Feeling blue

(English below)

Tammikuu on aina ollut mielestäni vähän nihkeä kuukausi. Loppuvuoden juhlinnan ja lomailun jälkeen arki tuntuu raskaalta, ulkona on kylmää ja toistaiseksi vielä melko pimeääkin. Onneksi piristystä arkeen voi hake pienistä asioista, kuten vaikkapa elokuvissa käymisestä - ja tietysti kivoista vaatteista.

Kävimme eilen mieheni kanssa katsomassa (VIHDOINKIN) sen paljon puhutun uuden Star Wars -leffan, ja se oli kyllä todella hyvä. Suosittelen. Koska menimme ja tulimme autolla, ulkoilu oli minimissä, ja päätin ottaa siitä kaiken ilon irti pukeutumalla epäkäytännöllisesti mekkoon.
Mekko / dress - Boohoo, EUR 48 / UK 20
Kengät / shoes - Anttila, EUR 42
Tämä "tissi-ikkunamekoksi" ristimäni sininen skater-mekko oli pienoinen heräteostos, mutta se yllätti positiivisesti. Mekon väri on paljon kauniimpi ja kirkkaampi sininen, kuin nettisivuilla olleessa kuvassa. Se on kivan kevyttä materiaalia ja (aina yhtä suuri aihe riemuun) tarpeeksi pitkä. Tykkään mekosta kovasti, koska vaikka se on seksikäs, se on kuitenkin tavallaan myös melko hillitty.

Jotenkin tästä tulee mieleen vanhojen Star Trek -sarjojen naishahmojen univormut, hehe. Oli varmaan sikäli väärin pukeutua siihen, kun olin menossa katsomaan aivan toisen sarjan leffaa. :)

Olosuhteiden pakosta puin mekon päälle neuletakin, mutta päätin ottaa kuvat ilman sitä, että mekko pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Mukavaa viikonloppua!


In English: I've always disliked January, even though it's my birthday month. It's just kind of depressing, having to go back to normal (by which I mean work) after the holidays, and it feels like there's nothing to look forward to until spring. However, I try to make the best of it by doing nice things, like going to the movies with my husband, and of course wearing cute clothes.

We finally went to see the new Star Wars yesterday, and I loved it. Highly recommend. Since I knew we would be driving there and I wouldn't have to stay outside in the cold for a very long time, I decided to wear this cute Boohoo skater dress.

Or, as I call it, "the boob window" dress, lol. 

I really like the color of this, it's way more vibrant than it looks on the website. The fabric is quite light and the length is perfect. Somehow this reminds me of old Star Trek uniforms, haha. Which means it was probably wrong of me to wear it when I went to see Star Wars. 

Anyhow, I like it. It's cute, it's sexy (but not overly so) and I think the color suits me quite well. 

Hope you're having a lovely weekend!

Comments

 1. Aiiiiiivan ihana meikki ja mekko! Oot niin kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, olipa ihana kommentti! Piristi kivasti maanantaiaamupäivää. :) <3

   Delete
 2. Hahaha, boob window dress! :D I love this, it's a peekaboo dress from Boohoo. You look good in blue. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I think boob window dress is a pretty accurate description of this. :D xx

   Delete
 3. You look stunning my dear. :) Bright colours really brings out the best of your natural colours. :) This dress is so cute. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Mookie! I've been really into brights lately, especially blue, red and pink. So I'm glad to hear they suit me. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts