New favorite

(English below)

Olen hyvin tietoinen siitä, että shoppailen paljon (joskaan en koskaan mitään täysin turhaa, enkä ikinä yli varojeni; minähän en edes omista luottokorttia). Varsinkin mekkoja minulla on niin monta, että jos nyt en tästä erityisemmin lihoisi tai laihtuisi, pärjäisin varmasti tällä mekkovarastolla helposti vuosia. En minä "tarvitse" uusia mekkoja, mutta saan niistä samanlaista iloa, kuin joku toinen saa taideteoksista tai musiikista. Muoti on minun rakkain harrastukseni.

Välillä on tietysti vaatteita, jotka jättävät vähän kylmäksi. Ihan kiva, kai sitä joskus tulee käytettyä. Nämä vaatteet päätyvät usein hyvin nopeasti UFF:in keräyslaatikkoon tai jakoon kavereille. Kuten sanoin, en tykkää ostaa mitään turhaa, joten en myöskään säilö vaatekaapissani vaatteita, joita en käytä.

Mutta toisinaan törmään vaatteeseen, joka on niin ihana, että se suorastaan salpaa hengityksen. Vaatteeseen, johon pukeutuessani minulla on voittamaton olo.
Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Kaulakoru / necklace - Lindex
Olin katsellut tätä ihanuutta netissä jo kauan - ainakin viime syksystä lähtien - ja vakuutellut itselleni, että en ihan oikeasti tarvitse taas yhtä mustaa pitsimekkoa. Enkä tarvinnutkaan, mutta olen silti iloinen, että päädyin lopulta tilaamaan sen (se tuli aleen ja koot alkoivat loppua, joten oli pakko toimia). Sillä minä tunnen olevani tässä mekossa kaunis, seksikäs, upea ja itsevarma nainen. Eikä siinä ole mitään pahaa, että sen tunteen taustalla on jotain niin "pinnallista", kuin uusi mekko. Elämä on lyhyt - miksi en käyttäisi itse ansaitsemiani rahoja mustiin pitsimekkoihin, jos ne tekevät minut onnelliseksi? 

Koska ihan oikeasti, tämä mekko on täydellinen! Kaunis kaula-aukko, check. Söpöt hihat, check. Korostaa vyötäröä, check. Ihana pitsihelma, check.

Jos joku muu ihastui tähän, se on vielä saatavilla valkoisena ja nudena (valitettavasti ei mustana). 


Ihanaa viikonloppua! Muistakaa hemmotella itseänne. :)


In English: I know I shop a lot. Although I never buy things I can't afford (I don't even have a credit card) and I don't like to buy stuff I have no use for, I know I have more clothes than the average person needs. Especially dresses. I'll be the first to admit that I don't need new dresses - but that's not the point. A beautiful dress gives me joy, like looking at a painting or listening to a really good song. Fashion is my hobby and it makes me happy.

Sometimes I order clothes online and they turn out to be kind of "meh". Those quickly make their way to charity shops or to my friends' wardrobes, because I don't like to have clothes that I don't use taking up my space. 

But then there are times that I find something so beautiful that it takes my breath away. Something that makes me feel invincible when I wear it.

Like this dress.

I know, I know. I didn't need another black lace dress. But I had been looking at this online for ages, and then it was suddenly on sale and they started running out of certain sizes and colors. I had to act quickly, and I'm glad I did. 

I absolutely adore this dress. It's perfect. Beautiful neckline, check. Cute sleeves, check. Lovely lace, check. Accentuates the waist, check. It's basically everything I want in a dress! And it makes me feel beautiful. It might sound shallow, but it's seriously so important to have things in your life that make you feel beautiful. 

If you fell in love with this as well, it's still available in nude and white (unfortunately not black).

Have a great weekend and remember to treat yourself - you deserve it! ;)

Comments

 1. IHANA mekko! Aivan älyttömän kaunis sun päällä :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis mekko!
  Kirppistä odotellessa ;)

  ReplyDelete
 3. Ihana mekko ja ymmärrän täysin, miksi tuo tarttui ostoskoriin. Minäkin ostan mekkoja, koska rakastan mekkoja. Viis siitä löytyykö niitä kaapista jo 30, koska käytän mekkoja minulle tulee (materialistina) hyvä mieli uusista mekoista. Ikävä kyllä olen myös huono luopumaan sellaisista joita en käytä. Jos on ihan täysin varma, että ei käytä, niin kiertoon menee mutta sitten ne "ehkä joskus..."-vaatteet jää kaappiin ja sitä päivää ei tule, että käyttäisin niitä :D Pitäisi vaan viedä kierrätyskeskukselle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli ennen vähän sama juttu, "ehkä joskus" vaatteita löytyi kaapista runsain määrin. Nyt olen onneksi oppinut olemaan vähän säälimättömämpi karsimiskierroksillani. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts