Comfy stripes

(English below)

Rennoilla arkiasuilla jatketaan! Ajattelin esitellä tällä kertaa tämän älyttömän mukavan mekon, joka kuuluu lemppariasuihini niinä päivinä, kun teen töitä kotosalla.

Mekko / dress - Forever21, 2X
Sukat / socks - joululahja äidiltä / Chritsmas gift from mom :)
Nyt on kuulkaa autenttiset kotiasukuvat, pörrösukat ja kaikki! ;) Tällaisissa vaatteissa minä usein kirjoittelen väitöskirjaani kotioloissa. Tämä mekko on aivan täydellinen, koska se on tosiaan erittäin mukava ja melkoisen lämmin. Se on kuitenkin myös vähän pyjamaa asiallisempi, siltä varalta että pitää mennä avaamaan ovi posteljoonille. ;) Kyllä, tunnustan, joskus kotityöpäivä saattaa mennä myös siinä pyjamassa. Mutta kyllä se on niin, että "oikeiden" vaatteiden pukeminen saa jotenkin ryhdistäytymään ja tuntemaan, että on töissä (vaikka onkin kotona). 

Mitä tähän ikuiseen "voivatko lihavat käyttää vaakaraitoja" keskusteluun tulee, eiköhän se aihe ole käsitelty jo esim. tässä postauksessa. :)

Täytyy myöntää, että näillä pakkasilla mahdollisuutta työskennellä kotona osaa arvostaa. Onko muita, jotka tekevät töitä kotona (silloin tällöin tai aina)? Ja miten pukeudutte kotitoimistolla ollessanne? Olen utelias. :)


In English: Another casual outfit post! Since the weather has been horribly cold (around -20 Celsius) here recently, I've really started to appreciate the fact that I'm able to work from home. This Forever21 dress is perfect for those days - really comfy and warm. And it's less embarrassing to open the door to the UPS guy wearing this than wearing pyjamas. :D

Yes, sometimes I also wear pyjamas when working from home. Who doesn't? Actually, now I'm curious; if you have the opportunity to work from home, what do you usually wear?

By the way, I'm not going to get into the whole "can fat girls wear stripes" thing again - I think I covered that in this post. ;)

Comments

 1. Ihana kotiasu! Mä oon muuten kanssa huomannut nyt kotona ollessani, että yöpaita päällä sitä tulee vaan lorvittua ja mun rytmi onkin nykyään arkisin sellainen, että syön aamupalan ja teen blogikierroksen yökkäri päällä, mutta sitten on pakko mennä vaihtamaan päivävaatteet, jotta saa jotain päivän aikana tehtyäkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jostainhan se rytmi on löydettävä, vaikka sitten vaatteista. :) Kiitos kommentista! <3

   Delete
 2. you look great!!! This suits you so well and it's great to find casual outfits that works so well. :) And stripes never goes off trend either. And you could wear this dress as a top under another skirt or wear another top over to make it look different. Great find. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's a good idea about layering a top or a skirt over it! Thanks Mookie. :) xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts