"I could never wear that!"

(English below)

Huomaan nykyään olevani jatkuvasti itsevarmempi ja sen myötä myös kokeilevampi ja rohkeampi pukeutumisessani. Forever21 on siitä kiva kauppa, että se myy rohkeita, trendikkäitä vaatteita myös pluskoossa, ja erittäin huokeaan hintaan. En moneen vuoteen tilannut mitään kyseisestä kaupasta, mutta nyt olen taas innostunut siitä. Tilaamalla sieltä pääsen kokeilemaan edullisesti sellaisia juttuja, joita Suomesta löytää harvemmin minun koossani. Samalla tulee kokeiltua myös vaatteita, joita en olisi ikinä uskonut ostavani. Tässä muutama esimerkki.

Crop top


Crop top - Forever21, 2X
Hame / skirt - Gina Tricot, XL
Korvikset / earrings - Seppälä
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 41



Minäkö tilaisin crop topin, tuollaisen kauhistuttavan, läskimahan paljastavan napapaidan? Hei haloo, joku raja. Näin olisin todennäköisesti ajatellut vuosi sitten. Nyt katsoin kuvaa tästä topista ja mietin - miksi ei? Todennäköisesti käytän sitä lähinnä muiden paitojen ja mekkojen alla, niin että yläosan narut näkyvät kivasti kaula-aukosta. Mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka kesällä uskaltautuisi käyttämään sitä korkeavyötäröisen hameen kanssa ihan sellaisenaan, kuten näissä sovituskuvissa. Ei se maailma varmaan pysähdy, vaikka sentin kaistale minun vyötäröstäni olisi näkyvillä.


Bodysuit


Bodysuit - Forever21, 2X
Hame / skirt - Forever21, 2X


En olisi ikinä uskonut ostavani myöskään bodysuitia, jollaisille aina naureskelin kavereiden kanssa teininä. Kuinka hirveän kasaria! Mutta oikeastihan tuo näyttää vain hameen sisään työnnetyltä paidalta. Ja kuinka kätevä se onkaan! Vihaan sitä, kun laitan paidan hameen sisään ja paidan helma näkyy ärsyttävänä muhkurana hameen läpi. Tämä eliminoi tuon ärsytyksen, ja yleisilme on kokonaisuudessaan siisti ja sileä. Ja kyllä, siellä on haarakiilassa nepparit, että voi käydä vessassa. 


"Fatkini"


Bikini - Forever21, 2X

Pari vuotta sitten en olisi voinut edes kuvitella, että käyttäisin kaksiosaista uimapukua, varsinkaan värikästä sellaista. Mutta niin ne asiat muuttuvat. Forever21:n biksut ovat todella hyviä; tarjoavat tukea ja litistävät pahimmat muhkurat. Mutta sen neuvon antaisin, että kannattaa pestä ne ihan pitkällä ohjelmalla ennen käyttöä; häämatkalla tuhosin pari hotellin pyyhettä, koska uikkarista lähti niin paljon väriä. Hups.


Bright orange dress


Mekko / dress - Forever21, 2X
Korvakorut / earrings - Ninja



Viisi vuotta sitten vaatekaappini oli oikeastaan pelkkää mustaa. Ehkä yksi punainen ja yksi violetti paita siellä joukossa. Jos joku olisi ehdottonut minulle oranssia mekkoa, olisin katsonut ehdottajaa kuin seinähullua. Nyt taas en malta odottaa kevättä, että pääsen käyttämään tätä ihanuutta!


Tarinan opetus lienee, että kokeilkaa rohkeasti eri juttuja. Muodin on tarkoitus olla hauskaa, eikä sitä kannata ottaa turhan vakavasti. Ja muistakaa, että ei ole mitään vaatetta, mitä ette "voisi" käyttää esimerkiksi kokonne takia. Eli rohkeasti shoppailemaan vaan!


In English: The more confident I become, the more fun I have with clothes. There are things that I never thought I would wear a few years ago that I now own and really like. One of my favorite places to shop these days is Forever21, because I can get fashionable and fun pieces in my size there. Let me tell you, they don't sell plus-size crop tops at your average Finnish high street store...

So, a few things I never thought I would wear but am now rocking with confidence:

A crop top. I probably will wear this mostly under other tops and dresses to show off the cute straps in the front, but who knows, I might also wear it just as it is with a high-waisted skirt in the summer. After all, the world doesn't end if people can see that one centimeter of skin!

A bodysuit. I remember laughing at bodysuits as a teenager. They were just so 80s and frankly, really embarrassing. But I just bought my first one, and I really dig it! I hate the way tops sometimes bunch up and create annoying bumps when I wear them tucked into skirts, but with a bodysuit, the silhoutte is nice and smoothed out. And yes, it does have buttons on the crotch so that you can go to the bathroom. :D

A "fatkini". A couple of years ago, I never thought I could wear a two-piece, but I rocked one on our honeymoon without a care in the world. Forever21 makes great swimwear that offers a lot of support and looks very flattering. One tip though: remember to wash it properly before wearing it to the pool. I ruined a couple of towels on our honeymoon because my bikini was dripping with pink dye!

A bright orange dress. About five years ago, my wardrobe was 90% black. If someone had suggested I wear an orange dress, I would have laughed in their face. Now I can't wait for summer to come so I can wear this beauty out!

The moral of the story is: try things out. Fashion is supposed to be fun, so don't take it (or yourself) too seriously! And remember, there is absolutely no item of clothing in existence that you "can't" wear because of your body shape. You do you; wear what you want, and hold your head high. 

Comments

  1. Heei, sinähän voisit tehdä postauksen siitä miten käytetään Forever 21 nettikauppaa?
    Sehän on englanniksi koko sivusto, enkä usko että olen ainut jolla ei riitä kielipää. :D

    Tekisit sellaisen shoppailuoppaan, jossa kerrot miten tilataan, miten maksetaan ja jne. Josko sitä kautta uskaltaisi enemmän tilata ulkomailtakin vaatteita tai muuta. :)

    ReplyDelete
  2. Sekä tietyski koko-opaskin olisi aika kiva.
    Kannattaako ottaa juurikin se oma koko, mitä normaalisti käyttää, vai jopa isompi tai pienempi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä postausidea! Varmaan voisin sisällyttää muitakin ulkomaalaisia nettikauppoja, joissa yleensä shoppailen. Forever21, ASOS ja Boohoo ovat ehkä se meikäläisen top 3. Täytyypä alkaa suunnitella. :)

      Delete
  3. Ihania asuja, tuo viimeinen on suosikkinija voisin käyttää sitä talvellakin paksujen sukkahousujen kanssa vähän 60-luvun tyylisenä asuna :) Tosin helma on vähän häiritsevän lyhyt, kun on tottunut pitkiin itsellä mutta todella upean näköinen. Samoin tuo crop top on ihana, kyllä ne pukevat muitakin kuin mallinlaihoja kaunottaria, kunhan muistaa yhdistää jotain korkeavyötäröistä kylkeen niin kuin sinä teit. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! En muuten edes tajunnut, miten lyhyt tuo oranssi mekko on, ennen kuin otin siitä kuvat. Se ei jotenkin tunnu yhtään lyhyeltä, ehkä sen takia kun helma on leveähkö ja paksua kangasta. Onneksi se on kuitenkin yläosastaan sen verran "siveä", että lyhyys ei haittaa. ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts