Top 5: Red

Punainen on yksi suosikkiväreistäni ja sitä löytyykin vaatekaapistani kiitettävä määrä. Itseasiassa monet lempivaatteistani ovat punaisia. Koska kaiken punaisen oheiskrääsän juhla, ystävänpäivä, alkaa olla melko lähellä, ajattelin koota yhteen muutaman punaiseen väriin perustuvan asuidean. Koska ystävänpäivä on Suomessa edelleen rakkauden lisäksi myös ystävyyden juhla, halusin valita asuja, jotka sopivat niin kuumille treffeille kuin tyttöporukan biletysiltaankin.

Red is one of my favorite colors; I wear it all the time and many of my go-to pieces are red. Since Valentine's Day is just around the corner, I wanted to do a post on my favorite ways to wear red. In Finland, Valentine's Day is not just a romantic holiday, but also a day of celebrating friendship, so I chose looks that you can wear on a hot date but also jut on a fun girls' night out.


Leather skirt - Forever21 (top KappAhl)
Long-sleeved dress - Club L (ASOS)
Peplum top - H&M (skirt Forever21)
Skater dress - Boohoo 
Bodycon dress - Boohoo

Viimeinen kuva ei ole ihan samaa sarjaa muiden kanssa, koska a) unohdin ottaa siitä kuvan, kun otin muita kuvia tätä postausta varten, ja b) tykkään tuosta kyseisestä kuvasta tosi paljon. Se on otettu häämatkallamme. :)


Löytyykö teidän vaatekaapistanne punaista? Ja juhlistatteko ystävänpäivää jollain tavalla?

The last pic obviously stands out a bit... I forgot to photograph this dress at the same time as the others, so I just decided to use this pic instead. 'Cause I like it. It was taken on our honeymoon. :)

Do you wear red often? And what are your plans for Valentine's Day, if you have any?

Comments

 1. Minulla on myös hirveästi punaisia mekkoja, löytyy yksiväristä kellohelmaista, pilkullista ja kynämekkoa, ja sen ohella myös punaisia neuleita ja paitoja. Jännä sinällään, koska en ole ikinä tykännyt punaisesta, mutta kun tyyli vaihtui, alkoi punainen viehättää ja nyt sitä on valtaosa vaatekaapista :D

  Ystävänpäivää ei varmaan tule juhlistettua mitenkään erikoisesti, mutta toisaalta poikaystävä ehdotteli että voitaisiin käydä kunnolla syömässä, niin siinä olisi hyvä sauma siihen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla kävi vähän sama juttu sinisen kanssa; ajattelin aiemmin, että en tykkää siitä yhtään, mutta jotenkin sitä alkoi kertyä vaatekaappiin. Ja sitten huomasin, että sopiikin mulle aika hyvin. :D

   Meillä on vähän samat suunnitelmat, varmaan syömässä käydään. Todennäköisesti silloin lauantai-iltana kuitenkin, eikä varsinaisena ystävänpäivänä.

   Delete
 2. You look amazing in red Hanna. :) I didn't know you had such a like for red. :) Me too!! Love it! :) Red lipsticks are my addiction. I buy new red lipsticks all the time, although now I haven't bought any for a few months which is new record for me. :) xxx Mookie

  Mookieslife

  ReplyDelete
 3. I love that red leather skirt!!! :) I love red as you know and wear it all the time. I'm wearing red now actually. Just being very casual in a red hoodie as it's a bit cold inside, so it's nice and snuggly. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, I love that skirt as well! I haven't worn it in ages, I should definitely do so more often. You look amazing in red as well. <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts