Lady Voluptuous Lyra

(English below)

Tänään esittelen vaatteen, josta olen lievästi sanottuna innoissani. Kyseessä on Lady Voluptuous -merkin Lyra -mekko.

Lady Voluptuous on pluskokoinen vintage-mallisto, jota myydään Lady V London -verkkokaupassa ja joka on suunniteltu yhteistyössä Fuller Figure Fuller Bust -blogin upean Georginan kanssa.

Olin kuolannut Lady Voluptuousin mekkoja monista brittiblogeista jo kauan, mutta melko korkeiden (minun mittapuullani) hintojen ja 14 euron toimituskulujen takia en antanut periksi mekkohimolleni. Ennen kuin nyt; ystävänpäiväviikonloppuna Lady V mainosti sosiaalisessa mediassa ilmaista toimitusta kyseisen viikonlopun ajan, joten päätin tarttua tilaisuuteen. Lyra oli alusta saakka ollut yksi suosikeistani, ja päädyin tilaamaan sen värissä Retro Red.





Mekko / dress - Lady Voluptuous, EUR 46 / UK 18
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 41





Mitä tästä voi edes sanoa, muuta kuin että aivan täydellisen upea? Mekon väri on luonnossa kirkkaampi punainen kuin nettisivulla; näistä kuvista varmaankin tuossa alimmaisessa sävy on lähinnä todellisuutta. Tämä oli minulle ihan positiivinen yllätys, vaikka toki se siellä nettisivuillakin näytti nätiltä. Mekko on sivuilla olevan kuvauksen mukaan pituudeltaan "true 50s length", ja täytyy sanoa, että onpa mukavaa vaihtelua kun mekossa on minunlaiselleni hujopillekin tarpeeksi pituutta. Yläosa on myös aivan täydellisesti tehty, sillä se pysyy hyvin paikoillaan ja pitää varmasti vähän isommatkin ryntäät mukavasti tuettuna. Vyötäröllä on taakse solmittava nauha. 

Arvoin tilausta suunnitellessani kokojen UK 20 ja 18 välillä, ja uskaltauduin lopulta kysymään Georginalta itseltään Instagramissa, kumpi koko minun kannattaisi ottaa. Hän suositteli kokoa 18 ja sanoi, että mekko on melko joustavaa materiaalia. Ja olipa hyvä, että kysyin neuvoa, sillä koko 18 istuu minulle kuin unelma. 

Täytyy muuten mainita, että mekon toimitus oli todella nopea! Se lähti matkaan Briteistä tiistaina 16. päivä ja oli meikäläisen postilaatikossa Pirkanmaalla perjantaina 19. päivä. Hieno homma, Lady V!

Olen nyt tietysti niin tämän mekon lumoissa, että katselen jo sillä silmällä muutamia muita Lady Voluptuousin mekkoja... esimerkiksi tämä Verena olisi ihana kesäksi! Onkohan minusta kuoriutumassa jonkin sortin vintage-intoilija, hmm. No, seuraavia tarjouksia odotellessa! ;)


In English: So, I finally did it! I bought my first Lady Voluptuous dress. Yay!

I had been lusting after these dresses ever since seeing them on a lot of UK blogger babes. However, because the shipping to Finland is relatively expensive, I had been able to restrain myself. 

But that changed when I saw that Lady V offered free shipping during the Valentine's Day weekend. I basically thought "now or never". 

I decided to go for the Lyra dress in Retro Red. It actually turned out to be a more vivid shade of red than it first appeared on the website, which was a pleasant surprise. I wasn't sure whether I should go for the 20 or the 18, so I asked Georgina from Fuller Figure Fuller Bust on Instagram. She recommended the 18, saying that the Lyra was quite stretchy. I'm glad I asked her advice, because the 18 fits me absolutely perfectly!

Now, I'm not going to write a detailed review of the dress in English, since I know a lot of other bloggers have already done so (just Google the dress to see for yourself). However, what I can say is that I absolutely love it. The length, the color, the 50s style skirt, all of it. Oh, and the delivery to Finland was super quick! It was despatched on Tuesday the 16th and arrived on Friday the 19th. So well done there, Lady V!

To be honest, I'm already eyeing up other Lady Voluptuous dresses as we speak. This Verena for example would be perfect for the summer... well, we will see when they have their next discounts and/or free shipping. ;)

Comments

  1. Oi ihana! Mä oon tuijottanut muuten tota samaa mekkoa mut vihreänä. Pitäsköhän uskaltaa ostaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Osta ihmeessä! :) Vihreä sopis kyllä sulle hyvin. Ja jos ei ole varma esim. mikä koko pitäisi ostaa, kannattaa googlettaa mekon nimellä. Tosi moni brittibloggaaja on tehnyt postauksen kyseisestä mekosta, joten esimerkkejä löytyy kivasti. :) Toivottavasti noille tulee jatkossakin noita ilmaisia postikuluja...

      Delete
  2. Tuo on niin just sinun väri! <3 Minäkin oon kattellut saman malliston mekkoja, mutta hintojen takia en oo ostanut. Tarjoustenkin aikana joku muu mekko on kiinnostanut enemmän. Maria ja Phoebe -mekot on lemppareita, ja etenkin se Phoebe missä on hedelmiä! Tosin voi olla että nuo on liian isoja kun alkaa koosta 16. Yleensä olen 14, mutta aika usein kyllä tarviin koon 16. Mjaa, täytyy kokeilla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Muistaakseni olen lukenut blogeista, että se Phoebe on vähän pienempi eikä niin joustava kuin esim. tämä Lyra, joten ehkä siitä voisi toimiakin ns. normaalia isompi koko.

      Delete
  3. Moi! Kommentoin jo kerran aiemmin, mutta se näyttää hävinneen kuin tuhka tuuleen! Löysin blogisi äskettäin, ja ihastuin siihen. Vaikka olet minua paljon nuorempi, tuntuvat vaatemakumme olevan yllättävän samanlaiset. Olet myös minua pidempi ja kurvikkaampi, mutta so what? 😄 Nämä punaiset mekot sopivat sinulle todella hienosti, samoin tammikuun lopun postauksessa ollut punainen mekko, sekä väriltään että malliltaan. Olen saanut paljon hyviä,ideoita sinulta! Mutta sitten kysymykseeni: käytät myös farkkuja, mistä löydät istuvat farkut? Minä tykkäisin korkea(kapea)vyötäröisistä, joissa olisi tilaa reisille ja takamukselle. Istuvuus ja laatu olisi tärkeää, ettei ne heti venahtaisi ja löystyisi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katriina! Tosi kiva kuulla, että tykkäät blogistani ja jaksoit kommentoida uudestaan, vaikka edellinen kommentti mystisesti katosi (se ei koskaan tullut minulle perille, varmaan joku Bloggerin häiriö siis). :)

      Farkkujen löytäminen on minulle aina melko ongelmallista, mutta muutamat hyvät olen onneksi onnistunut löytämään. Minun ongelmani on se, että vyötäröni ja sääreni ovat pienet suhteessa reisiin ja peppuun, eli usein reisistä istuvat farkut ovat liian isot vyötäröltä ja polviin tulee pussit. Loppuvuodesta löysin kuitenkin Junarosen farkut, jotka istuvat aivan täydellisesti, joten suosittelisin kyllä Junarosea! Minulla on tosiaan vain yksi pari heidän farkkujaan, mutta ne ovat ehdottomasti parhaat, joita olen ikinä kokeillut. Ovat pysyneet hyvin muodossaan, vaikka olen käyttänyt niitä paljon, ja selviytyivät pesustakin kunnialla.

      Myös KappAhlista olen löytänyt muutamat aika hyvät farkut. Niistä kuvia löytyy esim. tästä postauksesta: http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2015/09/top-5-jeans.html

      Kaikki blogin farkkupostaukset pääset näkemään valitsemalla "jeans" tägin tuolta Tags-listasta. :)

      Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua! :)

      Delete
  4. Kiitos paljon! Kyllä oli apua!
    Katriina

    ReplyDelete
  5. Lady V:n monet mekot on tosi sieviä, mutta niissä on liian hyperaktiiviset printit minulle. Tuo Lyra on tosi kaunis, mutta sekin on sääli että parhaimmat mallit tuntuu olevan vain muodokkaammille tytöille. Alisakin mainitsi siitä Phoebe-mallista, niin se on minustani aivan täydellinen <3 Harmittaa, että pitää erotella mekot aina plus ja normaalimallistoon, vaikka monet niistä mekoista sopisivat kaikenkokoisille ja yhtä mallistoa voisi tehdä kattavasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tosi monet ovat kyllä harmitelleet sitä, että noita Lady Voluptuous -mekkoja ei ole pienemmässä koossa. Omaan korvaan se kieltämättä kuulostaa vähän hassulta, koska yleensä tilanne on toisin päin, eli koot loppuvat siihen 44-kokoon josta nuo alkavat. :) Mutta olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä siitä, että koko plus/"normaali" -jaottelu on ihan typärä juttu, ja kaikkien vaatteiden pitäisi olla saatavilla kaikenkokoisille ihmisille! Valitettavasti sellaista ihannetilannetta tuskin koskaan tulee olemaan.

      Delete
  6. Pakko kommentoida tätä, vaikka postaus viime talvelta -sulle sopii punainen! Todella ihana mekko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Käytin tuota mekkoa ihan hiljattain, edelleen kuuluu suosikkeihin siis. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts