Casual Wednesday

(English below)

Olen viime aikoina postannut aika paljon mekkokuvia, joten ajattelin että rennompi, arkisempi farkkuasu voisi olla mukavaa vaihtelua.

Toppi / top - New Look Inspire (ASOS), EUR 48 / UK 20
Farkut / jeans - Junarose, EUR 46 / UK 18
Kaulakoru / necklace - Lindex 

Toisinaan yksinkertainen on kaunista. Olen aivan ihastunut tuohon New Lookin toppiin, vaikka se on todellakin ihan perusvaate. Toppi on ihanan pehmeää materiaalia ja sen väri on aivan täydellisen sävyinen sininen. Tykkään siitä, että se on takaa pidempi kuin edestä ja siinä on sivuilla halkiot. 

Mitä noihin Junarosen farkkuihin tulee, minä suorastaan jumaloin niitä. Ostin ne joskus marraskuussa, enkä ole oikeastaan käyttänyt mitään muita farkkuja sen jälkeen. Monet muutkin bloggaajat ovat hehkuttaneet kyseisen merkin farkkuja, ja yhdyn kyllä ehdottomasti tähän kuoroon. Todella mukavat, hyvän malliset ja pysyvät käytössä hyvin muodossaan. Sanoisin, että mitoitus on reiluhko, sillä olen yleensä farkuissa kokoa 48. Näissä mahduin helposti kokoon 46 ja 44 olisi varmasti mennyt myös päälle, mutta mukavuudenhaluisena päädyin kuitenkin 46 kokoon. 

Sellaista arkiasua tänään! Oliko tämä kivaa vaihtelua mekoille, vai ihan kuolettavan tylsää? ;)

In English: I've been doing a lot of dress posts lately, so I decided to take pics of a more casual, "jeans & top" kind of look. Just for variety's sake. :) 

I actually really like this very basic top by New Look - the material is super soft and I love the sky blue color. I  also like the fact that it's a high-low cut and has slits on the sides. 

As for the Junarose jeans, I simply adore them. I bought them in November and haven't really worn any other jeans since! They fit perfectly, they are super comfy and they don't lose their shape in use. A lot of bloggers have recommended Junarose jeans and I have to agree with them. A very good purchase. Oh, and I would advice you to size down, especially if you're getting a pair that has some stretch - I'm usually a UK 20 in jeans, but I could have fitted into a 16 in these. I like to be comfy though, so I went for the 18. ;)

Do you like these more casual looks? Or do you prefer posts on pretty dresses? :)

Comments

 1. Moikka! Mulla olis farkkujen osto edessä ja oon just tuollaisia junarosen farkkuja katellut netistä. Onko ne millaiset? Laatu, koko? Voisitko kertoa vähän lisää :) ?

  ReplyDelete
 2. Oijoi.. Häätys lukea loppuun :D Laitetaanpa tilaukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus sitä innostuu niin, ettei malta lukea loppuun! :) Mutta olen tykännyt siis juu ja suosittelen kyllä. Marraskuun jälkeen en ole tosiaan juurikaan muita farkkuja käyttänyt, ja hyvin ovat kestäneet ja pysyneet muodossaan.

   Delete
 3. Toi toppi on IHANA!! ♡ Muakin alkoi kiinnostamaan Junarosen farkut, harmi ettei Lahdessa myydä niitä, pitää varmaan tilata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on kyllä kiva! :) Ja niin pehmeä. <3 Tampereellakaan ei myydä Junarosea missään muualla, kuin Stockalla... toivottavasti eivät lopeta sen myyntiä siellä, Ideaparkin Vero Modasta taisi jo loppua vähäisen kysynnän takia. :(

   Delete
 4. Kivaa vaihtelua, kaipaisin itsekin vähän housuvaihtelua. Olen yrittänyt jo aika kauan tutustua housuihin mutta se on vaan niin vaikeaa. Ja olen aika nirso :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä käyttäisin mieluiten aina mekkoja ja hameita, mutta toisaalta mukavuutta ja lämpöä rakastavana housut on näillä keleillä pakko kaivaa esiin. Se on kyllä ihanaa, kun edes joskus löytää täydellisesti istuvat JA mukavat farkut...harvinaista herkkua nimittäin! Mekkoja löytäisin kyllä aina. :D

   Delete
  2. Minusta taas hame ja sukkahousut on paljon lämpimämpi kuin farkut, kun sukkiksia voi kerrostaa ja minimittaisen hameen päälle voi laittaa sitten niillä -25 asteen pakkasilla toppahousut (toisaalta voi farkkujenkin päälle). Toisaalta en ole löytänyt kuin parit oikeasti mukavat farkut ja toiset on oikeastaan jegginssit, jotka joustaa niin paljon, ettei niitä voi normifarkuiksi sanoa :D

   Delete
  3. Totta kyllä tuokin, että sukkahousuja kerrostamalla voi saada aikaan lämpöisemmän lopputuloksen, kuin farkuilla... Mua vaan alkaa ahdistaa, jos kerroksia on enemmän kuin kaksi. :D

   Delete
 5. Ooh, I like this a lot and your face is beautiful. It's nice to see you in casuals, but then it's nice to see you in anything. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thanks Leah, what a lovely comment. :) xx

   Delete
 6. It's nice to see you in jeans as well lovely Hanna. :) Something nothing beats a good pair of jeans and a top. That blue colour is stunning on you as well. Makes your skin look so radiant!! :)

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Mookie, that's so nice of you to say! :) I really like blue and I agree it suits my skin tone. xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts