Shimmer

Joskus sitä haluaa kimaltaa.


Mekko / dress - Boohoo, EUR 48 / UK 20
Sukkahousut / tights - Norlyn
Kaulakoru / necklace - Seppälä
(Voi miten odotan kevättä ja valoisia iltoja! Joka kuva on vähän eri värinen, ja ensimmäisessä näkyy kuvaaja varjo...sisällä kuvaamisen ongelmia, huoh. Yrittäkää kestää!)


Lisäsin tämän 13 € maksaneen mekon Boohoo-tilaukseni ostoskoriin viimeisenä, koska en ollut ihan varma siitä.Yllättäen se olikin suosikkini koko tilauksesta! Mekko on joustavaa, kimaltavaa neulosta, OIKEASTI midi-mittainen ja varsinkin sivulta oikein imarteleva. 

Ja kyllä, minusta se näyttää hyvältä siitä huolimatta, että se ei piilota mahamakkaroita. Alan vihdoin päästä "maha-angstistani" yli, enkä yksinkertaisesti enää välitä VBO:sta ("visible belly outline").

Aika hauskaa sikäli, että noin viisi vuotta sitten kun olin 10 kiloa kevyempi, minulla ei olisi ikinä ollut itsevarmuutta pukeutua tähän, vaikka olisin silloin näyttänyt siinä "paremmalta". Kuinka monta vuotta ihminen voikaan heittää hukkaan murehtimalla kaiken maailman muhkuroita! Kokemuksen syvällä rintaäänelle voin sanoa, että ei kannata. Jos sinulla on mielessä jokin ihana vaate, jollaista haluaisit käyttää, TEE SE. Elämä on liian lyhyt "sitten kun" ajattelua varten.

Tsemppiä ja rohkeutta uuteen viikkoon!

In English: Sometimes I just want to sparkle. I had my doubts about this Boohoo dress, but since it was only 13 €, I added it to my shopping basket just before ordering. And I'm glad I did, because it turned out to be my favorite purchase! It's a true midi length, stretchy, comfortable and looks fabulous.

Yes, I think it looks good even with the VBO. I'm finally starting to accept my belly like I've accepted the rest of my body, so I couldn't care less. 

The funny thing is, about five years ago, when I weighed 10 kg less than today, I never would have had the confidence to wear this dress. Although I would have looked (according to society's beauty standards) "better" wearing it then. Oh, the years I wasted worrying about completely meaningless lumps and bumps! I'm telling you, don't make the same mistake. If you really like a piece of clothing, wear it NOW. Life is too short for "I'll do it when I'm X".

Have a great week!

Comments

 1. Love the sparkle and the colour is beautiful with your makeup. What a great purchase!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Yvonne, I really love it as well. :) xx

   Delete
 2. Nyt on pakko sanoa, että nyt on kyllä maailman upein meikki ja ihanasti laitetut hiukset. Täydellisesti sopii meikki ja tukka yhteen ja hiuksesi ovat niin kiiltävät ja sopivat hyvin huulipunan sävyyn. Katsekin on intensiivinen kuin syöjättärellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, vai että syöjätär. ;) Olin kyllä kieltämättä aika tyytyväinen tuohon meikkiin. Meikkaaminen on mukavaa, nyt kun on alkanut oppia. :D Hiusten kiillosta vastaa Sim Sensitiven SensiDo -värihoitoaine.

   Kiitos ihanan piristävästä kommentista! :)

   Delete
 3. Hei. Kiitos hyvästä blogista! :) jäin vaan miettimään miten pukeudut talvella ja paukkupakkasilla? Itsellä tuntuu olevan täysi mahdottomuus pukeutua lämpimästi JA kauniisti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Enni! Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. :) Näillä säillä se tyylikkäästi pukeutuminen on kieltämättä haastavaa. Minä pukeudun aika samalla tavalla kuin muulloinkin, lisään vain kerroksia; sukkahousut (tai parit!) leggingsien tai farkkujen alle, villasukat jalkaan ja joku lämmin villatakki "välipaidaksi" (sen otan sitten usein esim. töissä pois päältä, jos tuntuu, ettei se sovi asuun). Kyllähän siinä tulee vähän sellainen Michelin-mies olo, kun on monta vaatekerrosta päällekäin, mutta teen mieluummin niin kuin että käyttäisin jotain toppahousuja. Ja kaunis talvitakki, huivi ja lämmin pipo pitää tietysti olla. :) Mulla onkin uusi Junarosen takki, jostain pitäisi muistaa tehdä oma postauksensa.

   Minulla on toki myös se etu, että voin tehdä töitä kotona, eli ihan pahimmilla paukkupakkasilla ei ole pakko lähteä ollenkaan ulkoilemaan...ja silloin voi pukeutua vaikka kesämekkoon, heh!

   Delete
  2. Minäkin vierastan toppahousuja ja untuvatakkeja ja ja ja.. olisi kiva jos tekisit postauksen talvivaatteista, tai vaikkapa kuva kun olet ulos lähdössä pakkaseen. :)

   Delete
  3. Kiitos postausideasta, eiköhän se onnistu! :)

   Delete
 4. Oooh... I love this dress. :) It can easily go from work wear to drinks after as well. :) Love your lippy too. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! That's one of my favorite lip colors at the moment. xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts