koska tilauksessa saottiin, että yli 30€ tilaukset toimitetaan maksutta, eikä maksaeaa näkynyt kuin tuo 36 € summa. Osaatko valaista minulle asiaa? yst. terv. blogiseuraajasi Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaapa oudolta! En valitettavasti tiedä hirveästi noista luottokorttimaksuista, koska maksan itse aina PayPalin kautta. :/ ehkä kannattaa ottaa yhteyttä Asoksen asiakaspalveluun? Yksi juttu mikä tuli mieleen on, että olisiko nettisivu jostain syystä voinut näyttää tilaushetkellä summan punnissa, ja laskuttaa sitten kortilta euroissa? Joka tapauksessa toimituskuluja ei ole voinut tulla, itse en ole koskaan joutunut sellaisia maksamaan vaikka tilaus on ollut loppusummaltaan pienempi kuin sinulla.

   Delete
 5. Hei! Laitoin heille kysymyksen ja he vastasivat, että en ole muka tilatessani vaihtanut valuuttaa, punnista euroiksi, mutta niin olin nimenomaan tehnyt. Hinnat näkyivät sivuilla euroina ja laskussa myös. Nyt laitoin heille uuden viestin. Saa nähdä mitä nyt vastaavat... Olen tilannut ennekin ulkolaisista nettikaupoista, enkä ennen ole tärmännyt tällaiseen ongelmaan. No, katsotaan. Harmi vaan, että jos eivät korjaa asiaa, minun tilaukseni heiltä loppuvat alkuunsa. Siellä olisi vaan niin kivoja vaatteita, niin kuin sinunkin päälläsi on usein nähty! Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpa kyllä ikävä kuulla, että ensimmäisen tilauksesi kohdalla tuli tuollainen ongelma ja sait noin huonoa asiakaspalvelua! Itse en ole tosiaan ongelmiin törmännyt, mutta ymmärrän hyvin, jos ei tuon jälkeen huvita enää sieltä tilata. Toivottavasti korjaavat asian.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts