Red lace & white stripes

(English below)

Ihan ensiksi täytyy vähän mainostaa: blogillani on vihdoinkin oma Facebook-sivu! Käykäähän kaikki tykkäämässä: https://www.facebook.com/poorprettycurvy. Julkaisen FB-sivulla aina linkin uusimpaan postaukseen, joten sitä kautta on helppo seurata blogia. Lisäksi julkaisen esim. kiinnostavia, muotiin ja kauneuteen liittyviä linkkejä, ja ehkä jotain kirppistoimintaa voisi myös harjoittaa sitä kautta, jos joku on kiinnostunut vastaanottamaan/ostamaan meikäläisen vanhoja vaatteita. Katsotaan, mitä kaikkea keksin. :)

No niin, nyt kun se on pois päiväjärjestyksestä, voidaan siirtyä päivän asuun.
Paita / top - KappAhl, L
Hame / skirt - Lindex, XL

Joku ehkä muistaakin, että kokeilin tuota KappAhlin paitaa viime syksynä, mutta jätin sen ostamatta liian tiukkojen hihojen takia. No, en tiedä mitä tapahtui, mutta kokeilin sitä nyt uudestaan eri liikkeessä, ja se istuikin paremmin hihoista. Joko meikäläisen käsivarret ovat kutistuneet, tai tuo kappale puserosta sattui vaan olemaan venyvämpi. Hyvä homma joka tapauksessa! Varsinkin, kun se oli nyt alessakin. :)

Tuosta Lindexin hameesta on tulossa nopeasti yksi lempparihameistani. Se vaan on niin kivan mallinen ja lisäksi vielä tosi mukava päällä!

Sellaista tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua kaikille!


In English: First, a small announcement: I finally made a Facebook page for the blog! You can find it at https://www.facebook.com/poorprettycurvy. I will post links to all my new blog posts there, as well as other fun stuff, such as fashion and beauty related news. Do give it a like! And if you have a Facebook page for your blog, let me know. I'd love to follow everyone.

OK, now I can move on to the outfit. Some of you might remember that I tried on the red top a few months ago, but it was way too tight on the arms. Well, for some reason, I tried it on again at a different store and now it fits! Either my arms got smaller (unlikely), or the other top was just bigger. Who knows, but I ain't complaining. I love it. And it was on sale now, so that worked out just fine for me! ;)

As for the skirt, it's quickly becoming one of my favorites. I just love the way it looks, and it's also very comfortable.

That's all for now - have a great weekend!


Comments

 1. Mä ostin KappAhlista sen mustan peplumin (pitkillä hihoilla) sen sun postauksen jälkeen, joten kiitos tosi paljon vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kivaa! :) Olisin itsekin ostanut sen nyt alesta, mutta jäljellä oli vain koko 3XL... ehkä ihan hyvä, mulla kun alkaa olla jo aika paljon noita peplumeita. :D

   Delete
 2. I love this!!! And that skirt is just so cute as I said in a previous post. :) And red and lace is a no brainer. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Yeah, red & lace is the perfect combo! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts